2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت عزیزمممممممم مرسی از لطفت 😘😘 ایشالاااااااا ک زود زود خودت مامان میشی و خدا بهت توت فرنگی خ ...

عزیزم شما برای این انتقالت چیکار کردی که برای اون دوتا نکرده بودی ک موند؟ 

عزیزم استراحت کامل بودی؟ 

عزیزم من استراحت میکنم ولی خب بلندمیشم تو خونه راه میرم میام تو سالن میشینم اصلا ب خودم سخت نگرفتم ولی کار اصلا نکردم.خونه خواهرم هستم کلا نمیذاره برم خونه  دیروزهم داشتم کلافه میشدم شوهرم بردم بیرون نیم ساعتی باماشین دور زدیم و تا ی فروشگاه رفتیم حال وهوام عوض شد..تو انتقال دادی یلداجون

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم تو بعد انتقال بجای امپول بهت شیاف داده دکتر!؟ 

بله عزیزم.اصلا امپول ندارم😑روزی سه تا شیاف دارم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم من هرروز ۱۱ صب دوتایی رو میخورم،۶ و ۷ غروب یدونه ای... فرداشم باز همینطور.. از این روز تا او ...

متوجه شدم عشقم.مرسی از صبوریت

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
یه سوال دیگه دارم عزیزم.مثلا از اون یه دونه که تک میخوری تا فرداش که دوباره دوتارو با هم میخوری ۸ سا ...

خاکستری جان میگم من سرما خوردم گلو درد و آبریزش بینی دارم خب برای گلو دردم آب نمک قرقره میکنم ولی ابریزشمو نمیتونم کاری کنم برای انتقال مشکل ایجاد نمیکنه؟؟

احتمالا واسه پونزدهم اسفند😞

خب حتما برو دارو بگیر.تا اونموقه تاثیر میزاره

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم من استراحت میکنم ولی خب بلندمیشم تو خونه راه میرم میام تو سالن میشینم اصلا ب خودم سخت نگرفتم و ...

منم باید فردا پس فردا برم نفسی جونم برای انتقال، الان چندمه انتقالته؟ من از قبل انتقالم پروژسترون میزنم اینقدر پاهام درددددد گرفته امروززززز😥

عزیزم این دفعه رفتی ازش بگیر.....  البته به من خودش داده بود.....  البته شاید بعضی رفتار ...

آره آنا جون احتمالا همینطوره که شنا میگی چون واقعا سرش خیلی شلوغه اینسرس رفتم حتما بهش میگم شاید بده شمارشو ممنون از راهنماییت عزیزم😘😘

خدا جونم شکرت...
منم باید فردا پس فردا برم نفسی جونم برای انتقال، الان چندمه انتقالته؟ من از قبل انتقالم پروژسترون می ...

امروزظهر وارد روز11میشم ..عزیزم من 5روز قبلش امپول داشتم تا 3روز بعد انتقال ..دیگه ب ا س ن م داغون بود از درد و بس کبود و سفت شده بود..دیگه بعد تبدیل شد ب روزی دوتا شیاف 400..عزیزم انشالله بسلامتی انتقال میدی ..مامان شدنت نزدیکه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
امروزظهر وارد روز11میشم ..عزیزم من 5روز قبلش امپول داشتم تا 3روز بعد انتقال ..دیگه ب ا س ن م داغون ب ...

منم خیلی درددارم حسابی داغون شده، اما چیکارکنم چاره نیست... باورت نمیشه نفسی نمیتونم به پهلو بخوابم میچرخم جیغم هوا میره، دعاکن برام عزیزدلم ک همین انتقالم مثبت بشه و فندقام سالم صالح تا9ماه تو دلم بمونن وبعدم سالم صالح دنیا بیان... ان شاء الله توهم حاجت روا بشی عزیزدلم

خاکستری جان میگم من سرما خوردم گلو درد و آبریزش بینی دارم خب برای گلو دردم آب نمک قرقره میکنم ولی اب ...

نمیدونم گلم ان شاالله که مشکلی ایجاد نمیکنه.اما برای ابریزش بینی نمیدونم چی خوب باشه.به دکترت نمیتونی بگی؟