2777
2789
عنوان

سبک زندگی مذهبی💚

1295 بازدید | 114 پست

به نظرم نمادها و نشانه ها، خیلی میتونن به جاری شدن حسّ مذهب توی خونه کمک کنن.

من خودم خیلی به کتیبه علاقه دارم

یه ستونی توی خونه رو انتخاب کردم، دوتا آویز کوچیک فلزی بهش چسبوندم و به هر مناسبتی، کتیبه ی مربوط به اون مناسبت رو آویزون میکنم اونجا

توی اتاق خودم هم، یه کتیبه ی یامهدی زدم که زمینه اش گلهای صورتی داره، به محض اینکه چشمم رو باز میکنم، نگاهم به این کتیبه میفته و یادم‌ میاره که بزرگ ترین هدفم چیه

توی قفسه های کتابخونه ام، یه قسمتی رو تابلوهای کوچیک مربوط به اسامی ائمه گذاشتم با انواع شمع، حتی جاشمعی دارم که شبیه اسامی ائمه است، گل گذاشتم

عود گذاشتم، واقعا انرژی میگیرم ازش وقتی نگاه میکنم

دوست دارم ایده های شمارو هم بدونم

لطفا اگر اعتقادی ندارین توی پست ها بی احترامی نشه🙏

اگر جایی از دستم ناراحت شدین بهم‌ بگین، اگر مقصر باشم حتما ازتون عذرخواهی میکنم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من خیلی تاپیکاتو دوست دارمکاش آدمای شبیه شما زیاد بودن🙂🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

مرسی از حس مثبتی که بهم دادین 

اگر جایی از دستم ناراحت شدین بهم‌ بگین، اگر مقصر باشم حتما ازتون عذرخواهی میکنم.

من ایده جدیدی ندارم 

ولی حضرت زهرا حرم نداره 

یه تابلوی زیبا مزین شده به اسم یا فاطمه زهرا بزاریم جایی از خونه که دید داریم بهش همیشه 

بگیم از امروز به بعد خونه ما حرم حضرت زهراست 

و تو حرم نباید گناهی صورت بگیره، احترام همو نگهداریم، بهم محبت کنیم 

تا چشممون به این اسم بیفته قید یه سری گناهارو بزنیم 

پرواز آخرت بود... ولی راهت ادامه داره🇮🇷🕊️❤️

من مذهبی ام ولی احساس میکنم اگه خانواده م مذهبی نبود احتمالا منم مذهبی نبودم 🤷🏻‍♀️ 

ائمه و زیارت و خدا و اینارو خیلی دوست دارم 

الانم حجابم کامله البته شاید بخاطر خانواده م باشه 

اگه خانواده م نبود احتمالا تو پوشش اصلا شبیه اینی که الان هستم نبودم ولی اماما و اینارو دوست داشتم هنوز 

هعییی خیلی مزخرفه چون من الان مذهبی جمع غیر مذهبی ها و غیر مذهبی جمع مذهبی هام 

نسبت به اعتقادات هر دو طرف هم گارد دارم تو ذهنم 

خلیج فارس همیشه فارسه❤🤍💚

هرروز غذاتونو به نیت یکی بزارین مثلا شنبه حضرت ام البنین 

ناهار و شامتونو به نیتشون درست کنید

الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊سنم درست نیست به اجبار نی نی سایت گرامی همینجوری زدن😁😅

بیشتر ببینید