2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
آهان الان متوجه شدم زدم که حدودا ۳۰ شهریور انتقال داری!!!!! ایشالله دو هفته دیگه آیکون مامان شدنت رو میچسبونم جلو اسمت!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستای گلم خواهری ندیده ام ازتون خواهشی داشتم شاید خودخواهی باشه : "ملتمسانه می خوام هر کی پست منو دید و تونست با دل پاکش برام 5تا صلوات و امن یجیب بخونه که شاید به واسطه دلای پاک شما خدا یه نظری هم به من کنه" واقعا خسته ام این دفعه پنجمه که می رم..... بازم ازتون ممنونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بازم من اومدم با کلی سوال... تو سونو ماه پیشم که برای اندمتریوز دادم نوشته که انومالی مولرین رحمی دیده شده.اندومتر هم بیشاز حد اکوژن و نامنظمه.. دیروز تو ابن سینا بهم گفتن که رحمت مشکل داره و اصلا خوب نیست و نمیشه سیکل رو شروع کرد.میخواستن 3ماه دیگه هیسترو کنن که مشخص بشه چیه اما من اصرار کردم که نمیخوام عقب بیفته گفتن 5مهر دوباره بیا سونو که اگه مشکلت تایید شد ماه بعد هیسترو بشی. این یعنی چی؟خودم سرچ کردم به نظرم ممکنه سپتوم یا فیبروم باشه ولی مگه اینا تو سونو و عکس رنگی مشخص نمیشن؟؟پس چرا تا الان دیده نشدن..
خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
سلام دوستان راستش حوصله ندارم و اینکه اصلا فرصت ندارم بیام اینجا.... آنا جونمی تند تند خوندم.... اون کیستها چیزی نیست و اصلا نگران نباش .... و کلا تو این عمل هم که همه چیو بررسی میکنن.... ایشالا که عملت به خوبی پیش بره و بعدش خبرای خوب بشنویم.... واسه ازمایش همسرت هم خیلی خوشحال شدم..... خداروشکر که بهتر شده..... ایشالا که همه چی عالی پیش بره و بیای اینجا خبرخوب بدی ..... من که خیلی براتون امیدوارم خورشید جونی چشم.... من برات فرستادم.... توکل بر خدا
خورشید جون درسته گلوبول سفید رو زیاد میکنه اما خوب تو بحث پیوند اعضا برای اینکه بدن عضو پیوندی رو پس نزنه از این تزریق کمک گرفته میشه! عزیزم نگران نباش این جی سی اس اف رو ماه لی لی هم تزریق کرد و شکر خدا جواب گرفته!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فدات ترانه عشقم ممنون که برام وقت گذاشتی....
عزیزم از خدا میخوام به زودی همون ترانه پر انرژیمون بشی!

خورشید جون به حق پنج تن ایشالله این سری خدا برات سنگ تموم میذاره!!!!!

حالا که میخوام برات از خدا درخواست بکنم میخوام از خدا کاملترین خواسته رو بخوام!
چون میدونم واسش کاری نداره!!!!!
خدایا این بار پنجمه و به پنج تن قسمت میدم این سری دو تا دردونه ناز یکی پسر یکی دختر و هر دو سالم سالم با یه عمر طولانی و با عزت قسمت خورشید جونمون بکنی!!
خدایا خودت میبینی پاهاش تاول زده تو این راه طولانیو پر فراز و نشیب!!!!
خواهشا این دفعه براش سنگ تموم بذار، جوری که یه عمر شکرگذارت باشه و نتونه جبران لطفت رو بکنه!
جوری که همیشه مدیونت باشه و همیشه در صدد بندگی محضت باشه!!!!
خدایا معامله نمیکنیما.....
خدایا خودت میدونی چی از دلمون میگذره!!!!!
فقط براش سنگ تموم بذار!!!!
آنا جان ممنون . امروز شد روز هشت انتقالم به نظرتون بیبی بزارم جواب می ده؟
آدم مذهب را ساخت اما مذهب آدم را نساخت نخستین مذهب آدم، آدمیت بود و نخستین و کاملترین کتابش خرد و نیروی اندیشیدن . معجزه نوح، ابراهیم ، موسی و محمد تکرار نشد و تنها داستانهایش را شنیدیم اما معجزه نیروی خرد و اندیشه را هر روز در پیشرفت آدمها می‌بینیم .پس تصمیم با شماست . خدا را در خود پیدا کنید. همه چیز در دنیا زیباتر میشد اگر انسانها به جای دین، به انسانیت معتقد بودند . انسانیت چیزی است ورای همه ادیان، انسانیت ، مهربانی است . دعا و نماز و روزه ندارد. انسانیت گاهی یک لبخند است که به کودک غمگینی هدیه می‌کنید. (زنده یاد احمد شاملو)
سما عزیز دلم نه زوده نذاری بهتره! هر چی باشه احتمال مثبت شدن کمه و میترسم ناامیدت کنه!!!! عزیز دلم ایشالله چند روزم صبر کنی خدا یه بتای تپل میچسبونه پای سند مادرانگیت!!!!!!
شوهرم که هی راه مبره میگه میدونم بارداری . میترسن نشه جفتمون آسیب ببینیم اینطوری که می گه استرس من بیشت میشه نمی خوام بهشم بگم نگه نمی خوام تویه ذوقش بزنم ولی خودم استرس می گیرم. راستی آنا جان من از امروز ترشحاتم کم شد .
آدم مذهب را ساخت اما مذهب آدم را نساخت نخستین مذهب آدم، آدمیت بود و نخستین و کاملترین کتابش خرد و نیروی اندیشیدن . معجزه نوح، ابراهیم ، موسی و محمد تکرار نشد و تنها داستانهایش را شنیدیم اما معجزه نیروی خرد و اندیشه را هر روز در پیشرفت آدمها می‌بینیم .پس تصمیم با شماست . خدا را در خود پیدا کنید. همه چیز در دنیا زیباتر میشد اگر انسانها به جای دین، به انسانیت معتقد بودند . انسانیت چیزی است ورای همه ادیان، انسانیت ، مهربانی است . دعا و نماز و روزه ندارد. انسانیت گاهی یک لبخند است که به کودک غمگینی هدیه می‌کنید. (زنده یاد احمد شاملو)
اگر این بار منفی شه چقدر بعد از این دوباره از جنینهای فریزم انتقال می دن واسم؟
سلام دوستان مهربونم وای از دست این نی نی سایت آنا جون زمانی که دعات رو در حق خورشید جون خوندم تا همین الان دارم گریه میکنم از خدا میخام بخاطر دلت مهربون وپاکت آرزوی قشنگت در حق خورشید عزیزو برآورده کنه و خودتم بزودی صاحت دوتا نی نی ناز بشی. ایشالا که خدا آرزوی تمام منتظران رو برآورده کنه
سما جون الان اصلا نمیشه رو علایم زوم کرد.... ترشحات، دردا، انقباضات، درد سینه، .... هزار تا نشونه دیگه.... عزیزم چون ماها آمپول میزنیم بیشتر چیزا و علایم میتونه مال پروژسترون باشه.... هر چی باشه تغییرات هورمونی ترشحات و همه چیو قاطی پاتی میکنه! نه میشه گفت ترشح خوبه نه گفت بده! بدن هر کسی یه جوابی به این همه هورمون میده! پس فکرت رو به این چیزا مشغول نکن! عزیزم میدونم احتمال ناراحتی و تو ذوق بقیه خوردن بیشتر به آدم استرس میده اما تو فرض رو بر این بذار الان میزبان وروجکاتی و در قبالشون مسولی پس سعی کن خودت رو سرگرم کنی تا گذر زمان رو کمتر متوجه بشی! ایشالله که پایان شیرینی در انتظارته!!!!! فدات سما الان به منفی فکر نکن!!!!!! خورشید جون فدات بشم! با تمام وجودم دعات کردم! خواستم دعایی باشه در حد عظمت خدا باشه! کاملترین چیزی که تو اون لحظه به ذهنم رسید! لیلا جون فدات بشم من بهترینا رو واسه تک تکتون میخوام!!!!!
آنا جون خدا رو شکر جواب آزمایش همسرت خوب شده دیگه چیزی به مامان شدنت نمونده ان شااله که همه چیز برات عاااااااااااااااااااالی پیش بره . توکل بر خدا خورشید جون این کمترین کاریه که میتونیم انجام بدیم . چشم ..... ان شااله که اینبار مامانی رز سفید جون تو سونو سپتوم مشخص نمیشه . برا من با هیسترو به زور دیده شد چون تو گزارش هیسترو نوشته در ابتدا قابل مشاهده نبود ....... ولی در ادامش نوشته سپتوم بزرگ دیده شد
اگر یقین داری روزی پروانه میشوی ... بگذار روزگار هر چه میخواهد پیله کند !!
دوستان گلم سلام خورشید عزیز استرس نداشته باش نا امید نباش سما جون شما هم همین طور بسارا عزیز راجع به تخمکام دوبسته a یک بسته c داشتم که یکبسته شو انتقال دادم امروزم مرخصیم تموم میشد رفتم برای ازمایش انشاالله قسمت همه ی خواهرای گلم بتام روز دوازده انتقال دویست و خوردی بود .حاجت همه رو انشاالله خدا بزودی بده دعا کنید بقیه ی راهم خوب پیش بره
فقط خدا