2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045694 بازدید | 684478 پست

انشالله به حق همین وقت اذان هرکی که انتقال داده و منتظر جواب آز مثبت هست خدا دلشو شادکنه الهیییی آمین😄😍

هرکی هم مثل من قراره تازه وارد سیکل بشه خدا کمکش کنه که همه چی عالی براش پیش بره و بهترین نتیجه رو بگیره الهی آمییییین😄🙈

مامانایی هم که فرشته های تو دلی دارن انشالله بسلامتی و راحتی زایمان کنن 😄😍

سلام خانمهای گل صبحتون بخیر من هفته 24 بارداری هستم ولی شکمم کوچیک هستش نگرانم می کنه یعنی نی نی ام ...

عزیزم منم دقیقا هفته ۲۴ام.. والا منم خیلی شکم ندارم. دکترمم گفته همه چی خوبه.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امروز ۱۴ انتقالم بود گلم 

خب 14+3(ک سن جنینت هست) +14 =31

میشی4هفته و3روز😊

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
واسه منم حساب ميكني🙈🙈😊😊

بله بگو عزیزم روز چندی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
خانمایی که با طرازی انتقال داشتین بعد انتقال معمولا چیا رو میده؟من یکشنبه انتقالم روز شنبه بعداز ظهر ...

عزیزم اول از همه پیش پیش مامان شدنت رو تبریک میگم🍀

عزیزم روز انتقال خانوم دکتر انتقال میده و میره. در اصل دستورات دارویی رو میگه و پرستار اونجا برامون مینویسه و پروژسترون و هپارینم همونجا تزریق میکنه.

آمپول و شیاف پروژسترون،هپارین،استرادیول،آسپرین و یه شربت برای جلوگیری از یبوست.. اینا رو مینویسن اصولا.

میخوای شنبه زنگ بزن آبان شاید بگن بهت عزیزم. من فریز بودم بعد چهارروز مشخص شد.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
ممنون گلم تو سونوت لک ندیدی 

والا من قبل سونوی قلب لک داشتم. یعنی با لکه بینی واژینال سونو شدم. اما خب برای دیدن قلب دقیقتره واژینال.

خیلیا بودن لکم نیوردن با سونو.

عزیزم شما  برای ساک سونو دادی واقعا یعنی واژینال خطرناک اگ  خوب نیست میش جای دیگ رو شکم ان ...

عزیزم ببین بعضیا با سونو واژینال مستعد لکه و خونریزی هستن...من چون خودم با دیدن لکه استرس میگیرم و احتمال دادم اینجوری میشم واسه همین دکترم گفت بخواب سونو شی چون عدد بتام بالای ۳۰۰۰ بود گفت ساک دیده میشه،گفتم سونو واژینال؟گفت اره دیگه!

گفتم نمیخوام میترسم😂گفت باشه پس برو فلان جا سونو شکمی بده جوابشو برام بیار...و با سونو شکمی خداروشکر ساک داخل رحم دیده شد و خیالم راحت شد...

اگه میبینی بهت استرس میده برو سونو شکمی عزیزم.دیده میشه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزيزم من الان ١٦. انتقالم هستم، دكتر گفته بيست روز ديگه برم برا سونو  يعني چند هفته ميشم؟ ...

عزیزم بیست روز دیگه بری میشه ۳۶ روز گذشته از انتقال.. حالا ۳۶ روز بعلاوه ۱۴ روز تخمک کشی و پانکچر بعلاوه سن جنینت... چند روزه بوده جنینت؟

عزیزم بیست روز دیگه بری میشه ۳۶ روز گذشته از انتقال.. حالا ۳۶ روز بعلاوه ۱۴ روز تخمک کشی و پانکچر بع ...

جنینم فریز بوده 

پانکچر رو دی ماه انجام دادم 

فکر کنم تو پرونده ام نوشته سه روزِ

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
عزیزم بیست روز دیگه بری میشه ۳۶ روز گذشته از انتقال.. حالا ۳۶ روز بعلاوه ۱۴ روز تخمک کشی و پانکچر بع ...

عزیزم پیام دوستی دادی قبول کردم یا رد شد ؟؟؟😅

جنینم فریز بوده  پانکچر رو دی ماه انجام دادم  فکر کنم تو پرونده ام نوشته سه روزِ

خب اون موقع که گفته بری میشه ۳۶ +۱۴+۳=۵۳ روز... میشی ۷ هفته و ۴ روز

اما الانت ۱۶+۱۴+۳=۳۳ ...میشی ۴هفته و پنج روز

ایییییی خداااا نکشتتتت 😂😂بخدا از ته دل خندیدم امروز 😂 اینم از دلداری دادن من 😂😆 توگفتی داشتم ...

وای الهام من داشتم با احساس پیامو میخوندم یهو خوردم به اون کلمه.هی دوباره از اول خوندم.حتی تصورش هم کردم.ترکیدم از خنده.خدایا از دست شماها😂😂😂😂

البته خودمم کم سوتی نمیدما🙈

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خب اون موقع که گفته بری میشه ۳۶ +۱۴+۳=۵۳ روز... میشی ۷ هفته و ۴ روز اما الانت ۱۶+۱۴+۳=۴هفته و پنج ر ...

ممنونم مهربون 💖💖💖

عزیزم منم همسرم شغلش آزاده. و خودمون بیمه تامین اجتماعی اختیاری انجام دادیم.ماهانه پول میریزی و دفتر ...

مرسی عزیزدل.اره شوهر من هم همیشه میگه چه فایده وقتی اکثر مراکز یا قرارداد ندارن یا سونو ازاد حساب میشه.اینجا که همه ی سونوها ازاده...منم خداروشکر قبل از این پروسه ی میکرو اصلا دکتر لازم نبودم.یعنی خیلی کم مشکلی پیش میومد که بخوام برم.اونم ازاد حساب میکردم!من اونموقع که برای تخمک کشی رفته بودم صاحبِ خونه ای که گرفته بودیم برای چندشب موندن،به شوهرم گفت برو دنبال کارای بیمه ش چون برای سزارین اگه بخوای باید ۹ماه گذشته باشه از کارای بیمه و اینا...پس هیچی ...فایده نداره دیگه😂ولی من همیشه بهش میگم پیگیر باش.میگه بخدا سودی نداره😒