2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک دلم برای چهره های نچرال تنگیده😁

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 69 پست
اصلا قیافه و فیس ، عقاید و افکار و باور های دیگران هر جوری که باشه به کسی مربوط نیست.هر کسب خودش می‌ ...

دقیقااااا 

هنوز ی سری ها درک اینو ندارن ک بپذیرن و احترام بزارن 

کاش واقعا یکم فرهنگمون بره بالاتر من یکی ی وقتایی خسته میشم از دست ی سری از افکار هاااا🥺🤌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با نظر شما موافقم که هر کسی خودش انتخاب می کنه اما اگر از دید آسیب شناسی و روانشناسی بخوایم به ای ...

دقیقااا کامل و درست گفتید 

من اصلا نمیگم برای مرد ها انجام بدید یا هر چی 

من میگم کاری رو بکنید ک هم تعادل رعایت بشه هم حس خوبی داشته باشید و هم ارزش خودتون بیشتر بشه و قدر خودتون و بیشتر بدونید 

نگاه جامعه ما حالا حالا ها به زن درست نمیشه چون خود زن نگاهشون بهم همینه!!

خدایی اقایون نسل جدید خیلی خوب شدن به چشم برادری😂😁

ب نظر من چهره های ک دیدم واقعا نیاز ب هیچ عملی نداشتن 

نچرال بودن بی نهایت زیباست 

اما گاهی می‌بینیم یه سری نواقص هست ک اگه برطرف بشه زیباییش چند برابر میشه

درسته منم موافق عملای زیاد نیستم خودمم تا الان هیچ عملی انجام ندادم 

نکه ب گفته بعضی ها پولشو نداشتم از چهره خودم خوشم میاد همین

ولی اگ میبنیم ب قول دوستمون بعضیا عملی انجام دادن ک مث نچرال اینا درسته اینجور آدما نواقص رو برطرف کردن 

اما واقعا بعضیا رو میبینی وحشت میکنی 

انقد ک چهره تزریق و عمل داشته ک اصن یه چی میگم یه چی میشنوی

مطمئنم همتون دیدین دیگه

خلاصه مطلب اینکه همه قابل احترامن همه دوست داشتنی ان 

فقط اینکه خودتونو دوست داشته باشین

همه جوره هرطور ک هستین 

قطعا همه زیبایید❤️😉

《کمتر اهمیت بده ، بهتر زندگی کن》🫰🩷                               لینک گروه خانه داری و نظم خانه.   https://t.me/+Ik1uG0iH8B8yOTM0

@sahrar‍ @سبزپستههی‍ عزیزم شما اجازه دادی توی تاپیکت صفحه۳ بود فکنم به خانومایی ک عمل کردن بگن ابزا ...

دقیقااا 

مثلا من خودم از پلنگ های خوشم نمیاد ولی تا الان کوچکترین بی احترامی بهشون نکردم همیشه در کمال ادب و احترام باهاشون برخورد کردم.شاید لایقش نبودن هاااا شاید بنظر من مسخره باشه واسه پول ناخنت پارتنر داشته باشی .ولی شخصیتم اجازه نمی‌داد توهین کنم بهش 

از واژه بماچه و بمن چ باید زیاد استفاده کنیم

آفرین همینه 

اصلا نمیدونم چه حکمیه ک راجب همه چیز همه کس اظهار نظر بشه 

اصلا همون خانومی ک میگفت پول عمل بینییشو از لای پاش در آورد . خب چه آسیبی به این خانوم زده؟! 

الان میان میگن خب اینجوری شوهر ما بهمون خیانت میکنه 

خب واضحه ذات شوهر طرف مشکل داره 

در دیزی بازه حیای گربه کجا رفته پس ؟!؟🤷‍♀️😅

ببین عزیزم کاری به بینیت ندارم ولی حس آدم به خودش خیلییی مهمهدرسته این روزا عمل بینی شده مثل ختنه پس ...

به نظرم نباید مثل ختنه ی پسرا باشه من خودم خودم رو دوست دارم اما خب جامعه ی ما بیشتر دماغ عملیا رو تحویل میگیره و اعتماد به نفس آدم از بین میره اما نباید اینجوری باشه

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
دقیقااا فضاش عجیبه الان اگ ی خانومی تاپیک بزن بگه شوهرم میگه خوشگل نیستیهمه میگن برو عمل کن🤣

دقیقا

اینجا همه چی برعکسه

سر همه چی دعواس

تاپیک بزن انگشتم درد میکنه

سر همینم دعوا میشه

خانه شماره 12 میدان گریمولد
ب نظر من چهره های ک دیدم واقعا نیاز ب هیچ عملی نداشتن نچرال بودن بی نهایت زیباست اما گاهی می‌بینیم ی ...

بله دقیقااا 

مرسی ک وقت گذاشتید و این همه تایپ کردید 

همون دسته ای ک افراط کردن هم خودشون دوست داشتن اینجوری باشن 

در کل من به شخصه با عمل باسن موافق نیستم ولی اگ یکی از اطرافیانم انجام بده تو ذوقش نمیزنم پشتش حرف نمیزنم سکوت میکنم و لبخند میزنم بهش همین تو ذهنممم حق قضاوت به خودم نمیدم

بنظرمن عمل برای زیبایی خوبه ولی بعضیادیگه کلامعتادعمل میشن.تزریق بیش ازحدژل لب وگونه وچونه وسینه وبا ...

اره این افراد معمولا خودشون دیگه کامل وقفه این کارا کردن 

شاید از نظر من و تو اشتباه باشه ولی خود اون اشخاص دوست دارن مهمه اینه آسیبی به من و تو زده نمیشه با کاراشون

به نظرم نباید مثل ختنه ی پسرا باشه من خودم خودم رو دوست دارم اما خب جامعه ی ما بیشتر دماغ عملیا رو ت ...

بله درسته 

ولی اینکه جامعه سمت بینی های عملیه درسته هاااا ولی نه مطلقا شاید خودت خیلی تو ذهنت بزرگش کردی 

دقیقااینجا همه چی برعکسهسر همه چی دعواستاپیک بزن انگشتم درد میکنهسر همینم دعوا میشه

همین . دقیقا اینجا تمش شبیه مدل این خانوم های نسبتا مسن ک دم در خونه ها می‌نشستن و صحبت میکردن شده