2777
2789

با همه قطع رابطه کردم قبلا هم که زور زورکی ارتباط داشتم باهاشون محلشون نمیذاشتم حوصله هیچکسو ندارم

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من گلدوز خوبی ام توی هرخونه یه نشونه ازمن دارن

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فولاد چیزی داره به اسم نقطه‌ی تسلیم. جایی که انقدر تنش بهش وارد می‌شه تا قابلیت کشسانی خودش رو از دست بده. بعد از اون دیگه به شکل اولیه برنمی‌گرده، برای همیشه تغییر می‌کنه. آدمیزاد هم همینه، تا یه جایی می‌تونه به خودش بقبولونه که بعد از هر ضربه، هنوز همون آدم سابقه اما اگه از نقطه‌ی تسلیمش بگذره، یه چیزی درونش برای همیشه عوض می‌شه. بعد از اون هر درد کوچیکی، یه قدم به فروپاشی نزدیک‌ترش می‌کنه.

بیشتر ببینید

ب اشپزی وخونه داری فوق العاده

مخصوصا پدرمادر همسرم همش جلوی بقیه میگن وازم تعریف میکنن جلو جاریام ک میگن یکیشون قشنگ هلاک میشه😑😂

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉
با همه قطع رابطه کردم قبلا هم که زور زورکی ارتباط داشتم باهاشون محلشون نمیذاشتم حوصله هیچکسو ندارم

منم هفت ساله با همه خانواده شوهر قطع رابطه کردم حتی عروسی خواهر شوهرمو دنیا اومدن بچه‌های اون یکی هم نرفتم

بچه های کل فامیلا یکی یبار برای یاد گرفتن ریاضی اومدن پیشم😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤