2777
2789
عنوان

دیروز سرم داد زد بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 18 پست
برو دستش ببوس و ازش معذرت بخواه حتی اگه حق باهاته بعد ببین خدا چه شوهری نصیبت کنه

هعی

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏

من الان ازدواج کردم همیشهاحترام پدرم نگه داشتم

شوهرم خیلی خوبه

ولی گاهی پیش خودم میگفتم کاش بابام یه جاهاییکه حرفش گوش ندادم کتکم میزد کاش سرم داد کیزد ولی من همیشه تمام حرفاش گوش میدادم

گاهی اگه یه کوچولو حرفش گوش ندادم گریه میکنم الان توی خلوتم

برو پاهاش ببوس

پدر من یک قهرمانه

همه پدرها یک قهرمانن

ای خوش از تن کوچ کردن خانه در جان داشتن💞                                                روی مانند پرررررررررری از خلق پنهان داشتن💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا دیروز برگشتیم گفتیم ماهمیشه پیشت میمونیم من  و خواهرم مجردیم میگه مساله اینه که بابا تا اب ...

اخی ای جانم

گریم گرفت

ای خوش از تن کوچ کردن خانه در جان داشتن💞                                                روی مانند پرررررررررری از خلق پنهان داشتن💞

به تجربه بهت می گم قدر این روزها رو بدان

امیدوارم همیشه پدرتون صحیح و سالم بالا سرتون باشند

من همیشه احترامش رو داشتم و رابطمون عالی بود...حسرت

ندارم ولی دلم براش تنگ شده خیلی زیاد ...دلم می خواست الان

فقط بود و داد می زد.........گریههههههههههههههه