2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046685 بازدید | 684536 پست
دوستای گلم یکی دیگه از دوستامون میخواد برا دوستاش دعا کنه چه منتظرا چه مامانا لیستشم فعلا که بازه... ...

سلام منم بنویسید، خیلی ممنونم ازتون التماس دعا😔

الحمدالله❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای گلم یکی دیگه از دوستامون میخواد برا دوستاش دعا کنه چه منتظرا چه مامانا لیستشم فعلا که بازه... ...

سلام آنا جون 

لطفا اسم من رو بگيد جز منتظرام🙏🏻

خداااااااايا شكرت🙏🏻
بله عزیزم دردونه دوستمون به دنیا اومده.... 

خداروشکر عزیزم.ممنونم بابت پاسخگوییت مهربون😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم پنیر شور رو قبلش بذار تو آب شوریش بره بعد بخور من اینکارو میکردم.... 

چشم عزیزدلم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
بهدسلااامتی بیااااد بغلت جوجوت❤❤

ممنون خانمی.ان شاالله قسمت همه ی منتظرا شه.و همه ی باردارا به سلامتی نی نیاشونو بغل بگیرن💚

الهی آمین

عشقم منم قراره بعد عید برم قلب وروجکمو ببینم میشه به دوستت بگی برای ارامشمون و دیدن قلب دردونم دعا کنه؟خیلی خیلی ممنونم😘

من همیشه برای همه منتظرا دعا میکنم اگه لایق باشم

تشکر عزیزدلم برام دعا  کن فردا زنگ میزنن ببینم چندتا جنین تشکیل شده و ۵شنبه انتقال دارم 😍 ...

پس به سلامتی انشالله تا 13 به در سند مامان شدنت مهر میخوره..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
قربونت عزیزم   هستم اتفاقا همه پیام ها رو میخونم. راستش من سیکل هام معمولا ۳۴ روزه است و امروز ...

عزیزم حتما دعات میکنم.قرار نیست ک بدن همیشه ی جور باشه.نباید ک حتما حالت پری داشته باشی..انشاءلله که چندروز دیگه خوش خبری.🙏😃یکم دیگه صبوری کن

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
مبااارکت باشه  عزیزم از این شانزده تا چند تا جنین شد؟؟ می گن وقتی هایپر میشی تعداد تخمک های پو ...

سلامت باشی🌷🌷🌷

خداروشکر دوازده تا جنین شد

ک یکیش از بین رفت بقیه فریز شدن

لطفا سه تا صلوات برای ظهور امام زمان میفرستی🌷🌷🌷 
سلام گلم امروز رفتیم یخ زده هارو از فریز در اوردیم و فردا منتظر جوابشونم ببینم از ۶ تا تخمک چندتا تش ...

عزیزم کاش بگی جاش انوکسان بزنی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
وای دقیقا مثل من هیچ علائمی ندارم جز پرخوری ودرد سینه 

عزیزم انشاءلله ک براجفتمون خیره و علایم مامان شدنه..من انتقال قبلی کلا علایم پری و پادرد داشتم.اما ایندفعه تا الان ک نداشتم.کاملا معمولی ام از اون لحاظ فقط سینه هام سنگین ودردناکه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
آنا جان بی زحمت اسم منم بنویسید ..انشاءالله دوست خوبمون حاجتش روا شه 

عزیزم منتظر سونوی قلب بودی درسته؟؟؟