2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
سلام من امروز انتقال دادم
انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزان طاعاتتون قبول و عیدتون مبارک ان شاله ب حق اسماعیل و ابراهیم و ب حق خود خدا همه امروز برای مادر شدن دعوت شده باشیم انا جان خوبی گلم ؟ چکار کردی ؟ رفتی ابن سینا ؟ ی خبر از خودت بده الان چند روز میشه ک خیلی راحت نمیشه اومد تو سایت سما جان مامان شدی اصلا شک ب دلت راه نده مبارکت باشه این هدیه زیبای خداوند سهیلا جون ایشالا دردونه هات تا اخر عمر پیشت بمونن و شاهد موفقیتشون باشی. جالبه بهتون بگم اگ یادتون باشه ازمایش دی اف ای همسرم نشون داد ک مشکل شکست دی ان ای داره و امروز دکترم بهم میگه اصلا مشکلی نداره بیا این بسته فریزتو انتقال بده میگه این ازمایش صد در صد نیست تو میکرو ، نمی دونم از دست دکترا چکار کنم فقط ب پول فکر میکنن اصلا حال و احساس ما و پولی ک خرج میشه وأسشون مهم نیست ، شک افتاده ب جونم این بسته اخرمو انتقال بدم یا نه ولی وقتی فکر میکنم دی ان ای مشکل داره منصرف میشم از طرفی کلی هزینه و دارو واسه تشکیل این جنینا دادم 😥 بچه ها خیلی التماس دعا دارم دعا کنید تصمیم اشتباه نگیرم ماه لی لی و بهار جون چرا دیگه ب ما سر نمیزنین واقعا کسایی ک مامان میشن چرا بعد ی مدت اینجا نمی ان از حال خودشون بگن ، نمی دونن وجود اونا ی انرژی خوب ب ما میده
الهی و ربی من لی غیرک خداوندا تو میدانی به معجزه ات ایمان دارم و یقین دارم این امید به زودی به ثمر خواهد رسید
سلام به همه دوستان و عیدتون مبارک آنا جان یه چند روزی نبودم شنبه پانکچر شدم و دوشنبه انتقال داشتم از روزی که عمل شدم درد فراوان داشتم بطوریکه انتقالم با بیهوشی انجام شد الان که چهار روزه انتقال دادم سه تا جنین درد زیادی دارم. نمی دونم چیکار کنم یه عده میکن به پشت بخواب یه عده میکن به پهلو بخواب واقعا کیج شدم نمی دونم چی درسته چی غلط چیکار کنم چیکار نکنم چی بخورم چی نخورم ممنون میشم راهنمائیم کنی عزیزم
سلام عزیزای دل نی نی سایت من رو دیوونه کرد و از طرفیم لک قهوه ای دست از سرم بر نمیداره تبریک سما جونی منم مثل شما روز ده مثبت شدم اما از ترس نگفتم بکسی اما ازم روز ۱۶ انتقال ۸۴۲ بود
فقط خدا
سلام اول تبریک سماجونم دوم اینکه خعلی دلم هوای دریایی دنیزکرده نمیدونم کجاس چکارمیکنه نی نی ش چیه؟؟؟؟؟ سهیلا جونم انشاله زودی با ج مثبت خوشالمون میکنی
بلاخره اونی ک باید میاد و... 
دوستای گلم قبل از هر چیزی عید رو بهتون تبریک میگم و خوشحالم که یه سری از دوستان عیدیشون رو گرفتن یا خواهند گرفت... دوستای گلم من چند روزه خیلی سعی می کنم بیام ساید اما نی نی سایت خیلی اذیت می کنه وگرنه من به یاد تک تکتون هستم!!!!!!!!!!!!! آرام جون فکر کنم همونطور که منتظر معجزه جون گفتن تشریف آوردن پری بعد دیفیرلین یا مشابهش قانون خاصی نداره... یادمه برا منم که زولادکس تجویز شده بوده و یه چیزی تو مایه های دیفیرلینه (برا آندومتریوز و قبل لاپرا داده بودن) پرسیدم گفتن بستگی داره، میتونه هم مانع پریودت بشه هم نشه... بنفشه جون ایشالله وروجکت هر چی که هست سلامت باشه و همیشه شاهد شادیاش باشی... سما جون پس دیگه ایشالله مامان شدی... مبارکت باشه ایشالله به زودی خبر بتای تپلت رو میدی... سما جون عزیزم دیگه گریه زاری تموم شد... مامانا که دیگه گریه نمیکنن... خودت رو برای گریه های دردونه هات آماده کن! ممنون بابت صلواتات... بسارا جون این چه حرفیه؟؟؟؟؟ دیگه نشنوم از این چرت و پرتا بگیاااااا!!!! یعنی چی از جون و سلامتیت بگیره؟؟؟؟ مادر و همسر مریض و علیل و درمونده به چه دردی میخوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سالم که باشیم تحمل مشکلات کلی سخته چه برسه خدای ناکرده مریضم باشیم... خدا به تک تکتون در وهله اول سلامتی خودتون و عزیزاتون رو بده و بعدشم ایشالله یکی دو تا وروجک سالم و شیطون و بلا... به خدا من همین درد مفاصلی که دارم و بعضی وقتا پدرمو در میاره کلی انرژی ازم میگیره چه برسه خدای نکرده دردای بدتری داشته باشیم... عزیزم حتی تحمل سردرد معمولیم سخته... اول سلامتی..... اینو هیچ وقت یادت نره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! سما جون بتا ربطی به پروژسترون نداره! فقط اگه آمپول هاش سی جی بعد انتقال داشته باشی روی بتا تاثیر میذاره!!!! خانومی جون عزیزم منم خوبم شکر... عزیزم بستگی به بدنت داره که چه پرتکلی رو برات در نظر بگیرن... عزیزم کوتاه و بلند شدن رو خودت که نمیتونی انتخاب کنی! به نظرم تو که اینهمه زحمت کشیدی بذار دکترت هر چی به صلاحته رو در نظر بگیره... یه ماه دیر و زود فرقی نداره، ایشالله فقط به زودی خبر مادر شدنت رو میدی... در ضمن منم این یکی دو ماهه با اینکه خیلی وقته از هورمون تراپیم میگذره پریودم عقب و جلو شد... احتمالا مال آب هوا باشه... سما جون اگه بی بی مثبتش درست باشه و کاذب نباشه صد در صد بتات مثبت نشون میده!!!! یعنی الان آزم بدی اگه بی بی درست بوده باشه بتاتم بالا خواهد بود! چون اول هورمون وارد خون میشه و بعد ادار!!! پس خواستی میتونی بری آزم بدی که زودتر خیالت راحت بشه! سما جون اثر هاش سی جی قبل پانکچرت نبوده! بعضیا بعد انتقال هاش سی جی دارن... مثلا ژینا جون دو روز قبل آز بتاش هاش سی جی داشت، من خودم روز 2 و 5 انتقال هاش سی جی داشتم... اگه همچین هاش سی جی ای نداشتی و بی بیچکات مارک معتبری بودن مطمئن باش مامانی... گلسا جون عزیزم رژیم هایپری پروتئین هستش تا جایی که میدونم... حالا شاید دوستانی که تجربه داشتن بتونن کمکت کنن... فقط ایشالله مامان که شدی همه این خستگیات از تنت در میره... سهیلا جون مبارکه عزیزم... پس ایشالله این دفعه خوش خبر میایی و کلی برات ذوق می کنیم... فدات انتظار جون... آره خیلی اذیت میکنه این نی نی سایت... مخصوصا من که میخوام اطلاعات رو ثبت کنم جونم بالا میاد... عزیزم من رفتم ابن سینا و واسه 7 مهر وقت اسکایپ دادن و عملمم اگه جلوتر نیفته 25 الی 29 مهر خواهد بود. آراد جون مبارکه عزیزم ایشالله که دردونه های خوبی باشن و موندنی بشن و بعد دو هفته برات بهترین شروع رو با همراهی شیرینشون رقم بزن... عزیزم زیاد سخت نگیر... به نظرم هر جوری دوست داری بخواب فقط یکنواخت یه جور نخواب و گاهی به پهلو گاهی به پشت بخواب و هر از گاهیم پاشو آروم تو خونه یه دوری بزن... دوستای گلم من که از دست این نی نی سایت این یکی دو روزه حسابی کلافه شدم... پس معلومه همه این مشکل رو دارن... چرا مشکل رو حل نمی کنن؟؟؟ رز جون ختم یاسین فعلا هست... تا 40 روز باید خونده بشه... صفحه 9 نگاه کنی تاریخ اتمامش رو مشخص کردم!!! رز جون الان نگاه کردم 19 مهر آخرین یاسین خونده میشه!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سارا جون من اینکارو و نشاسته و خیلی کارای دیگه رو اصلا نکردم خدا باید بخواد عزیزم انشاالله خبر خوب میاری خانمی جون من انتقال فریز اکویین فقط داشتم با فولیک اسید ا اس ا سه روز قبل انتقال هم پروژسترون البته از دو هفته قبل انتقال هم پردنیزولون
فقط خدا