2777
2789
عنوان

احساس میکنم کنار یک هم خونه زندگی میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2827 بازدید | 93 پست

سلام. ببین دوستم مطمینا این مرد اگه هم خودشو عوض کنه یکم میتونه از این حالت دربیاد بل اخره اخلاقه و هرگز نمیتونی کامل عوضش کنی. این انتظارو نداشته باش . ولی بهش بگو بخاطر من نه بخاطر بچه هاش حداقل یکم متعادل باش دکتر برو شاید یه راه حلی داشته باشه ؟ بهش بگو بابا یه جانم عزیزم گفتن یا کنار هم خوابیدن حداقل چند روز هفته و داشتن حداقل رابطه چیز زیادی نیست.بهش بگو حداقل به عنوان مادر فسقلی هایی که انقد برات مهم ان یکم به منم اهمیت بده. هم اورولوژیست هم یک روانشناس خوب حتما کمکتون میکنه

دقیقا من خودمو کشتم از هر راهی نشد😢😢😢😢 الانم چون خیلی گریه کردم و تنهام تاپیک زدم تنهایی خی ...

همون پس ارثیه اگه پدرش اینجور بوده قابل تغییر نیس.در اصل شخصیتش همیته

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان سخت هست ولی بعد از طلاق سخت تره شرایط شما 

چون یه بچه داری باید به آینده اون فکر کنی 

چون مشکلاتی مثل خیانت و اعتیاد و دست بزن و فحش و اینا نداری با اینکه اینم یه مشکلی و بدیش کمتر از مشکلات بعد از طلاقه 

به نظر من یواش یواش تغییر رو از خودت شروع کن تا شرایط بهتر بشه 

حالا خونه پر قضیه اینه که هیچ‌تغییری بوجود نیاد و شما مثل دو تا هم خونه هر کدوم برای خودتون زندگی کنید باز هم اگه طلاق بگیری همینه باز هر کدوم دارید برای خودتون زندگی میکنید ولی با هزار و یک مشکل جدید پس توی این مورد شما طلاق گزینه مناسبی نیست

سه چیز را قربانی نکنید :خانوادتان،احساستان،وقارتان
الان سخت هست ولی بعد از طلاق سخت تره شرایط شما  چون یه بچه داری باید به آینده اون فکر کنی  ...

درست میگین

اما وقتی یکی به اسم شوهر کنارته که خودش شما رو خواسته

من شاگردش بودم..جوون ترین استاد من بود ... خواستگارای دیگه ای داشتم..یه موردایی که اگه این پا پیش نمیذاشت با اونا زندگی میکردم... اما اومد جلو و گفت از وقتی دیدمت تنها گرینه ای هستی که بهش فکر میکنم ... با منطق خودم و اصرار دوستام که همه میگفتن بهترینه قبولش کردم

همیشه به زندگیم پایبند بودم تا این که اون هی سردتر شد

الانم هم خونه هستیم

خیلی به نظرات من اهمیت میده...خیلی

مثلا اگه من یه چیزی بگم همونو انجام میده چون خیلی قبولم داره...من و به عنوان یه شخصیت همفکر قبول داره

به هیچ زنی هم توجه نداره

اما زندگی سرد و بی روحی دارم متاسفانه

من رو حرف اون دوستمون احتمال میدم مثل ژنتیکی و فیولوژیک داشته باشه

منم دلم نمی حواد جدا شم ..دوستش دارم

اما وقتی همش ازم دوری میکنه رنج میبرم

با این چیزهایی که تعریف میکنی مشکل حادی نیست که بخوای حتی فکر جدایی کنی 

یه مسئله یی هست حالا فیزیولوژیک یا روحی ممکنه حتی مقطعی باشه باید درمان بشه  درمان هم منظورم فقط دارو نیست ممکنه با دارو باشه ممکنه یه مشغله فکری داشته باشه که باید حل بشه ممکنه از لحاظ غذایی باید بررسی بشه و....

سه چیز را قربانی نکنید :خانوادتان،احساستان،وقارتان

حتما پیش دکتر مجاری هورموناته ازمایش بده بهش بگو مشکل از خودت نیست مشکل از هورموناته.الان ماهی چند بار رابطه دارید؟مشکلش توی تحریک شدنه؟یا نعوذ یا زود انزالی؟احیانا وسواسی نیست ؟مثلا این مسئله رو از لحاظ تمیزی بد بدونه یا از لحاظ مذهبی یا فلسفی بد بدونه ؟من یکی از دوستانم شوهرش به دلیل خوندن یکسری کتاب مسخره فلسفی دینی می گفت این رابطه شیطانیه و حیوانیه و خوشش نمیومد و هفت سال رابطه جنسی با زنش نداشت اما بعد هفت سال یهو خوب شد الان ماهی یکبار داره. و یک نفر رو می شناسم مشکل تحریک شدن داشت و دکتر پیشنهاد داده بود فیلم س ک س ببینه و بعد از دو سه بار فیلم دیدن این مشکلش برطرف شده بود این بنده خدا کار زیادی با کامپیوتر انجام میداد و دکتر گفته بود اشعه های حاصل از اون روش اثر داشته و ...

و ضمنا بهت پیشنهاد میدم حرفهای دکتر هلاکویی در این مورد رو از یوتیوب سرچ کنی گوش بدی من توی صوتهاشون دیدم خانمهایی که این مشکل رو با ایشون مطرح میکردند و جوابای خوبی میدادند

خیلی از این مسایل به کودکیشون برمیگرده ممکنه دیدن صحنه ای یا اتفاقی باعث شده از این مسیله خاطره خوبی نداشته باشند