2777
2789
عنوان

آیا کسی هست که دخترش به دبستان خرد بره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 395427 بازدید | 1956 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام وقت بخیر

من برای پایه پیش دو دخترم مدارس روشنگران مهدوی آفرینش ربانی رشدفرمانیه ابوعلی سینا رفتم و برای سلام ، راه رشد ،مهرورز و زشد نو هم پیش ثبت نام کردم اما نرفتم...

بطور کلی میتونم بگم اون چیزی ک من راجع ب پدارس فکر میکردم نبود و من دنبال ایده آلی بودم ک فکر میکردم تمام مدارس غیرانتفاعی دارای فوق برنامه های مدارسی مثل خرد و مهدوی هستند اما با کیفیت پایینتر وقتی مدارسو از نزدیک دیدم متوجه شدم که فقط از دور و تبلیغات تعاریف زیادی میشه وقتی از نزدیک میری اون چیزی ک فکر میکنی نیست!

درنهایت برای پیش ۲ دخترم ابوعلی سینا میره اما الان فرصت اینو دارم که دخترمو ب خرد ببرم اما خب دودلم چون مدرسه ی ابوعلی سینا هم مثل خرد فوق برنامه های تکمیلی داره ، دیسیپلین و نظم داره و خروحیای قابل توجهی هم داره اما تنها مشکلش دوزبانه نبودن مدرسه هست...

کسی تجربه ای دررابطه با زبان خرد داره یا نه؟

سلام آلیس جان

چه خبرها

خوبی عزیزم

دختر نازنینت الان باید دانشگاه بره به سلامتی

کاش تاپیک رو ادامه میدادی

گل پسرت چطوره

دخترت دانشگاه چی می خونه

همیشه پیگیر تاپیکت بودم

یه دفعه بچه هایی که اون زمان اونقدر اکتیو و پیگیر تاپیکهاشون بودند دیگه تاپیک ها رو رها کردند نمی دونم چرا حتی سری هم به اینجا نمی زنند

تجربه من درمورد دو مدرسه مهدوی و خرد از لحاظ فرهنگی، آکادمیک و زبان

از لحاظ فرهنگی مهدوی خیلی چشم و هم چشمی داره حتی بچه‌ها. اگر یه بچه چیزی رو بخره فرداش "همه"می‌خرن.
حرف بچه‌ها رو زیاد گوش می‌کنن بنابراین بچه‌ها بی‌نظم‌تر از بچه‌های خرد
در این زمینه بچه‌های خرد علاوه بر مسائل آکادمیک به مسائل پرورشی هم پرداخته می‌شه، مثل مدیریت زمان،کار تیمی و...
از لحاظ آکادمیک هر دو فوق‌العاده قوی و با دبیران مجرب کار می‌کنن.
هرچند در مهدوی به‌خاطر نارضایتی مزمن بین کارمندان دبیران و کارمندان مرتبا تغییر می‌کنند درصورتی که خرد برای همه کارمندانش ارزش قائل هست.
از لحاظ زبان در متوسطه ۱ و۲ مهدوی تیم ۸نفره و خرد تیم ۱۲ نفره داره. کلاس‌های زبان مهدوی به ۴ گروه در هر پایه تقسیم و تعداد شاگردان در کلاس‌های پرجمعیت به ۳۰ نفر می‌رسند. در خرد به ۱۲ گروه و تعداد بچه در کلاس نهایتا به ۲۶ نفر می‌رسد.

امیدوارم مفید باشه