2777
2789
عزیزم من از ۸ سالگی تقریبا توی محیط بودم ... زبان عربی و که داخل محیط یاد گرفتم انگلیسی هم ۱۴ سالی خ ...

چه عالی

موفق باشید😘😘

ممنون که جواب دادین.♥♥

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یادم نمیره هیچوقت که هرکس که اذیتم کرده بود و من ازشون متنفر شده بودم مامانم همونا رو دعوتشون کرد بر ...

نه من داییای شوهرم خاله شوهرمو نمی‌دونم دختر داییاش پسر داییاش پسر خاله‌اش اینا خیلی میان خونمون ولی من فقط مادر شوهر و پدر شوهر و خواهر شوهرامو گذاشتم کنار اونم به خاطر اینکه واقعاً از هیچ بدی در حق من و شوهرم دریغ نکردن

من یکساله قطع رابطه کردم به خون من تشته هستن

این تو هم دقیقاً همینجوری و جالبه که پارسال بلند شده بود خواهر شوهرم عکس پروفایلشو گذاشته بود کسی که از پدر و مادرش می‌گذره یه روزم به خاطر یه نفر دیگه از تو می‌گذره به شوهرم گفتم اینا منتظرن تو به من خیانت بکنی 😆😆😆

من با فامیلم قطع رابطه کردم بعد ازدواج متنفرم ازشون مامانم به زور می‌بردم عروسیاشون یا عید دیدنی راح ...

واییی ما با یکی از فامیلها کلااا قطع رابطه ایم حتی مادر پدرمم نمیخوان بیننش بعد من عذاب وجدان داشتم گفتم اعع حیف بود فلانی رو دیگه ندیدم بعد چند وقت مامانم جایی دیده بودتش تو جمع یه حرفی زد درباره من که از ته دل واقعا ناراحت شدم هیچ وقت حلالش نمیکنم خوب شد با همچین ادمی قطع رابطه بودیم

گر مسلمان گر مسیحی گر یهود                                ادمی باشید مذهب هرچه بود