2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
انا جونم.مامان سبحان جونم مرسی از دعاهای خیرتون .دیشب توی خواب رحمم قفل کرو اینقدر درد داست چند دقبق ...

عزیزم قدرت خدا فراتر از این اعداد و ارقام..... 

انشالله مامانی..... 

لنگرشو انداخته درد اون بوده..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مگه آزمایش دادی؟؟ خونریزی چه ربطی به منفی شدن داره اخه.. ندیدی طرف تو بارداری خونریزی داره و بعد جنی ...

جنينا بلاست بودن براهمون واس روز ١٢ آز نوشته بود، مگه شما روز چندي؟ كي آز داري؟ من كامل پر شدم علي رغم شياف و امپول پروژسترون

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

محیا اولین کارت خواهش میکنم فکرای منفی رو دور کن.....مثبت باش....بخدا اگر هم ان جنین میخواست بمونه ب ...

نه ندادم تا حالا، به نظرت اون آز ها رو بدم بعدش انتقال بدم؟؟

...
سلام مامان های گل امیدوارم و مطمئنم تک تکتون  مادرمیشید. دوستان بعد ازعمل پانکچر چقد طول می کشه ...

بستگی داره جنین چند روزه بخوان انتقال بدن معمولا دفعه اول سه روزه انتقال میدن یعنی سه روز بعد پانکچر.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
محیاجون مگه ازمایش دادی؟ ن گلم.من ازمایشا رو ندادم..چون بلافاصله انتقال دادم نه وقتش داشتم نه شرایط ...

خب روشتو پسنديدم ب دلم نيشست يعني،،، حالا واضح برام ميگي بلافاصله انتقال دادي يعني چي؟ كلا هايپر شده بودي؟ اولين انتقالت نگرفت؟ دومي رو با چ فاصله اي انجام دادي؟ داروهات چيا بودن؟؟

...
 مرسی از جوابت بستگی به رححم داره یا دکتر خودش میگه اینجوری؟ 

بسته به آمادگی بدنت برا انتقال داره..... 

البته بعصی دکترا کلا فریز انتقال میدن.... 

جنينا بلاست بودن براهمون واس روز ١٢ آز نوشته بود، مگه شما روز چندي؟ كي آز داري؟ من كامل پر شدم ...

من روز ۱۴ ام الان. آزمایشم روز ۱۶ ام. میشه ۱ شنبه. و جنینا ۳ روزه بودن. 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
نه عزیزم الان اصلا یادم نمیاد....  از دوستان قدیمی که یهکی دو نفرو میدونم که همسرانشون ایران ن ...

ممنون عزیزم.یه تاپیک زدم.یه بنده خدایی اومدجوابمو داد.ولی گفت موقعی که اسپرم رو از فریز درمیارن خیلی هاشون از بین میرن.حالا ما سه شنبه بریم ببینیم اصلا اسپرم خوب پیدا میکنن تو نمونه یا نه

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
بستگی داره جنین چند روزه بخوان انتقال بدن معمولا دفعه اول سه روزه انتقال میدن یعنی سه روز بعد پانکچر ...

آنا جون یعنی دفعه اول اگه بخوان فرش انتقال بدن نمیزارن بلاست بشه بعد انتقال بدن؟ فرش رو حتما سه روزه انتقال میدن؟

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
خب روشتو پسنديدم ب دلم نيشست يعني،،، حالا واضح برام ميگي بلافاصله انتقال دادي يعني چي؟ كلا هايپر شده ...

بله گلم هایپر شدم..انتقال اولم تاشرایطم جور شد 5ماه بعد پانکچر بودک بهمن بود منفی شدم وتا پریود شدم.سیکل جدید شروع شد و اسفند انتقال دادم باز ک خداروشکر مثبت شد...کدوم داروها منظورته عزیزم؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
نه ندادم تا حالا، به نظرت اون آز ها رو بدم بعدش انتقال بدم؟؟

منم تازه شروع کردم.... اما خب بخاطر سقطام آزها رو دادم.....

طبق نظر آنا انجام بدی بهتره...مخصوصا تو با روحیت انجام بدی خیلی با ارامش میری برا انتقال بعدی بعد از انجامشون.

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
بسته به آمادگی بدنت برا انتقال داره.....  البته بعصی دکترا کلا فریز انتقال میدن....

عزیزم ممنون بابت جواب اگه هایپر نشیم و جنین بخوان فریز کنن چقد طول میکشه تا بذارن حدودا چقد طول میکشه عزیزم

...... 
اناااااا جوووووووون من منفي شدم حالا بيا بگو چه كار كنم مغزم قفلهههههههههه، الان برم ايمني انعقادي؟؟ ...

عزیزم امروز آز دادی؟ 

خیلی ناراحت شدم عزیزم..... 

عزیزم من جات باشم اولین کاری که میکنم همون ایمنی انعقادیاست.....

هیسترو هم بکن خوبه... 

بعد جنینم فکر کنم گفتی نداری درسته؟ 

پس کاریوتایپ و دی اف آی هم حتما انجام بدین.... 

تحرک صفره.مورفو خوبه

خ ب اگه مورفو خوبه از این 300 هزار تا مطمئن به‌شکلی اسپرم برا تخمکات خواهد بود.... 

ببین قرص کن مورفو 4 درصد باشه که اینطور که فتی مال شما بیشتره.... 

خوب از این 300هزار 12000 تاش مورفوش خوبه کم کم..... 

تحرک که مهم نیست..... 

میمونه چند درصد جنینات مرده هستن؟ 

حتی اگه نود درصدشم مرده باشن بازم بالای هزار اسپرم زنده ولی بدون تحرک خواهی داشت حتی اگه این زنده ها به درصدم باشن باشم لااقل 100 تا اسپرم به در بخور خواهی داشت..... 

پس شما که نهایت میخوایی 20-30 تا تخمک در بهترین حالت داشته باشی میبینی که اسپرم زیادم میاد.... 

تحرک صفره.مورفو خوبه

راستی عزیزم توصیه میکنم همسرت آز دی اف آی هم بده..... 

از نمونه اسپرمه و توصیه میکنم حتما مرکز ناباروری انجام بدین.....