2777
2789
عنوان

به نامزدم گفتم شب بریم بیرون ببینید چه جوابی بهم داده

| مشاهده متن کامل بحث + 265442 بازدید | 691 پست
خب این میشه معامله اسمش محبت یا رابطه نیس...همون اول کاری یه قرار داد بده بنویس امضا کنه چون شاید او ...

باشه گلم شما راست میگی باهاتون بحث نمیکنم

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امشب باید خون شوهرمو بکنم تو شیشه بگم تا دراگون نخریدی خونه نیای😂😂😂😂

دوره غمت هم تموم میشه عزیزم،  با آدم های جدید آشنا میشی،  کارهای جدید میکنی، تجربه های جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی زیاد نگران نباش. 

بیشتر ببینید
ذلیل نشی 😐😂😂😂بگو بگو تا عقده هات خالی بشه به عزیزترینام قسم تو خونه بابام خرجم از اینم بیشتر بود ...

خب تقصیر باباته نتونسته تربیتت کنه 😂😂😂

زندگی سیاه و سفید نیست زندگی یک میلیون منطقه خاکستریه

مهم اینه دو روز دیگه بهم مدرک دکترا مفتی میدن😂😂😂

دخترقشنگم   ازت عذرخواهی میکنم بابت حرفم اما 80درصد شمامقصری   باکمال ادب واحترام

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   💋♥💋

مهم اینه دو روز دیگه بهم مدرک دکترا مفتی میدن😂😂😂

اگه دانشگاه تاپ نباشه و رشته هم بازار خوبی نداشته باشه، از مدرکش فقط یه اسم می‌مونه، نه اعتبار.

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 
امشب باید خون شوهرمو بکنم تو شیشه بگم تا دراگون نخریدی خونه نیای😂😂😂😂

تازه تو یه تاپیک دیگه میگفت پول تو جیبی هم میخواد 😂😂😂 والا شوگر ددی ها هم اینجوری نیستن 

زندگی سیاه و سفید نیست زندگی یک میلیون منطقه خاکستریه

خب این میشه معامله اسمش محبت یا رابطه نیس...همون اول کاری یه قرار داد بده بنویس امضا کنه چون شاید او ...

وللش بچس عقل نداره

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

خب تقصیر باباته نتونسته تربیتت کنه 😂😂😂

این چه حرفیه وا  چکارپدر بنده خدا دارین  هرپدرمادری برارفاه فرزنداشون زحمت میکشن حالا اونی که داره واقعا خرجم میکنه وچیزی تودل زن بچش نمیزاره

این مدل حرف زدن شایسته نیست جانم 

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   💋♥💋

چیکار کنم با جنبه نباشم که همون دو صفحه اول تاپیک میترکید خواهر 😂😂😂😂

افرین ولی حالا جدا از شوخی سعی کن تو زندگیت خیلی سیاست داشته باشی و از همه یه نکته ی خوب یاد بگیر یکیش همین نی نی سایت خانومای اینجا که تورو نمیشناسن پس بدون تعصب دارن میگن و راهنماییت میکنن نکات خوبشون رو بردار نکات بد رو بریز دور

تو زندگیتون تک بعدی نباشید؛ درس بخونید ولی کنارش یه مهارتم یاد بگیرید.کار کنید ولی کنارش حتما سفر هم برید.پس انداز کنید ولی کنارش به استایلتون برسید.رابطه عاشقانه داشته باشید ولی خودتونو وقف نکنید.خانواده‌تون رو دوست داشته باشید ولی از علایقِ خودتون بخاطر احترام به خانواده نگذرید.   یهو به خودتون میایید می‌بینید هیچی ازتون نمونده جزهمون  بُعد از زندگیتون که خودتونو واسش وقف کردین
بیشتر ببینید
اون شوهر اسیه میخره شوهرای ما با دیدن پیام ما ریسه میرن از خنده

واقعا هم😂😂😂😂😂😂

دوره غمت هم تموم میشه عزیزم،  با آدم های جدید آشنا میشی،  کارهای جدید میکنی، تجربه های جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی زیاد نگران نباش. 

بیشتر ببینید