2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046611 بازدید | 684532 پست
منم اصلا نداشتم فكرتو درگير لك نكن حتما مامانى🙏🏼🌸

خخخخ والا دیونه شدم هرکی هرچی میگه منم میگم چرا اینجوری نیستم،،،انشالله عزیزم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
عزیزم فکر نکنم فرقی کنه کی باشه....  حتی فکر کنم از بستگانم بشه....  مادر، خواهر و...... ...

عه، اناجون یعنی مشکل ژنتیکی پیش نمیاد به خواهر و مادر و اینا انتقال بدن؟؟

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقيقا مى تونم تصور كنم قبلى هاى منم اصلا انگار كه نه انگار انتقال داده بودن يه راست خيلى راحت ب ...

بچها منو راهنمایی کنین🙃

نمیدونم این سیکل انتقال بدم یا نه طبیعی اقدام کنم!؟🧐 همسرم میگه اگه دکتر میگه همه گرید سی بوده و احتمال پاسخدهی ضعیفه چرا جونتو‌ب خطر بندازی اونهمه دارو بگیری!!

نه به خاطر سی بودن، به خاطر اینکه ۱۲ تا همه سی بودن بیشتر فکرم به ضعیفی میره

راستش اونهمه دارو و‌استرادیول بعد انتقال خب نگرانم روی اون یه ذره اندومتریوز خفیف اثر بزاره خدای ناکرده،،، از طرفی هم نمیدونم اصلا سیکل نچرال بدون استرادیول واسم درسته یا نه،، نه ک متاسفانه گویا تو ‌ایران مد نیییست منم نمیدونم واسه چه شرایطی خوبه ایا اصرار کنم ب دکتر یا نه

و اینکه موندم تو دو راهی صبر کنم بعد از عید مجدد پانکچر شم با داروی خیلی کم و انتقال بدن

چون الانم متفورمین و اینوفولیک و یه سری داروهای لازمو برام شروع کردن

موندم صبر کنم برا پانکچر مجدد یا اینکه قبلش یه بارم با نینیای سابق این بهمن انتقال داشته باشم

@تورک_آنا    

...
خخخخخخ😎🙈🙈🙈 مریم جونم ان شاءالله خیلی زود زود از این تیم ها نصیبت بشه😍

مامان اینده جون شما به خاطر یه انتقال منفی هیسترو شدین؟ دکتر طرازی خودشون انجام دادن؟

...
بچه ها سلام لکه بینی و اینا ندارم خداروشکر اما از صبح کمرم درد میکنه نشونه بدیه؟

نه بابا  نشونه بد چیه آخه!! کمردرد از علائم کاملا نرمال بارداریه، یه کم سعی کن بهش استراحت بیشتری بدی همین🍀🍀🍀☘️☘️🌹

...
نه بابا  نشونه بد چیه آخه!! کمردرد از علائم کاملا نرمال بارداریه، یه کم سعی کن بهش استراحت بیشت ...

اخه من تا همین الان خواب بودم

دست ب سیا و سفید هم نمیزنم فقط پامیشم تو خونه راه برم همین یا ی چیزی از تو یخچال بردارم

بعضیا گفتن نشونه سقطه منم از ترسم باز اومدم رو.جام دراز کشیدم

لطفا سه تا صلوات برای ظهور امام زمان میفرستی🌷🌷🌷 
چرا دیر، من تحملم تموم شده انقد منتظرم یازدهم برسه ،از دوم واسه ۱۳ نوشتن

منم به سرم زده ۱۱ام برم آز بدم. نظرت چیه؟

آز اول سیزدهم دیره.....

گر نگه‌‌‏دار من آنست که من می‌‌‏دانم      شیشه را در بغل سنگ نگه می‌‌‏دارد
دقيقا مى تونم تصور كنم قبلى هاى منم اصلا انگار كه نه انگار انتقال داده بودن يه راست خيلى راحت ب ...

هاناجون من این سیکل که طبق تحویز دکتر پادمهر رفته بودم سونو کاملا اتفاقی متوجه شدم که ۱۰ سیکل اندومترم۹بوده،، به نظر خودم بد نبود نمیدونم چرا تو ایران نچرال انتقال نمیدن

...
عزیزم شما رویان انتقال داده بودی درسته؟ اونجا با چی انتقال میدن؟ینی با سونو یا بی سونو؟امیشه قبل از ...

عزیزم معمولا اول نمونه رو میگیرن که بتونی همسرت همراهی کنی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اخه من تا همین الان خواب بودم دست ب سیا و سفید هم نمیزنم فقط پامیشم تو خونه راه برم همین یا ی چیزی ...

اخیییی

ادم تو این دوران هرچی فکر منفیه میاد سراغش، دست خودتم نیس.

پس اینا همه فکرای منفی بریزشون دور. مثبت فک کن. کمردرد ممکنه بخاطر بارداری باشه☺

گر نگه‌‌‏دار من آنست که من می‌‌‏دانم      شیشه را در بغل سنگ نگه می‌‌‏دارد