2777
2789
عنوان

فقط ببینید پسر عموم چ بلایی سرم اورده

| مشاهده متن کامل بحث + 7250 بازدید | 271 پست
آخه واقعا خیلی مزخرفه اصلا چی میگه این وسط به نظرم به مامان بابات بگو حق دخالت بهش ندن من خودم تک فر ...

چون داداش ندارم بابام اینا میگن مثل خواهرش تورو میبینه نمیدونم 

گفتم همین امروز گفتم دعوا شد ولی گوشمو از پیشش آورد دیرم اکانتمو ب اکانت خودش وصل کرده ک خیلی برخورد ...

چرا اینقدر عجیبین همتون ؟! 

یک پسر لاشی که به اسم هم خونی تعرض می‌کنه و  رفتارش مثل ازاذل اوباش و به خودش اجازه میده به زنعمو و دخترهاش فحش بده 

پدری که بلد نیست یکی بخوابونه تو دهن یک پسر بچه و بگه گوه خوری تربیت دخترهام به تو نمونده ! 

مادرت که گشته گوشی که خودت گذاشتی تو کارتن پیدا کرده قبل اینکه از خودت بپرسه کجا گذاشتی 😐 

این پسر بس تربیت ننه بابا نداره جمعش کنن !؟ 

چرا هر چی بیشتر توضیح میدی عجیب تر میشه ؟ 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیشب واس اولین بار حرف زد رو حرفش حرف زدم تهدید کرد ک اسلحه میخرم میکشمت

خب پس مشخصه روانیه

من بودم میرفتم پزشکی قانونی دیه میگرفتم خودشم اگه سنش کمه نیفرستادن کانون تربیتی

من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش
چون داداش ندارم بابام اینا میگن مثل خواهرش تورو میبینه نمیدونم

ببخشید ولی ریدم تو این برادری که میخواد برات بکنه 

طرف رفتارش مثل اراذل و اوباشه باید یکی بخوابونن تو دهنش 

این رفتار پدر و مادر شما باعث کوچیک شدن شما میشه

رسوا میشم همین الان کلی منو رسوا کرده

اگه انقد روانیه حتما همه میدونن

اگه مامان بابات پشتت در بیان نمیتونه هیچ غلطی کنه

بنظرم همه چیو بهشون بگو

من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش
چرا اینقدر عجیبین همتون ؟! یک پسر لاشی که به اسم هم خونی تعرض می‌کنه و رفتارش مثل ازاذل اوباش و به ...

خودم یادم رفته بود کجا مونده نگو تو کارتون گزاشته بودم کارتونی افتاده بود پشت کمد