2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047024 بازدید | 684568 پست
خدا به این بزرگی چرا نباید بهم یه بچه بده مگه چی میشه چکار کردممم

عزیزم نباید نا امید‌بشی اگه استرادیول داری فکر نمی کنم پریود بشی، احتمالا لکه بینی به خاطر بارداریه، امیدوارباش عزیز هم‌به لطف خدا هم به نی نی ای که‌تو‌دلت داری💪💪💝💝

ای بابا عجب داستانی دارم با این درده یه طرفه ی تخمدان، میگم نکنه کیست شده مثلا، امکانش هست؟ میخوام انشالله برم شنبه دکتر چک کنه خلاص شم، دیگه بهش فکر نکنم

ممکنه کیست تخمدان حالت درد تخمدان ایجاد کنه؟

...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم نباید نا امید‌بشی اگه استرادیول داری فکر نمی کنم پریود بشی، احتمالا لکه بینی به خاطر بارداریه، ...

نیلاجون شمام که یوتروساکرال لیگامان اندوتریوز داشتی همش درد یه طرف دارین؟

...
نیلاجون شمام که یوتروساکرال لیگامان اندوتریوز داشتی همش درد یه طرف دارین؟

من‌پری که میشم هر دو‌ طرف زیر دلم‌درد‌میکنه اما بعد  انتقال بیشتر سمت چپم‌تیر می کشید، تو حالت عادی معمولا درد ندارم

شیاف تا چند روزی مانع خونریزی میشه ولی بعدش اگه باردار نباشی حتی با وجود شیاف امکان اومدن پری هست. ت ...

آزی جون میدونم کارام دور از عقلِ ولی واقعا تو شرایط بدی گیر کردم امروز بی بی چکم باز یه خط کم رنگ انداخت زیر سه دقیقه ولی خیلی کمرنگ تر از دیروزی بود 😐😐 ولی من هیچ لکی ندیدم میگم اگر نگرفته خب تا الان باید دفع میشدن ؟ یا باید منتظر پریود باشم .؟امروز روز ۱۲ انتقالمِ تا یکشنبه خل نشم خوبه

آزی جون میدونم کارام دور از عقلِ ولی واقعا تو شرایط بدی گیر کردم امروز بی بی چکم باز یه خط کم رنگ ان ...

سلام. عزیزم حتما حتما مثبته اصلا نگران نباش. از الان بهت تبریک میگم  

سلام من امروز روز دهم انتقالم بودم صبح رفتم دستشویی دقیق رو دستمال همون لکه و قهوه ای که اول پریودی ...

نگران نباش لکه بینی لانه گزینیه عزیزم. تا وقتی پروژسترون استفاده میکنی نگران اومدن پریود نباش.

من اصلا ازین استرسا ندارم. فقط منتظرم برم صدای قلب بشنوم. توکل برخدا. خدا جواب دعاهای هممونو بده

انشالله از انرژی های مثبت و دعاهای شما دوستان ❤❤❤❤ ممنونم عزیزم ولی از کجا مطمئنی ؟😂😂

من اعتقاد دارم بی بی چک مثبت بشه بتا حتما مثبته. من روز 9 و 15 و 17 گذاشتم همشون مثبت شد و هرکدوم یکی یکی پر رنگتر میشد. خیالت راحت اگه منفی بودی هیچ رنگی رو بی بی چک نمیافتاد

من اعتقاد دارم بی بی چک مثبت بشه بتا حتما مثبته. من روز 9 و 15 و 17 گذاشتم همشون مثبت شد و هرکدوم یک ...

خب منم همین و میگم دیروز پر رنگتر از امروز بود .شما کی انتقال دادید ؟ مثبت شد ؟ میگم شاید مال hcg باشه

آزی جون میدونم کارام دور از عقلِ ولی واقعا تو شرایط بدی گیر کردم امروز بی بی چکم باز یه خط کم رنگ ان ...

من خودم اگه بی بی چکم مثبت بشه قطعا میرم آزمایش میدم که همین کارم کردم چون به نظرم بهتر از این همه فکر و خیال و استرسه. اگه واقعا استرس داری برو از بده چون بیبی مثبت شده قطعا تو خون بهتر خودشو نشون میده. 

به اون کمرنگ تر شدنش کار نداشته باش بی بی اونقدر دقیق نیست تو این زمان این کم و زیادی رو تشخیص بده. دو روز صبر کن. ولی این استرس خیلی بده. من میدونم این سری چون اصلا استرس نداشتم مثبت شد مامانم اینا انقدر استرس داشتن حالشون بد بود ولی من راحت بیخیال بودم. اونم اول بخاط خدا بعدس با تشکر از قرص آسنترا که بی خیالی رو بهم هدیه داده

به اون کمرنگ تر شدنش کار نداشته باش بی بی اونقدر دقیق نیست تو این زمان این کم و زیادی رو تشخیص بده. ...

من تا دیروز اکی اکی بودم امروزم استرس اونجوری ندارم فقط فکرم مشغول که چی شد دوست دارم زودتر بفهمم