2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046485 بازدید | 684515 پست
بله،توبیمارستان بقیه الله تهران انجام دادم.فقط سی دی ها رانجام نمیدادن که رفتم انتقال خون تهران انجا ...

ممنونم لطف کردی الهی مادر بچه های سالم و صالح و گوگولی بشی عزیزم

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
آخ نگو که من مردم و زنده شدم. تا به این سن پریود با این حجم از درد ندیدم. اره منم خیلی درد داشتم. تا ...

وااای عزیز نگو دیگه مرگو با چشمم دیدم .من طاقت نیاوردم رفتم درمانگاه یه سرم وچندتا آمپول زد داخل سرم ،دردم خوب شد 

خیییلی وحشتناک بود خیییلی 😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همونه،ولی اولش زنگ بزن ببین انجام میدن باز یانه!!!!چون اطلاعیه زده بودن که از شهریور پارسال فقط آزما ...

مرسی عزیز دلم .باشه زنگ میزنم ممنون که اطلاع دادی همچین جایی رو .ان شالله بزودی خبر مامان شدنتو بشنویم عزیزم😍🤲

دوستان شماهایی ک خونریزی یا بعدش لک بینی داشتین. نمازتون چطوری میخونین..منظورمه غسلی چیزی داره مگه؟ح ...

سلام نفسی جان مگه الان خونریزی داری؟ 

سلام میشه خواهش کنم ازمامانها که برای منم دعا کنید که منم مامان بشم

دوستان من امروز پانکچر داشتم

از وقتی اومدم خونه دارم از دل درد میمیرم

البته تو برگه ایی که بهم دادن گفتن نفخ طبیعیه

دردای دیگه ندارم. میدونم این دردم مربوط به روده هام میشه چون دراز میکشم اروم میشه

شما راهکاری ندارین برا این درد؟

عرق نعنا و نبات هم خوردم😢

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

سلام دوستان کسی میدونه با سوزشدمعده باید چیکار کرد دکتر گفت رانتیتدین بخور میخورم ولی گاهی جواب نمیده 

هفته 14 هستم حالت تهوع تموم شده معده درد اومده جاش😕😕

خدا برایم کافی است
دوستان من امروز پانکچر داشتم از وقتی اومدم خونه دارم از دل درد میمیرم البته تو برگه ایی که بهم داد ...

باید سفیده تخم مرغ بخوری

چاره ای نداری اون نفخ تا پریود بشی باهات هست 

خدا برایم کافی است
دوستان من امروز پانکچر داشتم از وقتی اومدم خونه دارم از دل درد میمیرم البته تو برگه ایی که بهم داد ...

عزیزم منم دردم زیاد بود، سعی کن مایعات زیاد بخوری و رژیم هایپری ادامه بدی، اگه سر گیجه و حالت تهوع نداری این دردا طبیعیه، چندتا تخمک داشتین مگه؟ پلی کیستیک هستی؟ 

عزیزم منم دردم زیاد بود، سعی کن مایعات زیاد بخوری و رژیم هایپری ادامه بدی، اگه سر گیجه و حالت تهوع ن ...

سرگیجه و حالت تهوع ندارم خداروشکر

از فردا رژیمو شروع میکنم. امروزم فقط مرغ و گوشت رژیم رو رعایت کردم

بله. پلی کیستیک بودم

۲۲تا تخمک. ولی فک نکنم زیادی بدرد بخورن

اخه از ۱۰-۱۱ شروع میشدن تا نهایت ۲۲. در کل بزرگ نشده بودن هرچند تعدادشون زیاد بود

شما چندتا داشتین؟

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
باید سفیده تخم مرغ بخوری چاره ای نداری اون نفخ تا پریود بشی باهات هست 

وای خدا نکنه

خیلی بدههههههه😩😩😩

من دقیقا 4 روز بعدش پریود شدم

خوشبحالت

کاش منم زودتر پریود شم

ولی من پریودام با تاخیره. تازه این ماه لطف کنه ۳۰ روزه بشه

امروز۱۷ پری بود😓

من رفتم یه دکتر زنان معمولی گفتم ناباروری دارم و از دکترم برای راه دور وقت گرفتم .نوبتمم دوماه دیگه ...

دمت گرم 👏👌منم قطعا همین کارو میکنم فردا ...

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚