2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست
عزيزم من اين آزمايش قبل انتقال دكترم واسم نوشت انجام دادم آزمايش پروژسترون . دكتر من گفت بالاي ٢٠ با ...

مرسی عزیزم جواب دادی 😍دکتر حتما برای آی یو آیم این آزمایشو گرفته بود برای چندسال پیشِ امروز تو مدارکم دیدم گفتم ببینم واس چی بوده😓

عاشق دکترتم😂😂گفته ارام باش البته اون حرف حساب و زده نه ما که همش حرص میخوریم الکی آخرشم به بطف خد ...

به ریلکسی این نمیرسم فکر کردم الان میگه اضافه کن داروهاتو یک کلام ارام باش😶

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم چرا نشد ریپلای کنم اجازه نمیداد تشکرر عزیزمممم🌺🌸🌹😘برای منو لوبیا دعاکن تا صدای قلبشو ...

به خدا عاشق سيدم من،هميشه دلم ميخواست منم سيد باشم،ولي منم روز عيد غدير بدنيا اومدم😍😍

وااي سيدجونم برام دعا كن،😘😘

مرسی که انقدر دلم و شاد کردی نیم ساعت دارم به اشتباه تایپیت میخندم😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣 خیلی جدی داش ...

ایییییی خداااا نکشتتتت 😂😂بخدا از ته دل خندیدم امروز 😂

اینم از دلداری دادن من 😂😆

توگفتی داشتم فکر میکردم این که درسته بعد دیدم گ گذاشتم😂😂

خواهش میکنم عزیزم.آره سونو واژینال خوب نیس حتی شکمی هم خوب نیس ولی واژینال بدتره.من اصلا واژینال انج ...

خوب کاری کردی عزیزم نمیدونم چرا اینا همچین کاریو میکنن 😒اعصابو امروز خش خشی کردن   میگه ارام باش مگه میذاره ارام باشم 😒

به خدا عاشق سيدم من،هميشه دلم ميخواست منم سيد باشم،ولي منم روز عيد غدير بدنيا اومدم😍😍 وااي سيدجون ...

ای جانمممم عزیزم بهترین روز به دنیا اومدی گلم ❤️😍

من مطمعنم مثبتی دلم برات روشنههه 🌹 خدا یارت باشه عزیزم

نگین جون من که خیلی میخورم😍🍀 فک نمیکنم موردی باشه..

نوش جونت عزیزم😚، من که فکر میکردم ویتامین کا بالایی داره نباید بخوریم ولی گاهی مثلا حواسم نبود میخوردم😁

الحمدالله❤
خواهش میکنم عزیزم سوالی داشتی حتما بپرس.دکتر روزهای شنبه وسه شنبه صبح تو این سینا ویزیت میکنه بدون ن ...

مرسی گلم،من میخوام برم مطب نصر ،قبلا با طرازی سه تا انتقال منفی داشتم البته همه کاری واسم کرد خدا نخواست

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
گوشت و مرغ و ماهی کلا پروتئین....  آب زیاد.....  سفیده تخم مرغ آب پز که سرشار از گروتئین ...

ببخشیداین ازمایشهاچی هستن ایمنی انعقادی هم داخلشونه؟

برای تمام رنج های که میبری صبرکن.صبراوج احترام به حکمت خداست.
مریم جون اره خودم همیشه بهش میگم.باور کن یه ازمایش روتین اوایل بارداری که فقط چکاب ساده هست ۵۰۰ تومن ...

عزیزم منم همسرم شغلش آزاده. و خودمون بیمه تامین اجتماعی اختیاری انجام دادیم.ماهانه پول میریزی و دفترچه ات تمدیدمیشه.و اول هرسال مقدارپول واریزی بیشتر میشه.

حقیقتش بنظرم اوایل همین تامین اجتماعی بهتر بود.ما پارسال قبل آی وی اف اقدام کردیم به بیمه.برای آمپول های پانکچر خیلی بدردم خورد.. اما جدیدا هر دارویی که میخوای بگیری میگن خارجیه و تعرفه نداره.درصورتی که آمپول های پانکچرم خارجی داشت.یا برای آزمایشات خیلی کم درصد میخوره.سونوهام که ماشالا همه آزاد.مگه اینکه بگردی ببینی کدوم مرکز قرارداد داره با تامین اجتماعی که اصولا هم ، دکتر من قبول نداشت اونجاهارو.

اما خب بازم شکر یه آب باریکه ای هست.

برای زایمانم باید ببینی بیمه ات با بیمارستانی که میری قرارداد داره یا نه...

یا اصلا دکترت برای زایمان آزاد کار میکنه یا با بیمه.

ما حتی گشتیم ببینیم کدوم بیمه بصورت تکی بیمه تکمیلی میکنه  که برای زایمان بدرد بخوره. 

که برای استفاده از تعرفه زایمان بیمه تکمیلی حداقل باید نه ماه از بیمه ات گذشته باشه.بقیه خدمات فک کنم یماه.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
خانما کی باید بریم برا سونو   من فردا شوهرمو بفرستم ازمایشم رو ببره اگه دارویی لازمه بنویسه یا ...

عزیزم همسرت رو با دفترچه و آزمایشات بفرست پیش دکترت. روی یه برگم داروهایی که داشتی رو بنویس تا بدونن چیا مصرف میکردی. خودتم تو خونه استراحت کن و به موقع براش قلب خوشگلش برو☘

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀