2777
2789
عنوان

چطوری همیشه بوی خوبی بدیم از ترفنداتون بگین 😍🥰🌱✨

| مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 35 پست
محشره چند ساله دارم استفاده میکنم

مگه تازه نیومده ؟نهایت یکی دوساله که تو بازاره

چطور چند ساله استفاده می‌کنین؟......؟؟؟؟؟

🌱‌تا میتونید نَفَهمید ، فَهمیدَن دَرد دارِه :(:💠💔

همیشه تو حموم به سرت شامپو بچه بزن

موهاتو خراب نمیکنه و چون ماله موهای سر بچست لطیفه و غلیظ نیست باعث میشه موهات گره نخوره و اگه لخته شلاقی بشه

با من از زیبایی ها حرف بزن ، از دکتری که با لبخند از در اتاق بیرون می‌آید ، از کسانی که هیچوقت هم دیگر را ترک نمی گویند ، از عشاقی که به هم باز می‌گردند ، از هواپیمایی که به سلامتی به مقصد میرسد ، از دو دوست زیر چتر یکسان ، از مرده ای که سرنوشتش تغییر میکند. با من از دروغ های زیبا حرف بزن 

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیا همیشه بو صابون میدن انگار تازه از حموم دراومدن،تمام کوچه هم پر از بوشون میشه،میدونید چیه؟من خی ...

بهش میگن به انگلیسی بوی تمیزی ، بعضی از مام ها و حتی ادکلن ها این بو رو میدن حتی صابون ها ، ادکلنش هست میتونی بخری

بهش میگن به انگلیسی بوی تمیزی ، بعضی از مام ها و حتی ادکلن ها این بو رو میدن حتی صابون ها ، ادکلنش ه ...

اسمشو نمیدونم،

بگم ادکلن صابونی بده؟🤭

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

اون قسمت های که عرق میکنه رو لایه برداری میکنم 

بعد پیام بیرون حتما یه بستنی بدن خوشبو میزنم بعد اسپری سورملینا  دائم هم عطر میزنم 

《گاهے احسا๛ میکنم نقاشے شب پرستار ونگوگ م گاهے احسا๛ میکنم نامـہ خوבکشے اش هستܩ》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀

ترفندی که گفتی عالی بود یادم باشه انجام بدم

خیلی خوبه 

فقط حتما شامپو یا مایع لباسشویی که بوشو دوست داری ژله ای و شفاف باشه کرمی اگه باشه باعث میشه لباس لک بشه 

شـیـکـمـو هـسـتـم 🥙

اون قسمت های که عرق میکنه رو لایه برداری میکنم بعد پیام بیرون حتما یه بستنی بدن خوشبو میزنم بعد اسپر ...

قبل از مصرف سورملینا باید پوستت خشکه خشک باشه و تمیز چیزی هم قبلش استفاده نکنی 

بعضیا همیشه بو صابون میدن انگار تازه از حموم دراومدن،تمام کوچه هم پر از بوشون میشه،میدونید چیه؟من خی ...

من و بچه هام همیشه بو شوینده میدیم

هیچی مرتب حموم میریم و لباس تمیز میشوریم

لباسامم با شوینده های خوشبو میشورم.مثل

تست

سافلتن

اکتیو

اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم
مایع لباسشویی پرسیل، مایع نرم کننده لباس ... تو حمام شامپو بدن میزنم بعد حمام پودرزاج ب زیر بغلم میز ...

عزیزم پودر زاج نمیسوزونه ؟

من قبلاً میزدم خیلی می‌سوخت دیگه نزدم 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم