zizigolo______ مدیر عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 19483 عنوان دیروز سرم داد زد بابام | مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 18 پست تا الان اعصابم خوردههههههه سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی موسی بن جعفر ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب 1396/11/27 | 09:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizigolo______ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 19483 برو دستش ببوس و ازش معذرت بخواه حتی اگه حق باهاته بعد ببین خدا چه شوهری نصیبت کنه هعی سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی موسی بن جعفر ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب
گوش__مروارید عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 6931 من الان ازدواج کردم همیشهاحترام پدرم نگه داشتمشوهرم خیلی خوبهولی گاهی پیش خودم میگفتم کاش بابام یه جاهاییکه حرفش گوش ندادم کتکم میزد کاش سرم داد کیزد ولی من همیشه تمام حرفاش گوش میدادمگاهی اگه یه کوچولو حرفش گوش ندادم گریه میکنم الان توی خلوتمبرو پاهاش ببوسپدر من یک قهرمانههمه پدرها یک قهرمانن ای خوش از تن کوچ کردن خانه در جان داشتن💞 روی مانند پرررررررررری از خلق پنهان داشتن💞
گوش__مروارید عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 6931 والا دیروز برگشتیم گفتیم ماهمیشه پیشت میمونیم من و خواهرم مجردیم میگه مساله اینه که بابا تا اب ... اخی ای جانمگریم گرفت ای خوش از تن کوچ کردن خانه در جان داشتن💞 روی مانند پرررررررررری از خلق پنهان داشتن💞
مامان_نیکان37 عضویت: 1389/06/06 تعداد پست: 2673 به تجربه بهت می گم قدر این روزها رو بدانامیدوارم همیشه پدرتون صحیح و سالم بالا سرتون باشندمن همیشه احترامش رو داشتم و رابطمون عالی بود...حسرتندارم ولی دلم براش تنگ شده خیلی زیاد ...دلم می خواست الانفقط بود و داد می زد.........گریههههههههههههههه