2777
2789
عنوان

عجیب ترین حرفی که توی تاپیک ها بهتون زدن و بدتون اومده چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 82 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی داشت در مورد واکسن نزدن و خواص‌ش میگفت منم گفتم بیماری هایی که واکسن نزنی مبتلا شه نوزاد خیلی خطرناکه مثل فلج اطفال گفت آخه واکسن باعث اتیسم میشه منم گفتم چه فرقی داره اتیسم یا فلج نوشت باورم نمیشه یعنی تو راضی هستی بچت اتیسم بگیره خیلی از این حرفش بدم اومد 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

چندتا بی شخصیت بهم گفتن

خراب بیچاره ها معلوم نیست

با کیا بزرک شدند فکر میکنن

همه مثل خودشونن

هر چندم همیشه میگم

کی شود دریا زه پوز

سگ نجس

باز محرم رسید/ماه عزای حسین😭😭😭

کلا نی نی سایت برام عجیبه حس میکنم هفتاد درصد خانم هاش خیلی عقب افتادن بلا نسبت شما

منم معتقدم خیلی از خانومهای اینجا سطحی فکر میکنن وعذرخواهی میکنم بی سوادن،سر همین مسأله دختر اسلامشهری طرف انقدر جو زده شده هی میگه فهمیدین بچتون پسر توروخدا سقط کنین😐

منم والله گاهی سیم پیچام قاطی میشه😂 اما خوبمدرگیر سرگیجم گاهی نمیدونم مرتبطه یا نه

ایشالله که چیزی نیست 

ولی من هنوز درگیرشم واقعا

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
ولی همشون معتقدن ابتکار خودشون بود🤣اما کاربری من قدیمی تره و من بعد جدایی از همسرم کلی این شعر و اه ...

من از خیلی وقته اسمت تو ذهنم مونده از همون موقع هایی که امضات مهاجرت و سوال مهاجرتی بود

سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بیشتر ببینید
اخه دلیلی نداره اینجا آقا باشه....واقعا چیز درست حسابی و بدردبخوری برا جنس مخالف اینجا وجود نداره

هم‌نظر هستم باهات 

و اینو باید به اون دوتا کاربری که داشتن خودشون رو می‌کشتند واسه آقایون گفت ،میگفتن اینجا اطلاعات برای آقایون هم هست باید زن داری رو از اینجا یاد بگیرند ،یه بهونه خنده دار ،فکر کن تو سایتی که همش از خیانت و بچه و دوست پسر میگن چه زن داری باید یادبگیرند

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
کلا نی نی سایت برام عجیبه حس میکنم هفتاد درصد خانم هاش خیلی عقب افتادن بلا نسبت شما

گاهی بعضیا میان انگار برا دوره انسان های اولیه هستن.. من خودم گاهی تعجب میکنم

عع این عکس پروفایلته؟!!! همسرت حق داره ولت کنه😕😁اعصاب ندارن

عکس خودتونه؟ اگه آره به احتمال ۹۹ و نیم درصدی از روی فشار و حسادتش گفته 😅

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡