2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045768 بازدید | 684483 پست
شرمنده اطلاعاتی آزش ندارم فقط چون قبلا یادمه یکی در موردش یه چیزایی گفت....  شاید دوستان بدونن ...

خدا کنه کسی بدونه یکم راهنماییم کنه

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عزیزم من سعی کردم تموم موارد رژیم رعایت کنم خدارو شکر با 28 تا تخمک فقط روز اول درد داشتم و چند روز ...

دقیقا رعایت رژیم هم تخمک‌های خوبی میده هم جلوی عوارض هایپری میگیره.... 

حیفه کلی دارو بگیرین نتیجه تلاشتون بی ثمر بشه یا کیفیت تخمک و جنینا پایین بشن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی بد بود تا حالا انقدر واضح تاثیرشو ندیده بودم کلا دیشب شکمم انگار ورم کرده بود در حالی که نفخم ن ...

میتونه بی تاثیر نباشه.... 

من خودم مدتها بود درد پریودی نداشتم اما این سری مجبور شدم شیاف دیکلوفناک بذارم.... 

کلیم ترسیدم نکنه آندومتریوز برگشته.... 

رفتم چکاپ شکر خدا برنگشته بود فهمیدم به خاطر رعایت نکردنام احتمالا رحمم داره سر میشه دیگه رعایت میکنم.... 

با دو تا بچه باید بیشتر حواسم به خودم باشه اینا به من نیاز دارن نمیخوام بار رو دوش شون بشم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

@تورک_آنا    

آنا جون ببخشید اینقدر ازتون سوال میپرسم واقعا 

میگم اطلاعی از حجامت یا بادکش شما دارید بنظرتون خوبه ؟

می خو استم نوبت بگیرم که بادکش رحم انجام بدم بنطرتون الان که دارم ضدبارداری میخورم مشکلی نداره؟

راستی من الان چند روزه یهو عرق سرد میکنم یهو سردم میشه یا گرمیگیرم از چیه؟بخاطر لتروزول که قبل پری خ ...

احتمال داره برا هورمونتراپیا باشه.... 

گفتی دیفرلین داشتی درسته؟؟؟ 

اگه داشتی میتونه از اونم باشه.... 

بچه ها رژیم هایپری دقیقا شامل چیا میشه؟

گوشت و مرغ و ماهی کلا پروتئین.... 

آب زیاد..... 

سفیده تخم مرغ آب پز که سرشار از گروتئین آلبومینه.... 

اینا برا هر طبعی مناسب تقریبا.... 

اگه هایپر بشی و پانکچر بشی و سیکل انتقالت به بعد موکول بشه دوغ و ژله هم خوبه اما قبل پانکچر زیاد خوب نیست.... 

@تورک_آنا     آنا جون ببخشید اینقدر ازتون سوال میپرسم واقعا  میگم اطلاعی از حجامت ...

به نظرم جای درست بری خوب باشه.... 

اگه میخوایی بری برو مرکز تحقیقات حجامت ایران تو باغ فیض.... 

به نظرم جای درست بری خوب باشه....  اگه میخوایی بری برو مرکز تحقیقات حجامت ایران تو باغ فیض.... ...

آخه من تهران نیستم شمالم واینکه شوهرمم می خواست حجامت کنه ولی من الان یجا خوندم که باعث کاهش قوای جنسی وجسمی میشه من فکر می کردم برعکس خوبه

دل تو دلم نیست تا فردا که بری ازمایش بدی عزیزم😍😍😍😍 ان شاالله اینجارو برات بترکونیم حساااابی @e ...

عزیزم من ۴شنبه دارم ببینم قسمتم چیه خیلی درد پریودی دارم نگرانم میکنه !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
چه حس خوبیه وقتی اسمت ما بین دعاهای بقیه باشه برای حاجت روایی.....انشاله اسم من در بین دعاهاتون بوده ...

خیلی محبت داری عزیزم منم دعاگو بودم خدا اجرت رو بحق این ماه بده 🙏🏻🌹

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
@sm_pa     من و دختری دستو صورت نشسته پریدیم تو سایت ببینیم آزمایشت چیشد😍😍☘🍀🍃 دیشب ح ...

الهی قربون مامان و دختر بشم

والا خودم هم منتظر جوابم 

خدایی ۱۴ روز راحتر میگذره تا این چند ساعت

انشالله که خبرهای خوش در راه است😍😍😍😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
عزیزم من ۴شنبه دارم ببینم قسمتم چیه خیلی درد پریودی دارم نگرانم میکنه !

عزیزم.نگران نباش درد پریودی ک حتما نشونه پریود نیست..منم بشدت درد پریود داشتم ک حتی تا 8هفتگی هم ادامه داشت

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
آخه من تهران نیستم شمالم واینکه شوهرمم می خواست حجامت کنه ولی من الان یجا خوندم که باعث کاهش قوای جن ...

بستگی به شرایط داره.... 

مثلا همسر من یه با حجامت کرد.... 

دیگه نرفت یعنی براش سخت بود هی برنامه بذاره بره.... 

خودمم خیلی دوست داشتم برا بادکش برم اما یه دکتر طب سنتی که باهاش ویزیت شدم گفت بهتره اونجا بری.... 

چون مهمه تاینش و جایی که بادکش میندازن و اینکه ماها چون تو سیکلم شرایطم ن حساس‌تر.... 

مثلا یادمه اون زمان این دکتره گفت نیمه اول یه روز درمیون هست اما وقتی تحریک تخمدان داشته باشین یه کم حساس‌تر.....