2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
ببخشید خیلی اورژانسیه سوالم اونوقت اون امپول ازادسازی ضرر خاصی نداره؟؟ اسم امپولتون چی بود؟

عزيزم براى سيكلهاى نچرال وقتى سونوم مى كردن بهم آمپول Ovitrelle مى دادن

چرا عزيزم خودش مى تونست آزاد بشه اما اينا نظرشون اين بود كه اين آمپولو بزنم كه كاملا زمان آزادسازيشو بدونن

بار آخر دو تا فوليكول سايز خوب داشتم كه يكى ١٨ و اون يكى ٢١ بود كه بهم گفتن شبش آمپولو بزنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان خواهرم الان پانکچر شد4تا تخمک ازش گزفتن دعا کنید 4تاش هم جنینای با کیفیتی بشن همین الان صحبت کردم صدای غمگینش بهمم ریخت لطفا دعا کنید ممنون

وقتی از خدا چیزی می خوای و بهت نمیده، یعنی می خواد بهترش روبده.وقتی این بار اصرار می کنی و نمیده ،یعنی می خواد بهترینش رو بده.خدایا همیشه منتظر بهترینها از طرفت هستم

سلام مجدد 🌟🌟🌟من فردا صبح به امید خدا دارم میرم رویان ...به نظرتون نباید یکماه استراحت داشته باشم برای امپولای hmکه زدم برای فولیام ...چیزی که بهم نگفتن اما گفتن پری شد بیا 🌹

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤
بچه ها خیلی بی قراری دارم همش دلم گریه میخاد برام دعا کنید انتقالم موفق بوده باشه    

گریه چرا عزیزم اصلا خودتو ناراحت نکن ++++++++++++++++++++مثبت بده به خودت مطمعن باش نی نی های خوشگلت تو شکمت بزرگ میشن و کلی مامانشونو خوشحال میکنن😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

ممنون گلم تجربه های خیلی بدی داشتم برام دعا کنید خیلی محتاج دعاتون هستم

از بس ناامیدی امید است پایان شب سیه سپید است...‌خدا آدمای زجر کشیده رو بیشتر دوست داره مطمعن باش که خبرای خوشی در راه داری فقط استرس و از خودت دور کن چون سم برات..خودتم میدونی خانمی..‌محتاجیم به دعا ..ایشالا که خیره برات❤❤❤❤❤❤

ممنون گلم تجربه های خیلی بدی داشتم برام دعا کنید خیلی محتاج دعاتون هستم

عزیزم گذشته ها گذشته...خودتو.با فک.کردن بهش عذاب نده ..انشالله ک ایندفعه خدا بهترینها رو برات رقم زده

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

دوستای گلم ک لوبیا سبزو گوجه خوردین..از کجای سیکل خوردین..من روز دوم پری هستم الان...اخه اینا ک جفتشهم طبعش سرده...مگه نمیگین فبل انتقال ترجیحا سردی نخورین  

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹