2777
2789
عنوان

چطوری همیشه بوی خوبی بدیم از ترفنداتون بگین 😍🥰🌱✨

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 35 پست

تو حموم بعد شستن بدنت زیر بغل و روی سینه و شکم و زیرش با صابون انتی باکتریال بشور.  باعث می شه عرقت بوی بد نده 

هر گاه دلت پر شد از غم و غصه ها؛ خم شو و به خاک بیفت ؛" این نسخه‌ای است که خداوند برای پیامبرش پیچیده است : ما قطعا می‌دانیم و اطلاع داریم، دلت می‌گیرد، به خاطر حرف‌هایی که می‌زنند. سر به سجده بگذار و خدا را تسبیح کن  سوره حجر۹۸ "

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ برندی.تا چن روز

عرق بدن به خودی خود بویی نمی‌دهد اما وقتی باکتری‌های روی پوست اسیدهای موجود در عرق تولید شده توسط غدد آپوکرین (که در زیر بغل، سینه‌ها و ناحیه تناسلی-مقعدی واقع شده‌اند) را تجزیه می‌کنند، در اثر باقی ماندن مواد زائد باکتری‌ها بوی بد عرق متصاعد می‌شود.

هر گاه دلت پر شد از غم و غصه ها؛ خم شو و به خاک بیفت ؛" این نسخه‌ای است که خداوند برای پیامبرش پیچیده است : ما قطعا می‌دانیم و اطلاع داریم، دلت می‌گیرد، به خاطر حرف‌هایی که می‌زنند. سر به سجده بگذار و خدا را تسبیح کن  سوره حجر۹۸ "

بیشتر ببینید
چ برندی.تا چن روز

من گل سیتو خریدم.  وقتی استفاده کنی خودت متوجه می شی که بوی عرق از بین رفته. حالا نه کامل ولی تا یکی دو روز بعد حموم اصلا بدنت بوی بد عرق نمی ده حتی اگه خیس عرق باشی

بیشتر ببینید
قبل از مصرف سورملینا باید پوستت خشکه خشک باشه و تمیز چیزی هم قبلش استفاده نکنی

نه برای من جوابه 

《گاهے احسا๛ میکنم نقاشے شب پرستار ونگوگ م گاهے احسا๛ میکنم نامـہ خوבکشے اش هستܩ》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀