2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
من ظاهرا بجای تاخیر دچار تعجیل شده پریودم  گفتن پریود دوم بعد پانکچر با تاخیره ولی من لک دیدم ...

اقدام داشتی این ماه؟شاید لک مال پریودیت نباشه ها‌😍

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
نه عزیزم کار خوبی کردی....  از الان داری آموزش جیش کردن میدی.....  هزینه پوشکهاتون رو پس ...

😄😄😄😄😄چه باحال گفتی عزیزم

😘😘

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوش به حالت.بخدا ادم اگه قراره پریود بشه زودتر‌ بشه بهتره تا اینکه تاخیر الکی داشته باشه و دلخوش شه ...

انتقال كه لزوما ١٤ سيكل نيست ممكنه ١٩ سيكل باشه يا ١٨ ، ١٧

...
اقدام داشتی این ماه؟شاید لک مال پریودیت نباشه ها‌😍

بله داشتم

ولی اینی که دیدم بیش از لک بود البته 

سه روز دیگه موعدمه

بخدا خسته شدم از بس هرماه این سناریو رو مرور کردم تهش باز ناامید شدم

خدا یک نظری بهمون بکنه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام خانم های گل من یک شنبه عمل تخمک کشی دارم دیروز که سونو شدم سایز فولی ها ۱۰ بود چی بخورم که سایز ...

عزیزم امروز پانکچر داشتی..... 

انشالله که تخمک‌های خوب و تپل مپل داشتی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من دوشنبه پانکچر شدم و پنجشنبه برام انتقال دادن جنینام چندروزه میشن با این حساب و وقت لانه گز ...

سه روزه عزیزم..... 

مراحل رشد جنین بعد از انتقال:

روزهاي بعد از انتقال جنين سه روزه :

1.جنين به رشد ادامه مي دهد و از مرحله 6-8 سلولي به مرحله 16 سلولي به نام مورولا مي رسد
2.تقسيم سلولي ادامه دارد و جنين از مرحله مورولا به مرحله ي بلاستوسيست (حدودا100) سلولي مي رسد.
3.بلاستوسيست شروع به خروج از پوسته ي خود مي كند كه به اين كار هچينگ مي گويند.
4.مرحله ي هچينگ ادامه دارد و جنين شروع به چسبيدن به ديواره رحم مي كند.
5.چسبندگي بلاستوسيست به ديواره رحم عميق تر مي شود و لانه گزيني شروع مي شود.
6.لانه گزيني در ديواره رحم ادامه مي يابد.
7.لانه گزيني كامل مي شود، تمايز جفت و جنين شروع مي شود.
8.هورمون BHCG شروع به ترشح به خون مي كند.
9.تداوم رشد جنين و تداوم ترشح BHCG به خون.
10.تداوم ر شد جنين و تداوم ترشح BHCG به خون.
11. مقدار BHCG در خون به حدي ميرسد كه با آزمايش خون قابل شناسايي باشد.

روزهاي بعد از انتقال جنين پنج روزه :

1. بلاستوسيست شروع به خروج از پوسته ي خود مي كند كه به اين كار هچينگ مي گويند.
2. مرحله ي هچينگ ادامه دارد و جنين شروع به چسبيدن به ديواره رحم مي كند.
3.چسبندگي بلاستوسيست به ديواره رحم عميق تر مي شود و لانه گزيني شروع مي شود.
4.لانه گزيني در ديواره رحم ادامه مي يابد.
5.لانه گزيني كامل مي شود، تمايز جفت و جنين شروع مي شود.
6.هورمون BHCG شروع به ترشح به خون مي كند.
7.تداوم رشد جنين و تداوم ترشح BHCG به خون.
8.تداوم ر شد جنين و تداوم ترشح BHCG به خون.
9. مقدار BHCG در خون به حدي ميرسد كه با آزمايش خون قابل شناسايي باشد.

@microinjection

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
صدف جون جنینت سه روزس ۵ روز هم میشه تا لانه گزینی کنی . انا جون به نظرت واسه رشد فولی چی بخورم 

عزیزم شرمنده من امروز که پانکچر داری با پستت رسیدم..... 

عزیزم ذخیرت چند بود؟

والا نمیدونم عزیزم چندساله تنبلی دارم دوسال قرص وآمپول استفاده کردم وقتیکه فهمیدم همسرم مشکل داره درمان خودمو قطع کردم والان 2ساله همسرم عمل کرده ولی خوب نشد

برای تمام رنج های که میبری صبرکن.صبراوج احترام به حکمت خداست.
سلام دوستان  من دیروز دو تا جنین سه روزه انتقال دادم میشه کمک کنید بدونم کی لانه گزینی انجام م ...

عزیزم این از زمان لانه گزینی ولی خوب بالا پایین داره ها دقیق نیست.... 

مراحل رشد جنین بعد از انتقال:

روزهاي بعد از انتقال جنين سه روزه :

1.جنين به رشد ادامه مي دهد و از مرحله 6-8 سلولي به مرحله 16 سلولي به نام مورولا مي رسد
2.تقسيم سلولي ادامه دارد و جنين از مرحله مورولا به مرحله ي بلاستوسيست (حدودا100) سلولي مي رسد.
3.بلاستوسيست شروع به خروج از پوسته ي خود مي كند كه به اين كار هچينگ مي گويند.
4.مرحله ي هچينگ ادامه دارد و جنين شروع به چسبيدن به ديواره رحم مي كند.
5.چسبندگي بلاستوسيست به ديواره رحم عميق تر مي شود و لانه گزيني شروع مي شود.
6.لانه گزيني در ديواره رحم ادامه مي يابد.
7.لانه گزيني كامل مي شود، تمايز جفت و جنين شروع مي شود.
8.هورمون BHCG شروع به ترشح به خون مي كند.
9.تداوم رشد جنين و تداوم ترشح BHCG به خون.
10.تداوم ر شد جنين و تداوم ترشح BHCG به خون.
11. مقدار BHCG در خون به حدي ميرسد كه با آزمايش خون قابل شناسايي باشد.

روزهاي بعد از انتقال جنين پنج روزه :

1. بلاستوسيست شروع به خروج از پوسته ي خود مي كند كه به اين كار هچينگ مي گويند.
2. مرحله ي هچينگ ادامه دارد و جنين شروع به چسبيدن به ديواره رحم مي كند.
3.چسبندگي بلاستوسيست به ديواره رحم عميق تر مي شود و لانه گزيني شروع مي شود.
4.لانه گزيني در ديواره رحم ادامه مي يابد.
5.لانه گزيني كامل مي شود، تمايز جفت و جنين شروع مي شود.
6.هورمون BHCG شروع به ترشح به خون مي كند.
7.تداوم رشد جنين و تداوم ترشح BHCG به خون.
8.تداوم ر شد جنين و تداوم ترشح BHCG به خون.
9. مقدار BHCG در خون به حدي ميرسد كه با آزمايش خون قابل شناسايي باشد.

@microinjection

سلام دوستان  من دیروز دو تا جنین سه روزه انتقال دادم میشه کمک کنید بدونم کی لانه گزینی انجام م ...

تغذیه موفق فقط مناسب طبع و شرایط خوردنه.... 

از کسی هم تقلید نکن خواهشا..... 

بله بدون فرنگی مامان داشتیم..... 

اسمشو آخه چی بگم؟ من شیافم گذاشتم فایده نداشت😕اصلا انگار هیچی نخوردم غذا هیچی تو شکمم نیست😐&nb ...

عزیزم اون ماساژ کتاب با روغن زیتونم امتحان کردی؟؟؟؟ 

اسمشو آخه چی بگم؟ من شیافم گذاشتم فایده نداشت😕اصلا انگار هیچی نخوردم غذا هیچی تو شکمم نیست😐&nb ...

ضمنا عزیزم غذای پر حجم خوردی؟؟؟؟ 

فقط با سوپ و آش و این جور چیزا یبوست میشیا..... 

داروهات رو زیادتر نکرد. برا من سایزشون ۱۶ بود  ۷۵ تا گونال اضافه کرد و هر روز هاش ام جی زدم. چی ...

عزیزم اگه کم‌کاری داری دیگه بادوم زمینی نخور..... 

عزیزم تو گوگل برات سرچ کدردم.اسمش بیزاکودیل است.قرص ریز و زرد.قرصشو بخر حتما

بیزاکودیل شیافم معجزه میکنه..... 

من بعد زایمان تا چند روز شکمم کار نکرد، یه دونه استفاده کردم سه سوته جواب داد..... 

یعنی بدو خودمو رسوندم دستشویی.....