2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
ماهیرخ فک کنم تو هم مثل منی. رحمت مستعد اسپاسم و انقباضه. به رحم من بگن بالا چشمت ابروه مثل سنگ سفت ...

دکتر بهم ایزوکسوپرین داده همونه؟؟روزی سه تا میخورم .ولی بازم انقباض دارم...شما از کی انقباض دارین؟؟بخدا خستم کزده همش نگرانم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماهیرخ فک کنم تو هم مثل منی. رحمت مستعد اسپاسم و انقباضه. به رحم من بگن بالا چشمت ابروه مثل سنگ سفت ...

دکتر بهش داده فکر کنم.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
هفته ی پنج برا سونوی ساک میرن نه قلب خواهری.اصلا 5هفته محاله قلب تشکیل بشه

گفت بیا ببینم قلب داره نداره ،ساک تشکیل شده نشده ،خارج رحمه داخل رحمه ،چندتان،

ی خانوم هم اومده بود قبل من رفت تو گفت پنج هفتمه گفت سونو کرد گفت ی نی نی هست و قلبشم میزنه

سونو وازینال داره تو مطبش

لطفا سه تا صلوات برای ظهور امام زمان میفرستی🌷🌷🌷 
نکته مهمش فقط پولیپه بقیه ش نرماله

یعنی پولیپ دارم؟خوب هیسترو کرد یعنی درش نیاورد؟گفت رحم نرماله که از عمل اومدم بیرون.وای دوست دارم خفشون کنم این دکترا رو

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
گفت بیا ببینم قلب داره نداره ،ساک تشکیل شده نشده ،خارج رحمه داخل رحمه ،چندتان، ی خانوم هم اومده ...

جالبه من تا حالا ندیدم زودتر از 6هفته و 2روز قلب تشکیل بشه

سلام مجدد 🌟🌟🌟من فردا صبح به امید خدا دارم میرم رویان ...به نظرتون نباید یکماه استراحت داشته باشم ...

بستگی به شرایطت داره اما بهتره استراحت کنی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دکتر بهم ایزوکسوپرین داده همونه؟؟روزی سه تا میخورم .ولی بازم انقباض دارم...شما از کی انقباض دارین؟؟ب ...

آره همونه... والا من از همون هفته ۶ انقباض دارم. یه وقتایی اینقدر زیاد میشد نمیتونستم بشینم یا حتی از این پهلو به اون پهلو بشم.... راست میگی واقعا خسته کننده است

من هفته پیش شروع کردم. سه روز خوردم تا اثر کرد

آره همونه... والا من از همون هفته ۶ انقباض دارم. یه وقتایی اینقدر زیاد میشد نمیتونستم بشینم یا حتی ا ...

من دردم همراهشه..خدا کنه نی نی منم بمونه برام اگه بدونم برای اون مشکلی پیش نیومده سرم خورد همه دردارو به جونم میخرم.

بسته آخرمه سه تاجنین،با جنین شناس صحبت کردم یک جنین فریز کنن، گفت اگه سه تا کیفتشون خوب باشه یکی رو ...

به به به سلامتی الان جنین خوشگلات منتظر مامانیشونن خوشبحالت از فردا مامان شدی 😁😁😁😁😁😁❤❤❤❤❤❤دوقولو میاد تو شکمت اونم یه دخنل خوشکل یه پسمل تملی🤗🤗🤗🤗

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤
بستگی به شرایطت داره اما بهتره استراحت کنی....

باز من فردا قبل سونو با دکتر صحبت میکنم ببینم چی میگه اکثرا میگن استراحت اما اتقدر اونجا سرشون شلوغه که فقط یه کلمه رو تکرار میکن پری شدی روز دوم و سوم بیا🌟

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤
دوستان برام دعا کنید لطفا 😍😍🙏🙏🙏🙏 فقط همسرم و دوستان عزیزم همینجا میدونن میخام جنین انتقال بدم ...

ان شاءالله به سلامتی ارمغان جون در پناه خدا عزیزم😍😍😍

خدا جونم شکرت...
بچه ها من ميخام ي اعترافي كنم من كم آوردم امشب ب خدا گفتم اگه نميخاي بمونه زودتر تكليفمو معلوم كن ...

عزيزم اين چه حرفيه ميزني ، لكه بيني الان توي بارداريهاي طبيعي هم زياد شده چه برسه به آي وي اف كه يك چيز عادي هست ، بعد الان شما ديگه مادر شدي با جنينت صحبت كن بهش بگو ماماني ما خيلي دوست داريم سعي ميكنيم همه جوره آرامشت رو برقرار كنيم به خودت اميد بده مطمئن باش كه بچه ات هيچيش نميشه ، هر وقت هم خواستي بخوابي توي رختخواب با خودت بگو خدا جون فرزندم رو ميسپارم به خودت كه پناهت بي شك امن ترين پناه هست زير سايه آقا امام زمان و ائمه اطهار كه بهترين بندگانت روي اين كره خاكي بودن ، اينطوري دلت خيلي آروم ميشه .