2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
ساری میخوام این کارو انجام بدم به نظرتون نسبت به مرکزای تهران خیلی فرق می کنه یا نه

خوب مرکز با مرکز میتونه فرق کنه.... 

کیفیت جنین شناسیش.... 

تبحر دکترش..... 

انشالله هر جا انجام میدی نتیجه شیرینی منتظرته..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون یعنی دفعه اول اگه بخوان فرش انتقال بدن نمیزارن بلاست بشه بعد انتقال بدن؟ فرش رو حتما سه روزه ...

نه عزیزم اینطوری نیست من همه انتقالم فرش بودن اما با ستهای متفاوت..... 

ولی اکثر بار اول دیدم سه روزه انتقال دادن.... 

بوده بار اول 4-5 روزه هم انتقال بدن ولی اکثرا 3 روزه بوده..... 

من اولی 3 روزه، بعدی 5 روزه بعدی 4 روزه بود.... 

که 4 روزه برا همون میکردی +م بود..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ممنون بابت جواب اگه هایپر نشیم و جنین بخوان فریز کنن چقد طول میکشه تا بذارن حدودا چقد طول میکش ...

عزیزم بازم بستگی به بدنت داره..... 

میتونه ماه بعد باشه انتقال يا دو سه‌ماه بعد..... 

بچه هاااا هرکدومتون جواب سوالمو میدونستید جوابم رو بده مهه برام ؟؟

من تقریبا ۴ روز همش لک بینی داشتم بعدش از دیشب خیلی درد داشتم تا امروز همش خودمو کنترل میکردم که شاید کلا پریود شدم دیدم زیاد حجمش نیست گلاب به روتوننننن ولی الان نوار بهداشتیم خ ی س شده بنظرتون روز اول حساب کنم ؟؟؟ یا از فردا ؟؟

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
اناااااا جوووووووون من منفي شدم حالا بيا بگو چه كار كنم مغزم قفلهههههههههه، الان برم ايمني انعقادي؟؟ ...

متاسفم دوستم  انشالله طبیعی مامان بشی 🤲

جنین داری؟آمپول هپارین یا آنوکسا داشتی ؟بعصی دکترا  آز انعقادی رو نمینویسن میگن ما غلظت برات در نظر میگیریم و آس آ اس ،و آنوکسا میدن 

عزیزم من نمی تونم بگم اسپرم ایراد نداره یا داره.....  اما میخوام بدونم از نظر ایمنی انعقادی چک ...

بله از لحاظ ایمنی جنین رو پاتولوژی کردن ، و سیستم ایمنی بدنم فعال بود در هر دو میکرو ، قبل میکروی دوم لنفوسیت شدم بعد عمل انتقال انجام شد ، این دفعه آزمایش بتای اول اولم خوب بود ولی بعدش اومد پایین ، و دکتر گفت دلیل نگرفتن جنین ، اسپرم معیوبه. کاریوتایپ نمیدونم چیه

سلام به همگی ، دو بار تاحالا میکرو کردم که هر دوبارشم آزمایش اولم مثبت شد ولی بعدش منفی شد، یعنی یه ...

دلیلش اسپرم معیوب نیست،مشکل ایمنی انعقادی بدن شماست،چون تو میکرو بهترین اسپرم رو انتخاب میکنن

عزبرم انشالله مثبت بشی.منم پنج شنبه ازمایش دارم روز دوازدهمم میشه طاقت ندارم .بهرحال اگر مثبت باشم ب ...

انشالله عزیزم

هممون مامان بشیم هر کی دلش بچه میخواد خدا 

دامنش و سبز کنه

چون واقعا خیلی سخته 

انشالله انشالله انشالله

سلام عزیزم.....  چه قدر خوشحال شدم به به دوقلوها تو راهن به لطف خدا انشالله...  پیشاپیش ...

سلام عزیزمهربونم.

ممنونم که همیشه جوابمونو میدی انشاالله این خیر خواهی رو خدا توراه بچه های گلت قرار میده.

انا جون امروز روز 7انتقالم.خیلی درد پریودی دارم.بنظرتون شیافمو 8 ساعته بکنم؟

بعدم اینکه 3تا امپولی که بهم دادن 2شب درمیون بزنم اسمش folignan هست که پودر و اب هستش.این همون hcgهست؟

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
انا جون من قند ناشتام ۱۰۰ بودش و قند دو ساعته و سه ساعته و چهار ساعتمم ی کم بالا بودش ولی دکتر گفتش ...

بله ديگه عزيزم خوب زود قندت رو اندازه ميگيري ، حداقل ٨ ساعت بايد ناشتا باشي ، براي من هم اوايل بارداري ١٠١ بود قند ناشتام ولي من زير بار انسولين زدن نرفتم و رژيمم رو رعايت كردم ديگه بعدش هر چي آزمايش دادم زير ٩٠ بوده قند ناشتام ، حالا اين هفته هم آزمايش قند با گلوكز بايد بدم اميدوارم مشكلي نباشه ، شما هم بيشتر رژيم رو رعايت كن اون خيلي مهمتر از انسولين هست .