2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046261 بازدید | 684508 پست
ببخشید دوستان کسی جواب سوالمو نمیدونه؟ قرص مدروکسی رو روزی ۲ تا باید بخورم .. باهم بخورم؟ قبلا خوردم ...

من دقیق نمیدونم اما فکر کنم با هم باشن، بازم دوستانی که تجربه دارن بهتر میتونن کمکت کنن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ای جان.ایشالا با اولین انتقال مامانی.من ۵ تا جنین دارم.این قرصا رو خودت مصرف میکردی یا دکتر یزد گفت؟ ...

فرتیل سی ام رو خودم پیشنهاد دادم گفت بخوری خوبه، آ اس آ خودشون دادن هیچ آزمایش خاصی هم ندادم براش، برای رقیق شدن خون هست اصولا به همه میدن شاید شما دکترت صلاح ندیده بهت بده، 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلاممم دوستای گلم امیدوارم دلتون ازاد از غمها باشه و لبتون خندون ❤️🌹🙏🏻 اناجان چندتا از ازم ...

عزیزم این پایینارو که رنجشو نمیدونم..... 

فقط میدونم پروتئین سی و اس پایین بودنشون از رنج خوب نیست..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من دقیق نمیدونم اما فکر کنم با هم باشن، بازم دوستانی که تجربه دارن بهتر میتونن کمکت کنن..... 

ممنون روزی ۲ تا رو با هم میخورم.

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
قند هم ۹۰  هموسیستئین ۸/۸۶ بود  Fsh 6/48 Lh 14/68 تیرویید ۲/۴۳۸ tsh  اندروسترون ...

عزیزم اینا تقریبا تستهای روتین ایمنی انعقادی هستن.... 

پروتئین سی و اسم که جزء انعقادیا..... 

الان که دیگه جنین فریز دارم به چه دردم میخوره خواهر

عزیزم کلی میگم..... 

فردا چه قبل انتقال چه بعدش کلا هر سوالی داشتی سعی کن از خود دکتر بگی برات بپرسه.... 

عزیزم اینهمه به خودت استرس نده به خدا اثر بد داره ها.....  عزیزم دکا برا تو که ذخیرت پایین نیس ...

😘😘😘😘اناجون به خدا نميدوني گاهي چه حالي ميشم اصلاً افتضاح طوفاني ميشه قلبم،  ميخوام از دكترم خواهش كنم مدل روحيه ام رو هم لحاظ كنه تو درمان،، خب خيلي موثره به خدا، بابا من از نوزادي از دارو وحشت دارم، چون وقتي بچه بودم چندبار دچار حسّاسيت دارويي شده بودم و به سختي درست شد همه ش يادمه، حالا نميدونم قضيه ريشه تو اون اتفاقا داره يا نه، بالاخره هرچي باشه اين حالت وحشت به صورت غيرقابل كنترلي در من هست، خب خيلي تلاش بكنم همون يك هفته ده روز آمپولاي محرك رو براي خودم با آرامش سپري ميكنم به خدا ديگه اضافيشو قدرت روحي ندارم، از طرفي هم مجبورم به خاطر شرايط خانواده تهران رو بزارم برم يه شهرستان به دور از خونه كاراي ميكرو رو انجام بدم كه ين قضيه ي اعتماد به دكتراي شهرستان هم يه قضيه ي ديگست انبار شده رو سختي هاي ميكرو برام، به اين شكل كه دكتري كه خيلي تعريفشو ميكنن و دكتر معتبر شهرشونه و من رفتم پيشش خيلي اخلاق ملايمي داره و هر پيشنهادي دادم تاحالا قبول كرده و ازش ميترسم كه به حرف خودم داره كار ميكنه، باعث ميشه احساس كنم بار مسئوليت عواقب داروها روي دوش خودمه،،، چه كنم خواهر عزيزم؟؟ خواهري كه از راه دور برام خواهي ميكني خدا خودش اجرت رو بالاتر و بالاتر بده كه دست من خاليه

...
محیا جان اگه علت تزریق دکا روبدونی دیگه ترسی براش نداری،حالاعلتش چیه؟ شماگفتی آندومتریوز خفیف دا ...

خيلي ممنونم عزيزم، يه سوال، اين دكا از طريق تاثير روي محور هيپوفيز جلوي فعاليت تخمدانها رو ميگيره، ميترسم نكنه تنبل كنه تخمدانها رو؟؟ همه ي دلواپسيم اينه

...
ویتامین د منم میخورم هفته ای یدونه، میگن برای لانه گزینی خوبه، ب کمپلکس رو نگف برای چیه؟ 

چه دوزی از ویتامین دی رو هفته ای یکی میخوری؟

۱۰ هزار؟

فکرکنم بعد انتقال نمیشه‌خورد ویتامین دی رو!

ب کمپلکس رو نگفت برای چیه فقط گفت ویتامینه‌

خودمم سرچ کردم چیز خاصی نفهمیدم.احتمالا تقویتیه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خاکستری اولین انتقال هستی؟ من اولی هست، خیلی امیدوارم به نتیجه مثبت الهی تو ذوقم نخوره🤩

آخی منم انتقال اولمه.منم امید زیادی دارم‌ ان شاالله که هیچکس ناامید نشه توی این مسیر.توکل به خدا عزیزم

شما بعد انتقال برمیگردی شهرتون؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
فرتیل سی ام رو خودم پیشنهاد دادم گفت بخوری خوبه، آ اس آ خودشون دادن هیچ آزمایش خاصی هم ندادم براش، ب ...

فکرکنم اونجا آ اس آ رو به همه میدن اینجا بکمپلکس رو!

من خودم جرات نمیکنم چیزیو پیشنهاد بدم به دکترم.از طرفی دکتر افلاطونیان اعتقادی به مکمل نداره زیاد😂

آنا جون چون منفی شدم میترسم مشکلی باشه ای یو ای سه سال پیشو نگاه کردم ضخامت رحمم ۳و ۴ بوده 😣 عکس ر ...

عزیزم انشالله چیزی نیست اما بازم از نظر لوله میتونی بیشتر بررسی کنی..... 

یعنی حدس زدن هیدرو هستن؟؟؟؟ 

ازمایشهای پاپ تست هم مشکلی نبود  اگر ازمایشی بنظرت کمه بگو میخوام درصد مثبت شدن میکرو بالا بره ...

عزیزم آخه ظاهرا اون ورا مجبوری طبق روالشون بری نمیتونی که خودت بری آزارو بدی وگرنه بتونی اون لیستی که میذارم چک کنی خوبه اما فکر کنم اونجا خیلی سخت‌تر از ایرانه..... 

تازه بعدشم ممکنه درمانش قبول نداشته باشن..... 

نمیخوام فکرت درگیر بشه.....