2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046274 بازدید | 684508 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جان من موقع تزریق گونال به شکم، مستقیم آمپول را با زاویه 90 درجه تزریق میکردم و دیگه پوست شکمم ر ...

نه بابا.... 

نگران نباش.... 

اون جذب شده.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه بابا....  نگران نباش....  اون جذب شده....

یه دنیا ممنون آنا جان، واقعا نگران بودم، هر چی تو نت میزدم میگفتن باید پوست شکم را بگیری بعد تزریق کنی، ان شاالله همسرتون هم به زودی سلامتی کاملشو به دست بیارن🙏

آزي جون ممكنه خصوصيتونو چك كنين

محیا جون راحت باش سوالات بپرس.... 

من برا خودت میگم که بعصی سوالا وقتش نیست اما اگه فرقی به حالت نمیکنه و یه راه دیگه پیدا میکنی آرامشت رو به هم بزنی دیگه چی میتونم بگم.... 

هر سوالی داری بپرس در حد توانم ن در خدمتیم.... 

اما التماس میکنم دلت به حال وروجکات بسوزه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستای گلم...من رفتم دکتر وسونو شدم خداروشکر حال فسقلم خوب بود وقلب خوشکلش هم مثل ساعت میزد😃خی ...

اوووی فدای نینی نارت......

120 سال قلبش بتپه با افتخار و سربلندی.....

برای منم دعا کن

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
اوووی فدای نینی نارت...... 120 سال قلبش بتپه با افتخار و سربلندی..... برای منم دعا کن

قربونت مریم جون...انشاءالله بزودی همه این لحظه ها قسمت خودت میشه😙

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام آناجون،درمورد دکتر طرازی سوال دارم میخوام اگر بشه برم پیشش و نظرش رو درموردم بگه چون ازتون و ...

عزیزم بله دکتر با حوصله ایه و علمش به روزه.... 

لااقل تجربه من اینو میگه..... 

نه اینکه اصلا روز بد و بی حوصله نداشته باشه بالاخره انسانه دیگه، اما معمولا صبوره.... 

عزیزم نه حتما نباید میکرو کنه ولی کلا نازایی ویزیت میکنه.... 

ویزیت اول معمولا برا دو ماه بعد وقت میتونی بگیری اما بعدش دیگه طبق روال کرت لازم باشه برا امروزم میتونی ویزیت بشی چون وارد سیکل بشی دیگه طبق شرایطت ویزیت داری.... 

عزیزم مطب بری کارهای انتقال و گانکجرش بیمارستان آبان انجام میشه..... 

ابن سینا کار میکنه اما اونجا کارشون گروهی و ممکنه بیمارش باشی اما روز عملت نتونه خودش باشه و جایگزینش باشه.... 

ویزیت الان دقیق نمیدونم ولی فکر کنم آخرین بار که ویزیت شدم 70 بود سونو شم فکر کنم 110 یا 120 بود.... 

یه دنیا ممنون آنا جان، واقعا نگران بودم، هر چی تو نت میزدم میگفتن باید پوست شکم را بگیری بعد تزریق ک ...

فدات بشم..... 

این روال رو رعایت کنی احتمالا دردش کمتره ولی در کل جذب میشه مگر اینکه زیر گوست بزنی..... 

که شما نود میزنی نهایتش دردش بیشتر بشه.... 

اگه شکمت تپله راحت همون 90 بزن.... 

اگه لاغره زاویه رو کمتر بکن.... 

به عصله بزنی دردش بیشتر میشه..... 

ولی در نهایت جذب میشه.... 

سلام بچه ها.من تازه به جمعتون پیوستم.یه سوالی دارم.من امروز روز نهم انتقال جنینم هستش.تقریبا چند روز قبل از اتقال تا همین الان احساس میکنم هر چی که میخورم تو گلوم گیر کرده نه با مایعات و نه چیزی دیگه ای حل نمیشه.نمیدونم چیکار کنم ممکنه از عوارض داروها باشه.روزی 4 تا استرادیول 2 میلی میخورم و آمپول پروژسترون میزنم.خودم حس میکنم به خاطر استرادیوله؟؟؟؟؟!!!

مرسی عزیزم خب هماتوم تو خیلی کوچیکتر بوده!برای من ۵۰ در ۲۰ هست! نمیدونم چرا دکتر بهم نگفته توی سونو ...

درمورد پایین بود جفت بهم هیچی نگفتن. ولی خودم میفهمم خیلی پایینه قشنگ رو مثانه خوابیده همونجا جفتک میندازه میرقصه شنا میره اصلا یه وضعی دسشویی میرم میگم الان پاشو میاره بیرون😂😂😂

درمورد پایین بود جفت بهم هیچی نگفتن. ولی خودم میفهمم خیلی پایینه قشنگ رو مثانه خوابیده همونجا جفتک م ...

ای جووونم😍نازی جون کامل حسش میکنی یعنی؟از چندهفته تکون خورد؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹