2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
قربونت عزیزمممممممم مرسی از لطفت 😘😘 ایشالاااااااا ک زود زود خودت مامان میشی و خدا بهت توت فرنگی خ ...

فدای قلب مهربونت عزیزم.به سلامت و دل خوش بغل بگیری دخترنازتو ❤❤❤

مرسی گلم از دعای خیرت...الهی آمین 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مبارکه عزیزم نی نی های نازت 😍😍😍خیلی خیلی مراقب خودتون باش عزیزدلم❤❤ وای چقدر ذوق دارم خوشحالی ما ...

وای خدااا تصور کردم یه لحظه دلم یه جوری شد.واقعا خیلی خیلی لحظه ی قشنگی میشه.خودم که فکرکنم اشکم دربیاد.دعا کن برام عزیزدلمممم😘ان شاالله خبر مامان شدن خودتو به زودی بشنوم و شاد شم.

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
آخی عزیزم.منم استرا روزی سه تا،فولیک و بکمپلکس و لووتیروکسین دارم.اما من به جای امپول هر ۸ ساعت باید ...

اره ولی بچه ها میگن شیاف ترشحو بیشتر میکنه منم از امپول مث چی میترسیدم و عشق مامان شدم جلو دردشو میگیره و تحمل میکنم

خاکستری جان اگه دکترت گفته هر ۸ساعت بخور همون طوری بخور تنظیم هر ۸ ساعت راحته که  یه دفترچه یا ...

اخه میدونی عزیزم من اصلا سحرخیز نیستم.خیلی تلاش کنم ساعت ۷/۳۰ پاشم.بعد شیاف میذارم تا یه ساعت استراحت میکنم.بعدش میشه ۸/۳۰ مثلا.صبحونه میخورم و بخوام قرص استرا رو بعدش بخورم شده ۹ اینا.

۸ ساعت بعدش میشه ساعت ۵ عصر!

دوباره ۸ ساعت بعدش میشه ساعت ۱ شب

بعد دیشب تا حالا این فکر مسخره اومده سراغم که از ساعت ۱۲ به بعد دیگه فردا حساب میشه😂نمیدونم چجوری توضیح بدم

ولی بنظرت این ساعتا که الان گفتم قرص بخورم‌خوبه؟بعد شنیدم باید حتما معده پُر باشه.مثلا تا چقد بعد غذا میشه قرص خورد؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
اره ولی بچه ها میگن شیاف ترشحو بیشتر میکنه منم از امپول مث چی میترسیدم و عشق مامان شدم جلو دردشو میگ ...

ترشحو که بیشتر میکنه.اما دکتر من شیافو برای همه تجویز کرده.و همینجا هم پرسیدم چندتا مامان با شیاف داشتیم.منم اگه لازم بود دردشو تحمل میکردم واقعا اما خب دیگه ترجیح دادم رو حرف دکتر حرف نزنم

حالا سعی کن همینکارا رو برای کمتر شدن دردش رعایت کنی گلم.تزریقاتی میری؟

قربونت عزیزمممممممم مرسی از لطفت 😘😘 ایشالاااااااا ک زود زود خودت مامان میشی و خدا بهت توت فرنگی خ ...

بهار جون،امیدوارم به سلامتی و راحتی زایمان کنی و گل دخملت رو تو آغوشت بگیری، تا میتونی از این ساعت هات استفاده کن که به زودی دیگه وقت سر خاروندن هم پیدا نمیکنی😀

یادمه پارسال اولین بار که انتقال میدادی چقدر روحیت خوب بود اونقدر مطمئن بودی که همه شک نداشتن که مثبت میشی اما نشدی،باورم نمیشد که با چه روحیه ای دوباره میومدی و هی انرژی مثبت و اینا میفرستادی

بار دوم که فک کنم مثبت شدی ولی افت کرده بود یادمه جشنم گرفته بودی واسش درسته؟ اون موقع خیلی خیلی دلم گرفته بود واست ولی بازم روحیت عالی بود

الان که به اون موقع ها فک میکنم باورم نمیشه که چند روز دیگه زایمانته😍

واقعا همه زندگی همینه و به چشم به هم زدنی میگذره

از الان بهت بگم که شاید اوایل بچه داری سخت بگذره ولی با روحیه ای که در تو سراغ دارم میدونم که از پسش بر میای و چشم بهم میزنی و میبینی چقدر دلت واسه اوایل نوزادیش تنگ میشه

از خدا میخوام همه دوستای این گروه و همه منتظرا رو خیلی زود به آرزوشون برسونه انشاالله و همه این احساسات قشنگ رو تجربه کنن😘

دوستای مهربون تر از خواهر🍀❤🍃 من سونوی اول که رفتم دو تا ساک دیده شد و هردو ضربان قلب داشت...❤ حدو ...

عزیزم انشاءلله خدا همون ی دونه فندوق رو برات حفظ میکنه و ی دونه دیگه  رو هم  بعدا بهت هدیه میده  

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
قربونت برم عزیزم 😍😍ممنون از محبتت آره مای بیبی گرفتم براش کوشولوعه سایز ۱ 😁🤗 چند تا باید ساک آ ...

الهی😍😍😍

ان شاءالله همیشه لبت بخنده و دلت شاااااااد باشه🌸❤

مهمون کوچولو پس سریع بار سفر خونه مامان بزرگو بسته☺🤗 جان جان😍 

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیززززم چقدر خوبه که انقدر قوی و عاقل و مثبت هستی ، خوشبحال نی نی نازت واسه مادر خوبش 😍 امیدوارم م ...

تبسم جان شما روز چند ازمایش داری؟برا من روز16نوشته ک.سشنبه میشه. ..شما بعد من انتقال دادی 

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیززم...خدا حفظ کنه نی نی نازتو ❤❤خیلی مراقب خودتون باش مامان کوچولوی مهربون❤❤ ان شاء الله بعد از د ...

ممنونم سارا جون😍 

ان شاءالله قسمت خودت بزودی🌸❤

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
یه سوال دیگه دارم عزیزم.مثلا از اون یه دونه که تک میخوری تا فرداش که دوباره دوتارو با هم میخوری ۸ سا ...

عزیزم من هرروز ۱۱ صب دوتایی رو میخورم،۶ و ۷ غروب یدونه ای...

فرداشم باز همینطور..

از این روز تا اون روز ۸ ساعت نمیشه ک...🍀

عزیزم انشاءلله خدا همون ی دونه فندوق رو برات حفظ میکنه و ی دونه دیگه  رو هم  بعدا بهت هدیه ...

ان شاءالله😍🌸❤ خدا خودش هوای هممون رو داره😚