2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست

🔊آنای عزیزم میشه بگی شعر اول تاپیک نوشتی از کیه....

میخوام بنویسم بزرگ بزنم رو دیوار خونه ....واقعا زیباست

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
🔊آنای عزیزم میشه بگی شعر اول تاپیک نوشتی از کیه.... میخوام بنویسم بزرگ بزنم رو دیوار خونه ....واقع ...

عزیزم نمیدونم از کیه یه بار یکی از دوستان گذاشت و ازم خواست صفحه اول بذارم منم خوشم اومد گذاشتم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🔊آنای عزیزم میشه بگی شعر اول تاپیک نوشتی از کیه.... میخوام بنویسم بزرگ بزنم رو دیوار خونه ....واقع ...

https://www.google.com/search?q=گاهی نمیشود که نمیشود&oq=گاهی نمیش&aqs=chrome.1.69i57j0l3.6902j0j7&client=ms-android-huawei&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#imgrc=IaXTylMuip8q3M:

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

عزیزم پیدا کردم از کیه برات لینک گذاشتم....

سلام عزیزا من دارم میرم برای انتقال جنین کوچیکه نموند جنین ۴سلولی رشدش متوقف شد الان دیگه ریسک ش ...

خدا پشت پناهت عزیزم ان شاءالله نه ماه بچسبن به دلت😘😘

خدا جونم شکرت...
سلام گلم از روز دوم پریود روزی ۲۲۵ واحد...اخراش یکم اضافه اومده بود بیشتر زدم..ولی دکتر گفت اصولا نب ...

مرسی عزیزم

من روزی ۱۵۰ واحد میزنم آمپوله دوزش ۳۰۰ هستش اما بازم اضافه میاد  آلمانیا کم فروشی نمیکنن 😂

سلام عزیزا من دارم میرم برای انتقال جنین کوچیکه نموند جنین ۴سلولی رشدش متوقف شد الان دیگه ریسک ش ...

انشاالله به امید پروردگار این ۲ تا وروجک میشن چشم و چراغ خونتون و ۱۲۰ سال زیره سایه پدر مادرشون زندگی میکنن😘😘😘😘

تو سونویی که دو روز قبل پانکچر داشتم گفتن ۱۶ تا فولیکول بین ۱۸ تا ۲۰ میلیمتر چیزی از فولی ریز نگفتن! ...

قبلا شنیدم اگه خونریزی کنی نمیتونن  همه فولیکولا رو بکشن ،حالا گذشته همه چی قابل پیش بینی نیست انشالله با اولین انتقال مادر میشی

قبلا شنیدم اگه خونریزی کنی نمیتونن  همه فولیکولا رو بکشن ،حالا گذشته همه چی قابل پیش بینی نیست ...

اره فكر كنم تهراني نژاد گند زد صداشم درنيارودن از 16 تا فولي كلا 7 تا تخمك كشيد!

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام جواب آزمایشم گرفتم منفی بود حتما قسمتم نبوده

سلام منتظر جان خوبی

عزیزم مطمئنم خدا برات بهترینها رو در نظر گرفته 

بهت گفته صبر کن برات چیزای بهتری کنار گذاشتم.

من چند بار منفی شدم و بعدش تو این تاپیک فهمیدم میتونه دلیلش ایمنی و انعقادی باشه

و خودم به دکترم گفتم بنویسه برام و فهمیدم ۲تاشم مشکل دارم و به جز داروهایی که دکتر داد تو اینترنت سرچ کردم و یه عالمه دمنوش و خوراکیهای که برای غلظت خون خوب دارم میخورم و هر روز پیاده روی و خوردن نوشیدنی های فراوان

چون فهمیدم که اگه جنین مشکلی نداشته باشه فقط دلیلی لانه گزینی نکردن جنین یکی اینه که خون غلیظ باشه و جنین نتونه رحم پر خون و با جریان خون درست و زیاد پیدا کنه و بچسبه و دوم اینکه ایمنی بالا باشه بدنم جنین و دفع میکنه

برات ارزوی بهترینها رو دارم و از خدای بزرگ و مهربون میخام به این ماه عزیز حاجتت و هر چه زودتر برآورده به خیر کنه⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام جواب آزمایشم گرفتم منفی بود حتما قسمتم نبوده

عزیزم خیلی ناراحت.شدم.انشاءالله خدا برات جبران کنه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹