2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046196 بازدید | 684502 پست
عزیزم خوب شاید با ترشحات آبکی ناشی از بالا رفتن استروژن قاطی میشه و به نظرت زیاد میاد.... 

من واقعا در عجبم ك چرا ايندفعه خونريزي دارم، دفعه قبل تا روز ازمايش هيييچ نداشتم الان امروز ديگه شر شر خون شده

حالا حواسم پرت شد اشتباهي شياف رو با فاصله ي ٥ ساعت استفاده كردم ب جاي ١٢ ساعت،، ناراحت اونم هستم، 

...
من واقعا در عجبم ك چرا ايندفعه خونريزي دارم، دفعه قبل تا روز ازمايش هيييچ نداشتم الان امروز ديگه شر ...

از کی لک شروع شده؟ به دکترت یا مرکزت زنگ نزدی؟ 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامان های گل امیدوارم و مطمئنم تک تکتون  مادرمیشید. دوستان بعد ازعمل پانکچر چقد طول می کشه ...

سلام بستگی داره که انتقال فرش باشه یا فریز

انتقال فرش چند روز بعد پانکچره. اما اگه قرار باشه جنین ها فریز بشن شاید ۲ سیکل بعد. من اواخر  دی پانکچر شدم و آخر فروردین انتقال دادن یعنی شد ۳ ماه . بسته به نوع سیکلی که قراره انتقال بدن هم هست. 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
سلام بستگی داره که انتقال فرش باشه یا فریز انتقال فرش چند روز بعد پانکچره. اما اگه قرار باشه جنین ه ...

مرسی از جوابت بستگی به رححم داره یا دکتر خودش میگه اینجوری؟ 

...... 
 مرسی از جوابت بستگی به رححم داره یا دکتر خودش میگه اینجوری؟ 

انتقال من بسته به تنبلی تخمدانم بود. ۲ ماه امپول دیفرلین داشتم تا تخمدان متوقف بشه. تخمک گذاری صورت نگیره و بعد انتقال دادن. چون رحم و شرایط افراد فرق میکنه

سلام بستگی داره که انتقال فرش باشه یا فریز انتقال فرش چند روز بعد پانکچره. اما اگه قرار باشه جنین ه ...

به چیزهایی بستگی داره عزیزم رحمم چ جوری باید باشه تا ول نکشه انتقالم؟ 

...... 
انتقال من بسته به تنبلی تخمدانم بود. ۲ ماه امپول دیفرلین داشتم تا تخمدان متوقف بشه. تخمک گذاری صورت ...

به سلامتی مامان که شدی ان شالله؟ تخمدانت باید تنبل میشد تا انتقال بدن؟ 

...... 
به چیزهایی بستگی داره عزیزم رحمم چ جوری باید باشه تا ول نکشه انتقالم؟ 

انتقال فرش رو زمانی میدن که مثلا  طرف هایپر نشده باشه یا مایع آزاد تو سونو دیده نشه . در صورتی هم که انتقال فریز باشه مثلا میگن ۲ تا پریودی دیگه بیا . طرف میره آندومترش رشد نکرده و سیکل کنسل میشه . البته همه اینا دارو داره تا رحمرو آماده کنن واسه انتقال. 

من فک کنم سیکلم طولانی شد . اما کسایی که با من پانکچر کردن. اسفند انتقال داشتن

به سلامتی مامان که شدی ان شالله؟ تخمدانت باید تنبل میشد تا انتقال بدن؟ 

مرسی گلم. نه من تنبلی داشتم. بدون دارو پریود نمیسم و فولی ریز دارم . امپول زدم تا موقتا تخمدان کار نکنه. تا انتقال بدن. 

بچه ها خيلي ناراحتم، راستش يا بايد حسسسسابي گريه ميكردم دلم خالي شه يا ميرفتم بعد از هشت مااااه يه پيتزاي قارچ و مرغ با سسسسسسس و پنير پيتزاي فراوان ميخوردم تا دلم خُنك شه،،، گزينه ي دوم رو انتخاب كردم، حالا كل مري و سيستم گوارشم داره ميسوزه بزار بسوزه ب دررررك،،، حالا قدم بعدي چي باشه؟ مغزم جواب نميده خواهش ميكنم دوستاي گلم راهنمايي كنين شما بودين قدم بعدي چ ميكردين؟؟؟

@نفسي جون شما هم بودي ايمني انعقاديا رو ميدادي؟ دادي اصلا بعد از اولين منفي؟؟

...