2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
با بتأي ١٤٠٠ بايد سونوت ميكرده 

عزیزم اولی 140 بوده نه 1400....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرتبط با چیه؟ 

ایمنی، انعقادی، کاریوتایپ، دی اف آی اسپرم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میشه بگی کجا میری ک میگین دولتیه و هزینش کمه؟

همه ی بیمارستان های دولتی حداقل نرخ ای وی اف رو میگیرن

باید ببینی دکتر خوب اون بیمارستان کی هست اگر مطب داره که چه بهتر ویزیت و... رو مطب میری پانکچر و انتقال رو بیمارستان دولتی که کار میکنه انجام میدی

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
عزیزم میدونم چقدر ناراحتی اما تعجب میکنم روز ۷ با فولیکل ۵ میخواد چیکار کنه🤔 معمولا سیکل رو کنسل م ...

نمیدونم بخدا....بنظرت رشد نمیکنه اصلا؟

لطفا واسه شادی روح دخترم و تمام اموات صلوات بفرستین😢😢😢
اخه اونطوری بتا کم میشه؟تا حالا دیدی همچین چیزی.سه تا بودن

خوب مثلا فرض کن بتای 140، 100 تاش مال یه جنینه 40 تاش مال یه جنین..... 

حالا فرض کن بکی بیاد پایین و رشدش متوقف بشه..... 

خوب نتیجتا بتای یه جنین بالا میره ولی عوضش بتای کل پایین میاد.... 

عزيزم نظر من اينه شما يكم ب خودت فرصت بده بزا از لحاظ رواني اماده شي الانم ك نزديك عيد مسافرت برو دي ...

بله میدونم دلیل اصلیش ناراحتیمه

عزیزم من.شیرازم ..بیمارستان خودش تعرفه دولتی داشت و واس فرزند اول ب هر کسی دفترچه بیمه داشت تخفیف می ...

ازش استفاده کردم.

بله واقعا عالی بود

اگر میگرفت بچه م تقریبا مجانی در میومد😉😃

انشالله که برای شما همین بار بگیره و از دست این داستانها رهایی پیدا کنی

عزیزم میدونم چقدر ناراحتی اما تعجب میکنم روز ۷ با فولیکل ۵ میخواد چیکار کنه🤔 معمولا سیکل رو کنسل م ...

اندازه ی نرمالش تو روز ۷ چقدره؟

عزیزم مبارکه.....  گوارای وجودش.....  دیدی خاله خانوم شدی؟؟؟؟

ممنون از لطفت .انشالله قسمت همه منتظرا .دعاکن بسلامت بیاد پیشمون

وقتی از خدا چیزی می خوای و بهت نمیده، یعنی می خواد بهترش روبده.وقتی این بار اصرار می کنی و نمیده ،یعنی می خواد بهترینش رو بده.خدایا همیشه منتظر بهترینها از طرفت هستم
ممنون میشم بیشتر توضیح بدی اخه روز ۱۲بتا۱۴۰روز۱۲بتا۷۰شده

من تو همین نی نی سایت پنج سال پیش که برای میکرو اقدام کرده بودم یکی تو تاپیک این اتفاق براش افتاد البته یادم نیست عدد بتاش چند بود ولی میدونم که بعد از۴۸ ساعت بتاش پایین اومد ولی باردار بود و گفت که یکی از جنین هاش رشدش متوقف شده بوده

اره حتما خودت همه چی روچک کن دکترا ک حواسشون نیس ماها باید خودمون فکر باشیم..من پرولاکتینو 1ماه قبل ...

آخه لامصب یکی دو تا نیست که...

کلا تو ایران اینجوریه خودت باید کارها و تحقیقات و داروها و همه و همه چی رو برسی کنی

مثال بزنم برات

این ای وی اف آخری رو که انجام دادم ۲ماه طول کشید تا پرونده بیمارستان رو بهم بدن تا بتونم برم بیمه ۶۰درصد رو بگیرم

صبح زود رفتم ساعت ۲ ظهر پرونده رو از بیمارستان بردم بیمه و خیلی کم معطل شدم و گفت ۴۵روز دیگه به حسابتون واریز میشه

شاخ درآوردم که چه خوب پیش رفت

اومدم بیرون نیم ساعت بعد مسئول بیمه زنگ زد بیا پرونده مشکل داره(گفتم شروع شد)

رفتم میگه برگه ترخیص تون باقی مانده داره یعنی به بیمارستان بدهکارید

نگاه کردم فکر میکنی چقدر بود... ۲۴ریال باور میکنی یعنی ۲تا یه تومنی

میگم آقا این که بدهی محسوب نمیشه

میگه نه باید حتما صفر باشه

هیچی دیگه کارم رو انجام نداد حالا باید برم تو اون بیمارستان شلوغ بگم مبلغ رو صفر کنن

هم حرصم از بیمه و قانون های مسخرش در اومد هم از اون مسئول ترخیص که خوب چرا باقی مانده گذاشتی اخه...

اینه که حواست باید به صد جا باشه

ممنونم عزيز دلم خدا خيرت بده خيلي بهم اميد دادي انشالله مال منم با موفقيت بشه انشالله كه خداوند مر ...

یوقت دیدی خدا خواست و به همین یدونه هم احتیاج پیدا نکردی. منم یه جنین داشتم خیلی بهش دل بستم چون با همسرم قرار گذاشتیم اگه اینبار نشد دیگه قید پانکچر دوباره رو بزنیم. خلاصه این که یکسری اتفاقات افتاد و سیکل انتقالم کنسل شد و من همون ماه باردار شدم حالا اون دردونه فریزم و گذاشتم همون جا بمونه.