2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045287 بازدید | 684449 پست

دوستای گلم همچنان التماس دعا دارم..... 

از تک تکتون تشکر میکنم..... 

دوستون دارم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستای گلم همچنان التماس دعا دارم.....  از تک تکتون تشکر میکنم.....  دوستون دارم.....&nb ...

عزيزم من پست ها قبل رو نخوندم نميدونم مشكلتون چيه 

ولي ايه الكرسي ميخونم براتون 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
عزيزم من پست ها قبل رو نخوندم نميدونم مشكلتون چيه  ولي ايه الكرسي ميخونم براتون

عزیزم چند روزم صبر کن خبری نشد آز بده مجدد..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزيزم من پست ها قبل رو نخوندم نميدونم مشكلتون چيه  ولي ايه الكرسي ميخونم براتون

عزیزم ممنونم..... 

همسرم کسالت داره امروز تنهایی مجبور شد بره دکتر..... 

دکتر براش آز و.... نوشته.... 

دعا کنین چیز مهمی نباشه زود زود خوب بشه..... 

عزیزم ممنونم.....  همسرم کسالت داره امروز تنهایی مجبور شد بره دکتر.....  دکتر براش آز و. ...

انشاالله خيرِ عزيزم 

شما كه اينقدر دلتون پاكه و با صبر جواب ما رو ميدين 

خدا هم دل شما رو شاد كنه و سلامتي بده به خانوادت 🌺

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
انشاالله خيرِ عزيزم  شما كه اينقدر دلتون پاكه و با صبر جواب ما رو ميدين  خدا هم دل شما ر ...

فدات بشم عزیزم..... 

دلم به همین دعاها قرصه...... 

انشالله که معجزه دامنتو سبز میکنه  و نیاز به برنامه ریزی پانکچر مجدد و هزینه دوباره نداری

وای یعنی میشه 

بقول شما فقط معجزه باید شد وگرنه که دوباره روز از نو روزی از نو 

عزیزم ممنون بابت دعای زیبات انشالله خودتم حاجت روا بشی

خداجونم شکرت بابت نعمتهای که بهم دادی😍
عزيزم ان شا الله كه اين روزها براي شما هم تمام ميشه و به زودي فقط براي ني ني خودتون خرج ميكني و خدا ...

انشالله خدا کنه 

خدا هم نی نی شمارو حفظ کنه

انشاله خدای مهربون بزودی براتون جبران میکنه..... انصافن خرجش که زیاده اما خواهرجون من شما اول اخر پ ...

ممنون عزیزم انشالله خودتم حاجت روا بشی 

اره خرجوری هست جور میکنم اگه الان براش تلاش نکنم سنم بره بالا بعد افسوس میخورم الان تموم سعیمو میکنم امیدوارم بتونم طمع مادرشدن بچشم

عزیزم ممنونم.....  همسرم کسالت داره امروز تنهایی مجبور شد بره دکتر.....  دکتر براش آز و. ...

فداتشم ان شاالله کسالت شوهرتون به زودی برطرف میشه و نتیجه ی ازمایشهاش خوب خوب خواهد بود.کلی انرژی مثبت و دعای خیر بدرقه ی زندگیتون هست انا جونم.ان شاالله که هیچ مشکلی براتون پیش نیاد.شما یکی از خوبهای روزگار هستین😘❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم مطمئنا سه تایی که‌در آوردن فکر میکردن به بلوغ رسیده و احتمالا بزرگترین سایزا بوده.....  ...

اره عزیزم 

امید بخدا ببینم چی میشه این یه دونه هم تا چهارشنبه دیگه کاملا معلوم میشه کیفیتش چیه ولی بازم خداروشکر  من فک میکردم اصلاتخمکام جورین نشه لقاح داد ولی بااین یکی فهمیدم که دفعه بعد پانکچر بشم پس احتمال جنین درست شدن برام هست

وای داغ دلم رتازه کردی😥 من قبل عید تخمک کشی کردم،اما هنوز تو پول انتقال موندیم.... بعضی وقتها چنان ...

اخی عزیزم انشالله جور میشه 

حالا فعلا خیالت راحت باشه جنینات هستن 

انشالله با وام چیزی پول انتقالو سرم هم جور میشه وامسال مامان میشی

عزیزم خدا بزرگه......... تو این چند سال دعام با خدا این بود که کاش لایقم میکردی مادر میشدم و هزینه ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣منم همین نذر و کرده بودم اما به قول شما برا خودم شد من تا الان ۵۰ میلیون هزینم شده🤐🤐🤐اما خدا بزرگ میرسونه

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم