2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684575 پست
یسارا جان الهی فدات شم به خدا کاش کاری از دستم بر میومد فقط از خدا می خوام تویه این روز دل شما و همه ماها رو شاد کنه . ایشالله خدا صدای گریه و التماسهامون رو بشنوه . نذر مادر امام زمان روزی 1000 تا صلوات بفرست ایشالله به حق خودش حاجت روا بشی .
آدم مذهب را ساخت اما مذهب آدم را نساخت نخستین مذهب آدم، آدمیت بود و نخستین و کاملترین کتابش خرد و نیروی اندیشیدن . معجزه نوح، ابراهیم ، موسی و محمد تکرار نشد و تنها داستانهایش را شنیدیم اما معجزه نیروی خرد و اندیشه را هر روز در پیشرفت آدمها می‌بینیم .پس تصمیم با شماست . خدا را در خود پیدا کنید. همه چیز در دنیا زیباتر میشد اگر انسانها به جای دین، به انسانیت معتقد بودند . انسانیت چیزی است ورای همه ادیان، انسانیت ، مهربانی است . دعا و نماز و روزه ندارد. انسانیت گاهی یک لبخند است که به کودک غمگینی هدیه می‌کنید. (زنده یاد احمد شاملو)
ممنون از لطفت شاید فقط دعای ی نفر در حقم اجابت باشه و یجورایی نفسش حق باشه. تو هم دیگه به فکر کنجدات باش و خوب به خودت برس. از همه دوستای گلم خیلی خیلی التماس دعا دارم امروز و امشب.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منتظر جون من کلاً ادم کم غذایی هستم و با قد 168 وزنم 53 کیلو هست یعنی می خوام بگم زیاد اهل غذا و خورد و خوراک نیستم ولی از وقتی فهمیدم ذخیره تخمدانم کم هست شروع کردم کیو10 خوردن . منتظر جان من 2 ساله اقدام به بارداری کردم یه درویشی هست که دو را دور باهاش آشنایی داریم یه بار به همیسرم گفته بود شما دارین تلاش می کنید واسه بچه دار شدن ولی تا وقتی 5 سال از زندگیتون نگذره بچه دار نمیشین و بعدش با درمان خانومت باردار میشه . 2 سال پیش من حرفشو اهمیت ندادم چون اعتقادی به این چیزا ندارم و 2 سال هی تلاش کردم البته طبیعی تا اینکه جوابه آزمایشم رو گرفتم و دیدم ذخیره ام کمه این ماله مرداد ماه بود بعد 2 شهریور رفتم رویان و شروع کردم درمان جدی و سیکل میکرو و 27 شهریور سالگرد ازدواجمون بود و حالا بی بی مثبت شده . نمی دونم می تونم بگم پیش‌بینی‌اش واسم درست بوده یا بزار پایه تقدیر چون خودم اصولا اعتقادی به این مسائل ندارم واسم عجیب بود ولی باز هم دارم می ذارم پای تقدیر . تنها مکمل و ویتامینی که می خوردم فولیک اسید و کیوتن بود . البته از بعد از وقتی که فهمیدم ذخیره ام کمه . موز و شیر و خرما و عسل خیلی می خورد . ولی میوه و غذا نه زیاد دوست ندارم
آدم مذهب را ساخت اما مذهب آدم را نساخت نخستین مذهب آدم، آدمیت بود و نخستین و کاملترین کتابش خرد و نیروی اندیشیدن . معجزه نوح، ابراهیم ، موسی و محمد تکرار نشد و تنها داستانهایش را شنیدیم اما معجزه نیروی خرد و اندیشه را هر روز در پیشرفت آدمها می‌بینیم .پس تصمیم با شماست . خدا را در خود پیدا کنید. همه چیز در دنیا زیباتر میشد اگر انسانها به جای دین، به انسانیت معتقد بودند . انسانیت چیزی است ورای همه ادیان، انسانیت ، مهربانی است . دعا و نماز و روزه ندارد. انسانیت گاهی یک لبخند است که به کودک غمگینی هدیه می‌کنید. (زنده یاد احمد شاملو)
بسارا جان قربون دل گرفته ات برم واسه خدا کاری نداره دل ماها رو شاد کنه ایشالله تویه این دو روز شما هم حاجت روا بشی. به خدا راضی بودم اگر قراره خدا دو تا به من بچه می خواد بده یه دونه به شما می داد به منم یکی می داد اینجوری 2 نفر شاد می شدن . به حق فاطمه زهرا خودش حاجت همه رو بده
سما جون ممنون از راهنماییت ایشالله خیر خداوند پیش روت قرار میگیره و با فرزندانی سالم و صالح دامنت سبز میشه عزیزم
یا ابالفضل العباس ..... 28سالمه،4 سال ازدواج ، همسرم مشکل مورفولوژی داره نرمال 5 درصد ، خودم خدا رو شکر سالم اولین میکرو 21 مهر 94 موسسه مهر رشت ، تشکیل سه جنین بدون جنین فریزی، 6 آبان جواب آزمایش منفی، تصمیم دارم واسه میکروی بعدی برم تهران پیش دکتر طرازی خیلی خیلی التماس دعا
بسارای عزیزم ایشالله این دفعه نتیجه میگیری خانمی و خداوند درهای برکت و رحمتش رو در این روز عزیز به روت باز میکنه اگه خدا قبول کنه من هم برات دعا میکنم ایشالله عیدیت رو با فرزندانی سالم و صالح از خداوند می گیری خانمی
یا ابالفضل العباس ..... 28سالمه،4 سال ازدواج ، همسرم مشکل مورفولوژی داره نرمال 5 درصد ، خودم خدا رو شکر سالم اولین میکرو 21 مهر 94 موسسه مهر رشت ، تشکیل سه جنین بدون جنین فریزی، 6 آبان جواب آزمایش منفی، تصمیم دارم واسه میکروی بعدی برم تهران پیش دکتر طرازی خیلی خیلی التماس دعا
خانوم گلا امکانش هست این مثبت شدن بی بی به خاطر آمپول پروژسترون باشه ؟ تزریق آمپول پروژسترون مثبت کاذب می ده به بی بی چک؟
تویه سایت دیدم بعضی ها بی بی مثبت داشتن ولی آزمایش بتا منفی یعنی ماله منم اونجوریه ؟ نمی خوام الان برم آزمایش خون بدم می ترسم از خونم منفی بشه
آسا جون ممنون . می ترسم مثبت کاذب باشه به خاطر آمپول اچ سی جی قبل از پانکچری باشه که زدم . آخه یه بار 3-4 روز گذاشتم منفی شد بعد دیشب گذاشتم بعد 5 دقیقه مثبت شد و امروز صبح که گذاشتم 1 دقیقه بعد قرمز شد. شک دارم به جوابش
شیدا جون یه سوال دارم شما دوقلوهات تو سونو دقیقا هم سن و هم اندازن؟قلبشونم ضربانش مثل همه؟میشه این چیزاشون با هم فرق داشته باشه؟اگه فرق داشته باشه نشون دهنده ضعیف بودن اونیه که کوچکتره؟
سلام خوبین بچه ها تور خدا کمکم کنین من شیش روز میگذره پانکچر کردم هنوز هایپر شدنم تموم نشده انقد حالت تهوع دارم هیچی نمیتونم بخورم دکتر پنج تا قرصم داده ولی خوب نشدم هیچی نمیتونم بخورم نگین برو سفیده بخور یا چیزای دیگه دارم میمیرم از تهوع
گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا