2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045881 بازدید | 684488 پست
تو رو خدا برام دعا کن خیلی . من شهرستانیم امروز از صب زود حرکت کردیم اومدیم شیراز و تازه رسیدیم فردا ...

عزیزم اینهمه راه رفتی خسته نباشی دیگه نگران نباش توکل کن به خدا خودش حتما کمکت میکنه برات صلوات میفرستم😘

الحمدالله❤
دوستان عزيزم سلام  انشالله همگى خوب خوب باشيد🙏🏻  باز هم ببخشيد در اين يكسال مخصوصا اين ...

وااای چه زود گذشت انگار همین چند روز پیش بود که میومدی و با مادر شوهر مهربونت منتظر جواب مثبت بودی. انشالله که هر دوتون صحیح و سالم میایین خونه و به قول مامان بزرگم رو دست خیر بلند بشی  ❤️❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان عزيزم سلام  انشالله همگى خوب خوب باشيد🙏🏻  باز هم ببخشيد در اين يكسال مخصوصا اين ...

راستی امروز ظهر یهو یادت افتادم شما و دختر فروردین پیش خودم گفتم کاش میومدن از خودشون خبر میدادن 

تو رو خدا برام دعا کن خیلی . من شهرستانیم امروز از صب زود حرکت کردیم اومدیم شیراز و تازه رسیدیم فردا ...

ای خدا امروز رو زودتر فردا کن این دختر بره قلب نی نی نازنینشو ببینه خیالش راحت بشه و لذت بارداریشو ببره🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

عزیزم نگران نباش.به امید خدا فردا با دیدن قلب کوچولوش قشنگترین روز زندگیت میشه .و خستگی از تنت بیرون میره

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ای خدا امروز رو زودتر فردا کن این دختر بره قلب نی نی نازنینشو ببینه خیالش راحت بشه و لذت بارداریشو ب ...

نمیگذره وقتتتتتتت

خدا خودش کمکم کنه

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
ای خدا امروز رو زودتر فردا کن این دختر بره قلب نی نی نازنینشو ببینه خیالش راحت بشه و لذت بارداریشو ب ...

میگم اگه ضخامت بالا بره قبل از بارداری و بعد باردار ک باردار شدم و شیاف سیکلوژست و قرص واژنی واژیفوم هم ک استفاده کردم دیگه ضخامتم دیگه پایین نمیاد ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

فردا عصر رفتم سونو و خدا را شکر همه چیزم درس بود دیگه هیچییییی از خدا نمیخوام هیچییییییی

قبلا روزی یه دونه لووتیروکسین۵۰ میکرو میخوردم tsh ۲.۳ بود دکتر گفت زیر ۲ باشه بهتره بعد هفته ای یک ر ...

سلام عزیزم کجا رفتی دکتر غدد؟

من رفتم دکتر ۴ بود قرار بود بهتر شه اما الان که ازمایش دادم بعد ۱ماه دارو خوردن شده بود ۶ یعنی بالا رفته

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
نه عزیزم ضخامت اندو با بارداری بالا میره دیگه پایین نمیاد

خیلی میترسم اون دوتا بارداریام هم سقط فراموش شده داشتم و جنین سه هفته تو شکمم میمرد و نمیفهمیدم . نگرانیم بخاطر همینه ک بدون علایمم و نمیفهمم تا سونو ک میرفتم میگفت .

حالا تو این بارداریم انوکسان ۶۰۰۰ دارم بخاطر مشکل انعقادی و ی دوره هم سرم استفاده کردم و شیاف سیکلوژست هم استفاده میکنم . خدا ک این دفعه ب خیر بگذره واگرنه داغون میشم .

میگم اگه ضخامت بالا باشه دیگه خونرسانی درست انجام میشه ب رحم ؟؟؟

خیلی میترسم اون دوتا بارداریام هم سقط فراموش شده داشتم و جنین سه هفته تو شکمم میمرد و نمیفهمیدم . نگ ...

دختر خوب چرا این فکرها رو میکنی؟مگه چون قبلا سقط داشتی قراره دوباره تکرار بشه!؟تو روخدا از بررسی این مسائل که واقعا نمیشه دقیق بررسیشون کرد دست بردار. اینها یسری مسائل پیچیده است که با هم مرتبط هستن و نمیشه اینطوری تحلیلش کرد. مطمئن باش که لطف خدا شامل حالت شده و یه فرشته نازنین رو تو وجودت داری پرورش میدی. دلتو بسپار به خدا   به خدا هیچکس به اندازه من درمورد این چیزها سرچ نمیکرد حتی تو تمام فروم های انگلیسی و امریکایی میگشتم و پیام میگذاشتم حتی اونا برام ایمیل میفرستادن و شرایطمو میپرسیدن فکر نمیکردن من ایران باشم. حتی مقالات معروف فرانسوی رو با گوگل ترانسلیتر به انگلیسی ترجمه میکردم و بعد میخوندم ولی فهمیدم فقط استرسم بیشتر میشه اینبار فقط رفتم انتقال دادم و اومدم و دلمو سپردم به خدا. برات بهترین ها رو ارزو دارم دوست خوبم. 

سلام عزیزم کجا رفتی دکتر غدد؟ من رفتم دکتر ۴ بود قرار بود بهتر شه اما الان که ازمایش دادم بعد ۱ماه ...

سلام عزیزم من اولین بار تو مرکز ابن سینا دکتر جعفری بهم دارو داد دیگه بعد از اون تو شهر خودمون میرم دکتر،

لووتیروکسین میخوری؟ من اولش ایرانی داشتم بعدش آلمانی گرفتم بنظرم بهتر بود

الحمدالله❤
دختر خوب چرا این فکرها رو میکنی؟مگه چون قبلا سقط داشتی قراره دوباره تکرار بشه!؟تو روخدا از بررسی این ...

موقعی ک ضخامتم کم بود دکتر گفتش ک خونرسانی ب رحم هم کمه . این خونرسانی ب رحم ربط ب ضخامت داره ؟ یعنی هر وقت ک ضخامت بالا باشه خونرسانی ب رحم زیاد میشه و هر وقت ضخامت کم باشه خونرسانی هم کم میشه ؟؟ لطفا