2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045643 بازدید | 684477 پست
الهام جون منم یکی دو هفته دیگه دوباره میخوام برم واسه انتقال. این سختی ها و خستگی ها و کم آوردن ها ر ...

عزیزم انشالله به زودی به داشته هات یه جفت نی نی ناز و سالمم اضافه میشه و شکرگذار خواهی بود..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم خیلیا بودن یکی خود من.....  لکم نبود برا من خونریزی بود.....  الان پرنسسم کنارم خو ...

امروز صبح که پاشدم دیدم خون ریزی کردم😢خون روشن و شفاف من که دیروز هم شیافامو گذاشتم هم آمپولمو زدم استراحتمم که زیاده.دیگه الان نمی تونم برم سونو چون پریروز سونو بودم قبلشم ۴ روز قبل رفته بودم.یعنی تو یه هفته دوبار سونو واژینال کرد دکترم قلب بچه میزد.الان دیگه نمی دونم چیکار کنم کم سختی کشیده بودم بارداریمم اینجوری پرخطر شد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روز اول تا سوم میتونی بری....  اما توصیه میکنم دیگه آی یو آی نکنی.....  همسرت مرکز نابار ...

فقط واسه ازمایش که وضعیتشو ببینین نه ولی واسه ای یو ای  دوبار داد که بعدشستشو تحرک وتعدادش خوب شده بود

👶👶
امروز صبح که پاشدم دیدم خون ریزی کردم😢خون روشن و شفاف من که دیروز هم شیافامو گذاشتم هم آمپولمو زدم ...

عزیزم نگران نباش تنها کاری که میتونی بکنی همون استراحت و پروژسترونه..... 

استراحت مطلق باید بکنی..... 

سونو هم نرو..... 

فقط برا دستشویی از جات بلند شو و کلا فقط دراز بکش..... 

میدونم سخته اما انشالله به خیر میگذره.... 

برا من دو ماه طول کشید که لک بینی‌ام تموم بشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم منم منیزیم رو داشتم....  برا منم برا دردام تجویز کرد خیلی خوب بود.....  اما دزش یا ...

خیلی درد ندارم...اما بلاخره گاه گداری هست.

خودمم موندم واقعا ، سرکلاژ کنم یا نه....

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

برای من تو قوطی نیست. ... ورق قرصه ... ستا ورقم بیشتر نداشت داروخونه... برم بگردم اگه اینو داشت میخرم.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
سلام عزیزای دل🌻 جمعه ی خوبی رو براتون آرزومندم❤ آنا جون من سه شنبه که پیش دکتر بودم،گفت سرویکست ا ...

مرجان جون من سرکلاژم کردم ولی بازم واژنم گاهی بدجور تیر میکشه، فکر نکنم این دردا خطرناک باشه، یعنی شما دردات زیاد و پشت سر همه؟ 

سلام. خواهری گلم...شاید نتونم خودمو جات بذارم و بگم اگه جات بودم چ حالی داشتم ...چون واقعا صبوری میک ...

سلام مهربونم امیدوارم حال جفتتون خوب باشد🙏🏻🌹

خیلی سعی میکنم آرام باشم ولی فکرای منفی هرثانیست توکل برخدا عزیزم😞

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سلام الهام عزيز ، خانمي واقعا راست ميگي خيلي سخته خانمي ، مخصوصا كه راه دور هم هستي غم غربت هم يه جو ...

خدا اجر خوبیهاتو بده بخیر خوشی کاکلی رو بغل بگیرب🙏🏻😍تشکر واقعا که بیادمون هستی😘

گلم منم دو سری پانکچر کردم سری اول هر هشت تا پوک بودن سری دوم دوتا ش بی بقیه سی بودن، بار آخر نزدیک ...

عزیزم حرفات درسته کم و پیش استرس داشتم چون هی دوز داروهامو پایین بالا میکردن حرص میخوردم که کنسل نشه چون یبار همینطور کنسل شد،، یه مکمل فقط برام تجویز کردن روزی دوتا برای تخمک و رحم هست !

دکتر طرازی میگفت روزی هفت تا هشت لیوان آب خوردن رو کیفیت تخمک تاثیر خوب میزاره

من روزی یه لیوان اب  بیشتر نمیخوردم حتما تاثیر داره که میگن !

به خدا تخت جفتیم یه جنین تشکیل شده بود براش، اونم دکتر گفت به شدت ضعیفه، با همون یه جنین باردار شد ن ...

دقیقا همینطوره فقط خدا بخواد اینا همش یه بهونست یا امتحان خدا😞

الهام جون من امروز نزدیک یک ساعتی گریه کردم، همه ی ما تو یه شرایطم، وقتی من خودم گریه میکنم دلم سبک ...

حال منم همینه باورت میشه دیروز فقط گریه و دعوا فحش میدادم از خودم خسته شدم اخلاقم گند شده 

عزیزم والا من انوکسوپارین داشتم شاید برا این دیگه به آسپرین اصراری نداشت البته خوب برا من طبیعی نبود ...

منم از وقتی آسپرینم رو قطع کردم، خونریزی بواسیرم خوب شد، حالا این هفته بدم پیش دکترم ببینم نظرش چیه

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده
الهام جون منم یکی دو هفته دیگه دوباره میخوام برم واسه انتقال. این سختی ها و خستگی ها و کم آوردن ها ر ...

عزیزمم از خدا میخوام بهت یه اولاد صحیح سالم بده تا تمام سختیهای که کشیدی کمرنگ بشه خدارو هزارمرتبه شکر همسرخوبی داری ان شالله همیشه کنارهم خوش و خرم باشید🙏🏻🌹

تمام حرفات  دردش رو احساس کردم چون ماهم همین راه سخت رو رفتیم گاهی واقعا میخوام دست بکشم ولی باز خودمو جم میکنم بخاطر همسرم تا به ارزوش برسه ،،عزیزم خیلی خوبکاری کردی حرفات رو بیان کردی هممون تو این راه دردامون مشترک هست !

گلمم ان شالله کارای انتقالت بخیر خوشی توکل برخدای بزرگ 🙏🏻🌹