2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684472 پست

بچه ها من جنینام سه روزه ان وقراره هچینگ بشن دکترم گفته از چهاردهم پروژسترون استفاده کنم تا ۱۸ که روز انتقالمه میشه ۵ روز مگه نباید سه روز قبلش امپولامو استفاده کنم؟؟تازه دکترم به من میگه شنبه خوبه برات انتقال بدیم مشکلی نداری😐

خدا جونم شکرت...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من جنینام سه روزه ان وقراره هچینگ بشن دکترم گفته از چهاردهم پروژسترون استفاده کنم تا ۱۸ که رو ...

خانمی من از جمعه شیاف پروژسترونو شروع کردم تا چهارشنبه که انتقال دادم که میشه ۵ روز، نگران نباش

مرسی که راهنمایی کردی عزیزم الان جعبشو نگاه کردم دیدم ویتامین آ هم داره  فعلا نمیخورم تا رفتم ...

برای چهار روز که اصلا نگران نباش عزیزم.اون تا بچسبه و عروق خونی اطرافش تشکیل بشه و از مواد داخل خون شما استفاده کنه نزدیک یک هفته ای می گذره.

بعدم هر میزان ویتامینAخطرناک نیست. تا ۵۰۰۰ واحد مشکلی ایجاد نمی کنه.

پس چرا من ندارم این آزمایش غربال دوم رو؟ چه فاکتورایی چک میشه؟ همون کواد مارکره که خاکستری جون انجام ...

برای غربال دوم معمولا فقط سونو انجام میدن. اگه مورد مشکوکی باشه یا دکتر بخواد خیلی احتیاط کنه آزمایش خون هم انجام میشه وگرنه که هیچ

مرسی که راهنمایی کردی عزیزم الان جعبشو نگاه کردم دیدم ویتامین آ هم داره  فعلا نمیخورم تا رفتم ...

اگه تونستی فمبیون استفاده کن.فمبیون ۱.چون انواع ویتامین ب و ید و فولیک داره .

بچه ها من جنینام سه روزه ان وقراره هچینگ بشن دکترم گفته از چهاردهم پروژسترون استفاده کنم تا ۱۸ که رو ...

هچینگ بعد ۵روزه یعنی میخاد بزاره ۵روزه شن و هچینگ کنه باید ۵روز بزنی🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم