2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
آنای عزیزم ممنونم ازت آره میدونم شرایط فرق میکنه ولی خواستم راجع به روند مراقبت ابن سینا هم اطلاعاتی داشته باشم. ولی متاسفانه دوستانی که باردار میشن خیلی شرایطشون سخته و کمتر میان. امیدوارم به سلامت همه مون این دوران بگذرونیم هنوز معلوم نشده که این خوشگله ما جنسیتش چیه. ان شاء الله صحیح و سالم باشه از ته قلبم در هر لحظه از این دوران برای همه شما اگر لایق باشم دعا میکنم. ان شاء الله شما هم این لحظه ها رو تجربه کنید. هر چند من تا به حال خیلی شرایط سخت و بدی داشتم و امیدوارم بعد این شیرینی شو بیشتر حس کنم
خدایا، فرشته ام را سپردم به خودت
آنا جون عزیزم حق با شماست تربیت کردن بچه دست پدر و مادرش هست اگر خودمون بخوایم و اراده قوی رو داشته باشیم میتونیم اون طوری که باید بچه هامون رو پرورش بدیم خیلی قشنگ حرف میزنی انا جون امیدوارم خداوند با فرزندانی سالم و صالح دامنت رو سبز کن تا بچه هات به وجود مادری مثل شما افتخار کنن الهی آمین
یا ابالفضل العباس ..... 28سالمه،4 سال ازدواج ، همسرم مشکل مورفولوژی داره نرمال 5 درصد ، خودم خدا رو شکر سالم اولین میکرو 21 مهر 94 موسسه مهر رشت ، تشکیل سه جنین بدون جنین فریزی، 6 آبان جواب آزمایش منفی، تصمیم دارم واسه میکروی بعدی برم تهران پیش دکتر طرازی خیلی خیلی التماس دعا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ناناز جون کجایی خانمی ؟ بیا یه خبری از خودت به ما بده؟ قرار نشد که مثبت بشی دیگه به ما منتظرا سرنزنی همشهری؟ زود بیا
یا ابالفضل العباس ..... 28سالمه،4 سال ازدواج ، همسرم مشکل مورفولوژی داره نرمال 5 درصد ، خودم خدا رو شکر سالم اولین میکرو 21 مهر 94 موسسه مهر رشت ، تشکیل سه جنین بدون جنین فریزی، 6 آبان جواب آزمایش منفی، تصمیم دارم واسه میکروی بعدی برم تهران پیش دکتر طرازی خیلی خیلی التماس دعا
سلام به همگی من دیشب و امروز بی بی گذاشتم خط دوم قرمز شد یعنی باردارم واقعاً ؟ دو تا مارک مختلف بی بی گذاشتم و روز 11 انتقالم هست.
آدم مذهب را ساخت اما مذهب آدم را نساخت نخستین مذهب آدم، آدمیت بود و نخستین و کاملترین کتابش خرد و نیروی اندیشیدن . معجزه نوح، ابراهیم ، موسی و محمد تکرار نشد و تنها داستانهایش را شنیدیم اما معجزه نیروی خرد و اندیشه را هر روز در پیشرفت آدمها می‌بینیم .پس تصمیم با شماست . خدا را در خود پیدا کنید. همه چیز در دنیا زیباتر میشد اگر انسانها به جای دین، به انسانیت معتقد بودند . انسانیت چیزی است ورای همه ادیان، انسانیت ، مهربانی است . دعا و نماز و روزه ندارد. انسانیت گاهی یک لبخند است که به کودک غمگینی هدیه می‌کنید. (زنده یاد احمد شاملو)
آنا جون ممنون که صبورانه جوابه سوالامو می دی همش نگرانی و استرس دارم . بوس هزارتا
آدم مذهب را ساخت اما مذهب آدم را نساخت نخستین مذهب آدم، آدمیت بود و نخستین و کاملترین کتابش خرد و نیروی اندیشیدن . معجزه نوح، ابراهیم ، موسی و محمد تکرار نشد و تنها داستانهایش را شنیدیم اما معجزه نیروی خرد و اندیشه را هر روز در پیشرفت آدمها می‌بینیم .پس تصمیم با شماست . خدا را در خود پیدا کنید. همه چیز در دنیا زیباتر میشد اگر انسانها به جای دین، به انسانیت معتقد بودند . انسانیت چیزی است ورای همه ادیان، انسانیت ، مهربانی است . دعا و نماز و روزه ندارد. انسانیت گاهی یک لبخند است که به کودک غمگینی هدیه می‌کنید. (زنده یاد احمد شاملو)
سلام به همگی سما جون واقعا مبارکه به سلامتی مامان شدی. برای بقیه هم دعا کن. سما جان شما کجا میکرو کردی ؟؟ چن تا تخمک و چن تا جنین داشتی و چن تا برات انتقال دادن؟؟ انشالله که بتای خیلی خوبی هم داشته باشی. شکر خدا که همگی دارن طعم مادر شدن رو میچشن. بازم تبریک میگم بهت.
سما جون تبریک میگم عزیزم ایشالله با یه بتای توپ میای و همه ما رو خوشحال میکنی برات آرزوی بهترین ها رو دارم خانمی
مرسی ازتون یعنی واقعاً درسته ؟ بسارا جان من رویان میکرو کردم روز تخمک گذاری 14 تا تخمک ازم گرفتن ولی گفتن 13 تاشو برداشتیم و روز انتقال جنین 7 تا با کیفیت شده بود که 2 تا شو انتقال دادم 5 تا شو فریز کردن . ترو خدا واسم دعا کنید . از دیشب کارم شده گریه زاری . همش به شوهرم می گم این درست نیست می گه چرا انقدر همش ساز مخالف می زنی
خدا شاهده من هر روز اول 1000 تا صلوات به نیت دیگران می فرستم بعد 1000 تا واسه خودم
قربون این دل پاکت خانومی ولی بهتره دیگه روزه شک دار نگیری عزیزم الان دیگه صاحب یک یا دو تا نینی خوشگلی، پس چرا گریه زاری؟؟؟ الان بهترین کار ی سجده شکر به درگاه خداست. پس باورش کن و سپاسگزارش باش. آخر سر با همون دل پاکت به خدا بگو ای مهربون بعضی از دوستام دیگه بار آخرشونه، نه دیگه پول دارن و نه دیگه توان شروع دوباره این راه خودت ی نظری بهشون بکن.
سما جون عزیزم شک نکن مطمئنم که مادر شدی عزیزم با اون دل پاکت واسه ما منتظرها هم دعا کن
سما جون میشه از تغذیه و ویتامین های قبل از انتقالت برامون بگی ممنون
و چه روز خوبی عیدیتو گرفتی عزیزم. انشاالله بحق صاحب امروز 9 ماه بارداری بی درد سر رو پشت سر بزاری و بقول انا جون عروس شدن و دومادیشون رو ببینی. بچه ها برای منم دعا کنید منم دارم میرم تو سیکل و البته با هزار فکر و خیال و اما و اگر. الان که دارم می نویسم چشمام پره اشکه. دست خودم نیست. اونقد فکرم درگیره کردند نداره. این بار آخریه که میتونم انجام بدم و زندگیم ی جورایی بهش وابستس. هر کی امروز توی دعای عرفه دلش شکست و اشکی از چشماش اومد منم دعا کنه. 7 ساله که توی راه دوا و درمونم. تا الان فکر می کردم فقط توی عروسی هاس که فامیل به آدم گیر میده که چی شد هنوز بچه دار نشدی؟ ولی متاسفانه توی مراسم ختم هم که رفتم همین زخم زبونها رو شنیدم و با چشم گریون برگشتم خونه. ی روز که از مطب دکتری دست خالی برگشتم موقع اذان ظهر بود نشستم توی کوچه و حسابی گریه کردم گفتم خدایا میدانم خیلی روسیاه و گناهکارم ولی تقاص گناهامو با ندادن بچه ازم نگیر.از جون و سلامتیم بگیر. همه ما راه سختی در پیش داشتیم چه حرفا که نشنیدیم. چقد شماره دکتر که به دستمون ندادن که برو اینجا این دکتره حرف نداره و چه هزینه هایی که نکردیم. شرمنده دوستان سرتونو درد آوردم انشالله که خود امام زمان برامون دعا کنه امروز که اون دعا کنه خوش به حال تک تامون.