2777
2789

ی داذاش کوچیکه دارم همشششش گریه می‌کنه سرم رفت همش فضولی می‌کنه خودشو آسیب می‌زنه مریض میشه مامانم و بابام سرش همش باهم دعوا میکنن من دیوونه شدم این وسط شوهر خالم رفته ماموریت اومدم خونه خالم هرچیم دعوام کردن توجه نکردم دیگه نمیتونم اینجا بمونم😭😭😭😭

هرکی تو تاپیکام شرکت کنه خره اگه تو تاپیکاتون اومدم بم بگین سرت توکاره خودت باشه (خدایا اگر امضامو تغییر بدم دستم بشکنه )[

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا مگه داداشت چند سالشه

خیلیییییی گریه می‌کنه دیگه حالم ازش به هم میخوره سره همه چی بهونه میگیره

هرکی تو تاپیکام شرکت کنه خره اگه تو تاپیکاتون اومدم بم بگین سرت توکاره خودت باشه (خدایا اگر امضامو تغییر بدم دستم بشکنه )[

اشکالی نداره عزیزم میگذره

نمیگذره انقد سرم درد میگیره از کارشون یه ذره کسی عصبیم کنه معدم تیر می‌کشه😭

درکت میکنم دختر دیگه اهمیت نده کار من همینه

بخدا دلم میخواد خفش کنم مامان میگه دست پرورده خودمه انقد لوس شده نمیشه بهش نزدیک شد همیشه باید سعی کنم ازش فاصله بگیرم گریه هم کنه من مقصرم😭😭💔

بهز خوبه خونه خاله ت رو داری 

من هیچ جا ندارم فرار کنم

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.
عیبی نداره، امشبو بمون، فردا برو با داداشت یکم حرف بزن به هر حال بی تاثیر نیست

با بچه پنج ساله😭😭😭

بهز خوبه خونه خاله ت رو داری من هیچ جا ندارم فرار کنم

امشبم شوهرش ماموریته شوهرش می‌بود روم نمیشد بیام اصن باید همینجا میمردم💔

اون پچس بدترین خونه شرف داره ب آرامش آسایش بهترین خونه اقوام هرچقدرم بمونی مجبوری باز برگردی

سرم منفجر میشه مطمعنیم یکم دیگه اونجا بمونم همه بدنم پره غده میشه فوقش بچه رو تحمل کنم میگم عقل ندارن مامان بابامو چیکار کنم دخالت کنم به منم میپرن💔