2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046738 بازدید | 684543 پست
سلام مهربون ترین ها 😗 خوبین خوشین؟؟؟ التماس دعای مخصوووص❤☘🍀 باورتون نمیشه دو شبه اصلا خواب ندار ...

نگران نباش عزیزم، اول بارداری این حالت طبیعیه، امیدوارم زودتر بهتر شی.

گر نگه‌‌‏دار من آنست که من می‌‌‏دانم      شیشه را در بغل سنگ نگه می‌‌‏دارد
خانما جنین برام تشکیل شد به نظرتون فریزهامو بریزم دور، میترسم دود  عنبر نسا بد بوده باشه چون تو ...

باران جان بسلامتی ک دوباره پانکچر کردی وخداروشکر جنین.تشکیل شده،عزیزم تو.دود رو ب صورت وگلوت دادی من فک نمیکنم اصلا تاثیریروی رحم وتخمک داشته باشه.استرس الکی ب خودت نده

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مهربون ترین ها 😗 خوبین خوشین؟؟؟ التماس دعای مخصوووص❤☘🍀 باورتون نمیشه دو شبه اصلا خواب ندار ...

گلم.اینا علایم.بارداری هس دیگه نگران.نباش جوجه ها جاشون امنه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

عزیزم منم معده درد داشتم ک رانیتیدین میخوردم و برای حالت تهوع روزی ی دونه دمیترون تا الانم دارم میخورم و من ماهی یکبار یا دو ماه یکبار سر درد میگیرم ک استامینوفن میخورم 

اینارو طرازی بهم گفته بود مجازه میتونی مصرف کنی

سلام خانمی ، اصلا نگران جوجه هات نباش هیچی نمیشه جاشون امن امن هست برای حالت تهوع هم به یا لیمو بو کن اگر هم سیرابی دوست داری بگیر خودت بپز که خیالت راحت باشه که هم تمیزه هم ادویه نداره ، سیرابی بخوری یه چند روز راحتی حالت تهوع سراغت نمیاد هر چند روز یک بار بخور ، تا آخر 3 ماهگی این ویارها از بین میره راحت میشی 

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .

سلام دوستان گلم 

بچه ها من سه چهار روزه ک سر درد دارم با چشم درد فقط هم سمت راست صورتم استامینوفن هم میخورم تاثیری نداره و خیلی بی حالم ، دیشب رفتیم خونه پدر همسرم با دستگاه دیجیتال اونا فشارمو گرفت ۱۵ رو ۱۱ 😲 از ترس گریه م گرفت زنگ زدم ب منشی گفت شنبه بیا مطب ،گفتم یا حسین نکنه دکتر بگه برو زایمان😢 خلاصه شامو عجله ای خوردیم همسرم گفت بریم درمانگاه فشارتو اونجا بگیره شاید دستگاه بابا اینا خراب باشه ،درمانگاه رفتیم فشارم ۱۱ رو ۸ بود 🙂 و علائمم ک گفتم دکتره گفت ب نظر من سینوزیت میتونه باشه ...دیشب چه ترسی ب من وارد شد خدا میدونه ،دوستان عزیزم التماس دعا دارم ازتون ک من انشالله این یک ماه باقیمانده رو ب خیر بگذرونم و دخترم ب موقع و ب سلامتی بدنیا بیاد😍🙏

نگران نباش عزیزم، اول بارداری این حالت طبیعیه، امیدوارم زودتر بهتر شی.

ممنونم بهاران جون❤

التماس دعا☘🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
گلم.اینا علایم.بارداری هس دیگه نگران.نباش جوجه ها جاشون امنه

قربونت مهربون🐣❤

خیلی التماس دعا دارم.☘🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم  شما عکس رنگی از رحم دارین ؟ اگر دارین می شه عکستون رو بزارین،با تشکر

سلام عزیزم..آره دارم.

ببخشید الان حالم مساعد نیست‌.تا شب برات میزارم🍀

سلام خانما خوبید،،صبحتون بخیر،،من امروز دوازدهم انتقالمه بی بی زدم بعد از دوسه دقیقه یه خط افتاد اومدم خونه بعد از ده دقیقه که باز رفتم نگاش کردم دیدم شده دو خط یه کمرنگ یه پررنگ،،،اصلا دوست نداشتم بی بی چک بزنم  میتیدم به  اصرار مامانم بود،،،شما میدونید نتیجه تستم چیه؟؟؟تورو خدا دعا کنید واسم😭😭😭

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام دوستان گلم  بچه ها من سه چهار روزه ک سر درد دارم با چشم درد فقط هم سمت راست صورتم استامین ...

نگران نباش فشاری که بیمارستان میگیره مطمئنه دستگاه های خونگی خیلی بهشون اعتباری نیست. نگران نباش انشالله به موقع و براحتی زایمان میکنی