من خودم تاپیک زده بودم که دوست پسرم لپمو کشید چندبار ،میخواستم ببینم چرا این کارو کرده ازم خوشش میاد یا از رو علاقشه...یکی اومد بهم گفت نمیدونم خودتو ارزون فروختی و اینا...منم به خودش گفتم که تو خودت به همجنس خودت رحم نمیکنی از مردا یاد بگیر تو هر شرایطی پشت همدیگن....
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببخشید حوصله ندارم فکر کنم و مزخرفات دیگران رو یاداوری کنم😄
سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدانیا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "
یکی گفت افغانی البته اینم به ملیته و توهین حساب نمیشه ولی وقتی نیستم و داشت به زور به بقیه هم ثابت میکرد من افغانیم چون فلان کانت رو لایک کردم زور داشت 😑
بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت. ❤️🩹 نگران تو ام اما نگران خواهم رفت ❤️🩹
متنفرم ازشون که میگن مرد خوب وجود نداره،خیلی عقده ای هستن که میگن تمومه مردا خیانتکار بود ذاتن
من خیلی دوست دارم به کسی که میگه تمام مردا خیانتکارن، بگمشما تو اتاق خواب تمام مردا چیکار میکردی که خبر از خصوصی ترین مسائلشون داری؟
سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدانیا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "