2777
2789
عنوان

احساس میکنم کنار یک هم خونه زندگی میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2827 بازدید | 93 پست

ازیه طرف بچه هان ک بعدطلاق زندگیشون تغییرمیکنه,ازیه طرفم خودتی ک تواین زندگی میسوزی,,,دوراهیه بدیه

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ خدایامراقب پسرکوچولوم باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دقیقا زندگیم همینه که گفتی.باضافه اینکه خیلی هم غر و نق میزنه و سرده ..خودت باید بشینی فکراتو بکنی ببینی از این زندگی بیای بیرون اوضاع خودت و بچه هات بهتر میشه یا بدتر ..من که هر جور فکر کردم دیدم از چاله میفتم تو چاه واسه همینم دارم ادامه میدم ..چاره دیگه ایی ندارم

《این جهان کوه است و فعل ما ندا         سوی ما آید نداها را صدا》
ازیه طرف بچه هان ک بعدطلاق زندگیشون تغییرمیکنه,ازیه طرفم خودتی ک تواین زندگی میسوزی,,,دوراهیه بدیه

اره گلم

دلم داره میترکه

خودش منو خواست

و گفت اولین دختری بودم که بهش فکر کرده

شاگردش بودم

اینقد سنگین و مغروره که مطمئنم هیچ کس تو زندگیش نیست 

آدم پایبندیه

اما سرده..

شما بخای نخای طلاق گرفتی اونم از نوع عاطفیش که متاسفانه بیشتر خانواده ها درگیرشن

به نظر من بهتره از در محبت وارد بشی

خونتو از محبت گرم کن

از راه کارای ساده شروع کن

شده از به خسته نباشید و چای به موقع بعد از

سر کار بر کشتنش

و یا بدرقه موقع رفتن به بیرون

اینا همش حرفهای مشاوره تو تی  وی هستش

امیدوارم بدردت بخوره

یا رب نظری بر دل خسته ام کن  
منم دقیقا زندگیم همینه که گفتی.باضافه اینکه خیلی هم غر و نق میزنه و سرده ..خودت باید بشینی فکراتو بک ...

برای بچه هام بد میشه

چون یک پدر بی نظیره

محبت و خرج کردن هدفدار..حتی بازیهای هدفدار.... تفریح و اهمیت دادن به بچه ها ...بچه هام خیلی دوسش دارن..همه جا مورو احترامه..استاد نمونه ..پدر نمونه...در محل کارش نمونه و تا حالا چن بار از رئیس جمهور تقدیر گرفته..محقق هست

بچه هام ضرر میکنن

اتفاقا گفت اگه رفتی بچه ها مال خودت...من اونا رو از مادرشون نمی گیرم

[QUOTE=54092158]شما بخای نخای طلاق گرفتی اونم از نوع عاطفیش که متاسفانه بیشتر خانواده ها درگیرشن به نظر من بهتره از ...[/QUOTE

من از یه خانواده پرشر و شور اومدم بیرون

من جو خونه رو همیشه زنده نگه میدارم

شوهرمم خوبه لا بچه ها میگه می خنده

اما با من نه

هیچ اتفاقی نیوفتاده انگار اونم زن باشه منم زن..یا اونم مرد باشه منم مرد

اوایل کمی بهتر بود اما هی بدتر شد..تا جایی که اون تو یه اتاقه من تو به اتاق..حتی کنار هم نمی شینیم

وقتي شوهر نخاد، زن خودشو هم بكشه بي فايدست واسه بهتر شدن روابط، هر دو نفر بايد تلاش بكنن

دقیقا

من خودمو کشتم

از هر راهی

نشد😢😢😢😢

الانم چون خیلی گریه کردم و تنهام تاپیک زدم

تنهایی خیلی تلخه

البته شاید ژنتیکی باشه

پدرش هم همینطور جوری از مادرش که زن خوبیه کناره گرفت تا جایی که کشوراشونم جدا شد و خواهر کوچیکش بدون پدر بزرگ شد

اما شوهرم چون عاقله نه فکر جداییه نه جدا زندگی کردن ولی همیجوری می خواد به عنوان پدر و مادر زندگی کنیم

[QUOTE=54092158]شما بخای نخای طلاق گرفتی اونم از نوع عاطفیش که متاسفانه بیشتر خانواده ها درگیرشن به ...

خیلی ناراحت کنندس عزیزم

مشکلتون خیلی حادع

زن زندگی هم نیاز به محبت داره

وگرنه نمیشه راحت گفت به خاطر بچه هات بسوزو بساز

امیدوارم مشکلت حل بشه دعا گوتم عزیز😊

یا رب نظری بر دل خسته ام کن  
دقیقا من خودمو کشتم از هر راهی نشد😢😢😢😢 الانم چون خیلی گریه کردم و تنهام تاپیک زدم تنهایی خی ...

خب عزيزم اينطوري همك نميشه

بالاخره زن ي نيازهايي داره ك انتظار داره سوهرش براورده بكنه

خب عزيزم اينطوري همك نميشه بالاخره زن ي نيازهايي داره ك انتظار داره سوهرش براورده بكنه

براورده نمی کنه

باهام خوبه...بهم میگه مامان فسقلیا

...

اما به عنوان یک زن که همسرش باشم هیچی....هیچی به تمام معنا

2810