2777
2789
عنوان

خونه نبودم خواهرشوهرام خونمو گشتن به بی بی چکمم حتی دست زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1549 بازدید | 92 پست

کارشون خیلی زشت بوده و فضولیه کاملا

منم وقتی خوندم بدم اومد خصوصا که برن تو اتاق ، ولی عزیزم خودت رو اذیت نکن به هر حال اونجا خونه توئه و میتونه بهم ریخته و ... باشه ولی فکر نکنم زیر بار برن که فضولی کردیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم خونه بنظرشون کثیف اومده خواستن با جا به جایی وسایل نشون بدن که شلخته ای،نمیدونم چرا زیاد کارشو ...

گوشه حموم نبوده تو سبد رخت چرک مگه شماها کجا میزارین؟

بعد دلیلی نداشته دست به کتاب خونم کخ فقط واسه منه دست بزنن از لای کتابام بی بی چکمو در بیارن بزارن تو لیوانم😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑

عزیزم یه هفته رفته موظف بودن بیان اشتی بدن نه ک برن خونه طرف بعد شلختگی این چه تاثیری رو روال زندگی ...

اونقدرم کثیف نبوده که

خودم رفتنی دستی کشیدم بهش ولی چون باردارم و جفتم پایینه برق نمیزنه حالا 

وقتی دست تنهام بخدا یه کمک نمیان 

حالا بدون اجازه وقتی کسی خونه نبوده اینکارو کردن 

عزیزم یعنی چی در رو قفل نمی کنیم ، یعنی چی بره از کارت عکس بگیره، شما خودتون حریم خصوصی ندارید، بعد ...

شوهرم کلید همراهش نمیبره وقتی خودم میرم چند روزی بمونم مجبورم درو قفل نکنم 

بعد اون گفته از رو میز از کارتش یه عکس بدن چون سرکار بوده سرش هم شلوغ بوده 

وقتی من نباشم اصلا زیاد نمیاد خونه حتی شبا هم اکثر نمیاد 

بعد یک روز اومده دیده

ببخشید یاد عروس خودمون افتادم قهر کرده بود داداشم زنک زد بیاید خونم ما رفتیم وحشت کردیم آنقدر کثیف بود دو تا کارگر گرفتیم تمیز کردیم خداروشکر جدا شدن الان ولی اون واقعا کثیف بود.شما نباید خونتو ول کنی بری گلم 

قدر زندگیمو بیشتر می‌دونم خدایا شکرت برای وجود پسرم ❤️
یعنی اگه خانواده دختر برن آمار حسابای بانکی دامادشونو بگیرن نباید ناراحت شه نه؟

بدبخت جرات نداره ناراحت بشه

معمولا شوهرا یه کوچولو از خانواده زنشون ناراحت بشن بخوان یه چیز بگن توسط خانما خورده میشن

و نتیجه میشه دعوای زن و شوهری

درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم
یعنی اگه خانواده دختر برن آمار حسابای بانکی دامادشونو بگیرن نباید ناراحت شه نه؟

یسری ها واقعا جالبن اصلا خونه من زباله دونی چرا وقتی نیستم بی اجازه تمیز میکنن 

دلیل مهم و اصلی که بهش اشاره نکردی اینه که داری باهاشون تو یه ساختمون زندگی میکنی

من ۹۰ درصد مشکلات زندگیم از این موضوع ناشی میشه

تو تربیت بچه ام هم به مشکل خوردم

فکر به فکر رفتن از اونجا باش اون آدما درست نمیشن

یه کلفتی درست درمون برات کردن😄ب تخمک چپت بگیر ولی گوش زد کن یبار ک جم بودن بگو دنبال کارگرم ماهی یب ...

نمیشناسیشونا 

کافیه فقط یچیز بگم میزنن تو سرشون گریه و زاری که رفتیم خونشو تمیز کردیم فحشمون میده  و فلان یه جنگی راه میندازن بیا و ببین

الانم حیاط دیدمشون چشم غره میان صددرصد میخوان دعوایی چیزی راه بندازن

ببخشید یاد عروس خودمون افتادم قهر کرده بود داداشم زنک زد بیاید خونم ما رفتیم وحشت کردیم آنقدر کثیف ب ...

خداروشکر جدا شدن ؟؟؟

در واقع طرف خودشو از دست شما و خانواده سمیتون نجات داد 

یه صلوات میفرستی برام لطفا  

وقتی رفتن داخل حمومو دیدن ک لباس زیر هستش ینی خواستن فوضولی کننوقتی بیبی چک لای کتابشو دیدن ینی بشدت ...

تنها بی بی چک نبوده 

خیلی چیزای دیگرم دیدن حتی زیر تختم نگاه کردن 

همه جارو فقط زیاد وسایل اونحاهارو جابه جا نکردن شوهرم نفهمه ولی من فهمیدم

بدبخت جرات نداره ناراحت بشهمعمولا شوهرا یه کوچولو از خانواده زنشون ناراحت بشن بخوان یه چیز بگن توسط ...

شما به مرد سالاریت ادامه بده اوکی ولی افکاراتو ترویج نده لطفا

یه صلوات میفرستی برام لطفا