2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046380 بازدید | 684510 پست
من قبل از تخمک کشی، تو اون دو هفته ای که امپول های تحریک تخمدان و میزدم، سرما خوردم شدید، تا چند روز ...

عزیز دلم منم عنبر نسا دود داده بودم!!!؟جنین من چرا گفتن بی کیفیت بوده و رشد نکرده والا به خدا ورزش میکردم تغذیه سالم داشتم روح و روانم در ارامش بود از اینکه معجزه خدا نصیبم شده بوده تو آسمونا سیر میکردم. اما تونستم همه چیز رو کنترل کنم؟نه. گفتن جنین شما کیفیتش خوب نبوده و تمام. برو دلتو بسپار به خدا توکل کن به خودش و ازش بخواه راه درست رو جلو پات بزاره

به نظرت اگه جای من بودی فریزها رو انتقال میدادی؟! 

آره میدادم.چرا ندم.

بد به دلت راه نده .

من جنین هام بلاست گرید آ بودن.

بتام ده هزار . 

اما نموند.

پس اونچه که به نظر ما ایده آله ، لزوما بهترین نیست.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا همون ماهی که باردار شدی همین سری عنبر نسا دود دای تو واژن یا به صورتت؟! 

اي بابا، دختر جمله ش سواليه،، ميگه ايا منم عنبر دود داده بودم؟؟؟ بهار خيلي الكي داي ب خودت استرس ميدي

خيلي الكي بخدا

...
دقیقا همون ماهی که باردار شدی همین سری عنبر نسا دود دای تو واژن یا به صورتت؟! 

عزیزم میگه مگه من عنبر نسارا دود داده بودم ک جنینام بی کیفیت شده.یعنی کیفیت جنین ربطی ب این چیزا نداره

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
ببین این پروسه برای هر کسی یه دوره ای داره. پس الاف شدن معنی نداره. چون اول باید مشکلاتمون رو حل کنی ...

درسته ولي ميترسم بعدش تخمدانهام تبل شه، خيلي از ين نگرانم، ببين اگر مكانيزم اثر دارو رو ميدونستم الان ناراحت نبودم،

...
سلام من امروز آزمایش دادم و بتام ۶بود راضی ام به رضای خدا وقتی شاهده همه چی بود اما بازم نخواست... ...

صدف جون امروز بعد از پنج  روز جهنمی که داشتم تازه تونستم بگم خدایا راضیم به رضای تو احساس میکنم حتی وقتی این جمله رو از اول از ته دلت نگی ولی بعد کم کم میره توی دل و جون ادم و کم کم ارامش میگیره. برات بهترین ها رو از خدا میخوام عزیزم

اهان ببخشید بد متوجه شدم

به خدا من اگه ۹ تا جنین با کیفیت داشتم تا روز انتقال میخوردم و میخوابیدم و عشق و حال میکردم تا نی نی هام بیان   برو خواهر هر روز شکرگزاری کن و اماده اومدن بچه هات باش مطمئن باش خدا بهترین ها رو برات کنار گذاشته برای منم دعا کن دلم نلرزه و ایمانم سست نشه که غیر خدا کسی رو ندارم.