2777
2789
عنوان

دیروز سرم داد زد بابام

906 بازدید | 18 پست

تا الان اعصابم خوردههههههه

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏

خب پدرته به دل نگیر😓

👏مهم نـیست چه چیـز بہ یـک زن بـدهی,هرچہ بدهـــے آنـــــرا بهترمیـسازد:نطـفہ ای بہ اوبــده...فرزنـــدے بہ تـوخــواهــدبخشــــید!خــانہ ای بہ اوبـــده,ازآن کـاشـانہ  ای خواهد سـاخت!لـبخندی بہ او بـــده,قلـبـ❤ـش رابہ توخواهـــدبخــشید!زن آنچــــہ را بــہ اوبـدهنــــد,تـکثیــــرمےکنـــــدوپژواکـــــ مےبخـــشد!پـس اگــربــہ اوزنــــدگےِ جـــهنــمــے بـدهـے,تــعجــب نکـــن کــہ از آن جـــهـنــمـــے بـــزرگـــتر بــــرايــت بـــســازد!👌👌👌
خب پدرته به دل نگیر😓

صبح میگفتم کاش شوهرم درآینده صداش درنیاد روسرم

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر سوسولی من روزی ۱۰۰۰ بار با بابام دعوام میشه داد بزنه منم داد میزنم میدونم خیلی بی ادبم ولی هستم ...

منم جوابشو دادم اما نمیدونم چرا  کلا دیروز اعصابم خیلی خراب بود اینم شد دیگه ...

وا

پدره دیگه 

پدر منم قربونش برم گیر زیاد میده به بچه های مجرد خونه اول که داداشم بعد من الانم داداش کوچیکم

البته هنوز به متاهلا هم گاهی گیر میده😒

ولی پدره دیگه ی چی میگه تموم میشه میره ماهم میگیم چشم شماراست میگی بعد کار خودمونو میکنیم😐😐

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

کاش بابای منم اینطور بود و فقط سرم داد مبزد

چنان خاطره های تلخی برامون ساخته سر چیزای چرت و پرت ک تا چندروز پیش اگ خانوما اینجادلداریم نمیدادن از گریه و غصه مطمئنم قلبم وایمیستاد

قدر پدرتو بدون

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤
وا پدره دیگه  پدر منم قربونش برم گیر زیاد میده به بچه های مجرد خونه اول که داداشم بعد من الان ...

بابا منم دوستش دارماااا ولی خب  احساس میکنم انقدر که به من بدوبیراه میگه  وداد میزنه سرکسی  نمیاره البته حقم داره  در اکثر موارد

بابا منم دوستش دارماااا ولی خب  احساس میکنم انقدر که به من بدوبیراه میگه  وداد میزنه سرکسی ...

😐قدرشو بدون خیلی

نکنه ی روز بیاددخدای نکرده حسرت همین داد زدناش بنونه به دلت

خدا همه ی پدر مادرا رو حفظ کنه

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

خوب چرا نمیگی سر چی؟چند سالته

بگم سرچی شماهم مثل من حقو میدید بهش  بعدم که الان بگم‌چند سالمه میگن مال سنته

😐قدرشو بدون خیلی نکنه ی روز بیاددخدای نکرده حسرت همین داد زدناش بنونه به دلت خدا همه ی پدر مادرا ...

والا دیروز برگشتیم گفتیم ماهمیشه پیشت میمونیم من  و خواهرم مجردیم میگه مساله اینه که بابا تا ابد نمیمونه 

منم جوابشو دادم اما نمیدونم چرا  کلا دیروز اعصابم خیلی خراب بود اینم شد دیگه ...

برو دستش ببوس و ازش معذرت بخواه حتی اگه حق باهاته

بعد ببین خدا چه شوهری نصیبت کنه

ای خوش از تن کوچ کردن خانه در جان داشتن💞                                                روی مانند پرررررررررری از خلق پنهان داشتن💞
2810