2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
چکار کنم دیگه .کاری نمونده نکنم .گول دکتر ها خوردم هی عمل عمل اخرش هم اندمترم بیشت  از هفت نمیش ...

خدایا شکرت دوستم پارسال این موقع ناخواسته  باردار شد بچه دومشه و گفت نمیخوام و سقطش کرد. به همین راحتی.... اونوقت امثال ما با کلی هزینع  و وقت و تحمیل دارو به بدن نازنینمون آخرش میخوریم به آز منفی... واقعا واسه آرامشت چیزی ندارم بگم خودمم داغونم... خدایا به ما رحم کن ما که جز تو کسی رو نداریم

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا مال منو همسرم زد....  با اینکه بلد نبود با خوندن چند تا مطلب یاد گرفت.....

آنا جان 

ضخامت اندومتر باید چند باشه برا انتقال 

من امروز ۸/۵ بود 

ولی استرادیول رو هنوز گفت ۶ تا بخورتا چهارشنبه  

زیاد نیست 

ضخیم نشه ؟😐😅

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
چکار کنم دیگه .کاری نمونده نکنم .گول دکتر ها خوردم هی عمل عمل اخرش هم اندمترم بیشت  از هفت نمیش ...

سها ستاره عزيز خيلي ناراحت شدم خانمي برات ، واقعا نميتونم درك كنم حكمت خدا رو ، ولي عزيزم مطمئن باش خيلي خيلي زود خدا معجزه اش رو بهت نشون ميده و نااميدت نميكنه .

يك مدت اصلا بهش فكر نكن به خودتون يه كمي فرصت بديد شايد اينطوري بهتر باشه .

بچه هادعاکنید همسرم راضی بشه دوباره بیایم تو سیکل انتقال 

گفته بود دوباره یه پولی جمع کنم اگه لازم شد بازم بریم 

نمیتونم ازش بپرسم یابگم ولی از اونورم واقعا خسته شدم

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
سلام انتظار جون من سینافکت میزنم زیر جلدی روی بازو ،دکترم گفت بازو بزنی بهتره و زمانش گفت صبح بزن تا ...

سلام عزیزم دکترتون گفت تو بازو بهتر از دور ناف ؟

آخه دکتر من میگه دور ناف

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزیزم ببخشید من سوال میپرسم شوهرتون چرا دیگه داروها رو ادامه نداد؟  شوهر من هر وقت میره آز پیش ...

والا نه دکتر زنانم نه دکتر خودش هیچی نگفت در این مورد بهمون،اصلا تا حالا نشنیده بودم آخه چقدر ادامه بده که طبیعی شه اینهمه آمپول هورمونی ضرر نداره؟اصلا فکر نکرده بودم بهش چون خیلیم گرون بودن داروهاش

شما تعداد و بقیه فاکتورای شوهرتون چجوری بود؟

اتفاقا مرسی که جواب دادی به نکته خوبی اشاره کردی شوهرم قشنگ ول کرده خودشو با خیال راحت هیچی نمیخوره 

سلام کسی بیداره جوابمو بده لطفا

بچه ها میگم امروز عصر ک رفتم دسشویی خودمو خشک کردم رو دستمال معذرت میخام ترشح دیدم مث آخرای پریود گفتم شاید الکی دیدم

الان هم دوباره رفتم دسشویی بازم داشتم. آبکی نیست غلیظه

ب نظرتون شیاف بذارم؟؟

چون بهم گفت در صورت لکه بینی شیاف بذار

آنا جان  ضخامت اندومتر باید چند باشه برا انتقال  من امروز ۸/۵ بود  ولی استرادیول ر ...

یه سوال دارم اندومتر چند تا چند خویه؟

مگه زیاد شه بده ؟

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
رفتم عزیزم  بتام شده بود 8😔

عزیزم متاسفم.... 

همونجا رفتی؟؟؟؟ 

عزیزم پس حتما بررسی‌های تکمیلی و انجام بده یه چیزی نذاشته جنین رشد کنه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انادجون منفی شد.شده بود 8رفتم پیش دکترر گفت احتمالادمشگل ایمنی داری باید بری جای دیگه  کاری از ...

یعنی چی با یه منفی درمان نمیکنن؟ 

سما زهای ایمنی و انعقادی تو حتما بده.... 

از یه دکتر خوبم از الان وقت بگیر تا وقتی جواب زات بیان ن بتتم میرسه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
😔😔😔😔 به ما شادی نیومده عزیزم  نمیدونم خدا چرا انقدر از من بدش میاد 😔😔😔

عزیزم این چه حرفیه؟؟؟؟ 

اتفاقا دوست داره که منفی شدی..... 

ببین من همیشه میگم من چون ژن غلظت خون دارم با خودم میگم خدا برا همین همسرم سر راهم قرار داده تا راحت باردار نشم وگرنه اگه نمیدونم و بارداریم تا به حدی پیشرفت می‌کرد و واسش دارو نمیگرفتم ممکن بود جونمو از دست بدم..... 

پس همیشه بدون پشت بعی چیزاییه الان برامون ناخوشایند حتما حکمتی نشسته.... 

انا جون نمیدونی اثر هاش سی جی تا چند روز میمونه؟ 

عزیزم دقیق نمیشه گفت برا یکی سه چهار روزه اثرش میره برا یکی اثرش بیشتر میمونه اما معمولا دیگه یه هفته ای اثرش میره.... 

کم دیدم بیشتر اثرش بمونه....