2777
2789

از چه محصولاتی و چه مارکی استفاده میکنید؟؟

اینکه دوش بگیریم و بادی اسپلش ، عطر و ادکلن ، مام استفاده کنیم ... اینارو ک هممون میدونیم

ولی ترفنداتون چیه ؟✨ 

مثلا من خودم ی مقدار از شامپو یا مایع لباسشویی که شفاف و ژله ای هست رو توی اسپری میریزم مقداری آبم میریزم که رقیق بشه بعد شستشوی لباس رو لباس اسپری میکنم خیلی خوشبو میشه حتی بنظرم نیاز به عطرم نیست ✨💗

شـیـکـمـو هـسـتـم 🥙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زود به زود دوش میگیرم 

و حتما مام استفاده میکنم 

و البته ضد تعریق کلوین

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

مایع لباسشویی پرسیل، مایع نرم کننده لباس ... تو حمام شامپو بدن میزنم بعد حمام پودرزاج ب زیر بغلم میزنم و بعدش یکم مام ، هروز لباسامو عوض میکنم ، لباسای بیرونمواگ یکبار بپوشم وعرق کنم میشورم ، همینا  هیچوقتم ادکلن نمیزنم  

مام اسپری سورملینا بعد حمام خیلی جوابه بینیازت می‌کنه از هرچی عطر و ادکلن و مام و اسپری بدنه ، عالیه ...

واقعا؟یکی از کاربرا میگفت نهایت یکی دوساعت بوش میمونه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بعضیا همیشه بو صابون میدن انگار تازه از حموم دراومدن،تمام کوچه هم پر از بوشون میشه،

میدونید چیه؟من خیلی خوشم میاد

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔