2777
2789
عنوان

لطفا فقط مادرها بیان

178 بازدید | 20 پست

مامانا یک سال و نیم هست بچمو از شیر گرفتم. سر سینم سه چهار تا نقطه سفیده که شیر هست به نظرم چون کشیدم در اومد ولی مایع نیست جامد و نرمه..دکتر رفتم گفت ترشح داری گفتم بله..ولی بعد که فکر کردم اینا ترشح نیست که..کسی تجربه مشابه نداره؟

اصلا سر سینه ها باید چطور باشه

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

مال من یه نقطس الان ۶ ساله هنوزم هست فشارش میدم یه جیز سفید ازش میاد بیرون که سفته ولی دکتر نرفتم اصلا

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه 

کاری بهشون نداشته باش

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بیشتر ببینید
مال من یه نقطس الان ۶ ساله هنوزم هست فشارش میدم یه جیز سفید ازش میاد بیرون که سفته ولی دکتر نرفتم اص ...

اره منم..دکتر برا من سونو و ازمایش پرولاکتین نوشت..ازمایش بازم ارزونتره ولی سونو گرونه..

چیزی نیست که منم گاهی اونطوری میشه 

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

اره منم..دکتر برا من سونو و ازمایش پرولاکتین نوشت..ازمایش بازم ارزونتره ولی سونو گرونه..

من الان باردارم دوباره انگار خودش داره از بین میره

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
بیشتر ببینید
من الان باردارم دوباره انگار خودش داره از بین میره

عه چه جالب..راستش ترس من از این بود نکنه پرولاکتین بالا باشه و برا بارداری مشکل پیش بیاد..پس مشکلی پیش نمی یاد..ممنون