2777
2789
عنوان

جاری احمق ببین به ابجیم که بچه اولشه چی گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 139031 بازدید | 903 پست

به خواهرت بگو دفعه بعد به جاریش بگه صدتا پسرت فدای یک تار موی دخترم میکنم بذار در آینده می‌فهمه دختر ارزشش چقدر بیشتره وقتی پسراش تنها گذاشتنش

چرا همیشه از خدا ناله کردی وقتی بی پولی وقت ناراحتی وقت مریضی وووووو... ولی چرا وقتی که خوشحال بودی یاد خدا نیوفتادی وقتی پول دستت اومد یاد خدا نیوفتادی وقتی خدا بهت بچه های سالم و سلامت داد یاد خدا نیوفتادی.. چرا وقتی از کنار بیمارستان گذشتی نگفتی خدایا شکرت چرا از هوایی که خدا برامون هدیه کرده نفس بکشیم قدردان خدا نبودیم.. چرا فقط وقت سختی ها یقه خدارو گرفتیم و گفتیم خدایا چرا من؟ولی وقتی خوشحال و شاد بودیم صدا نکردیم خدایا چرا من 👍👍👍

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه میگن جهنم هفت طبقه ست و شیطان طبقه چهارمه بی دلیل نیست ، بعضیا واقعا جاشون از شیطان هم بدتره چطور یه زن میتونه بدتر از شیطان رجیم بشینه بالا سر زن زائو وز وز کنه توی گوشش حالشو انقدر خراب کنه 

الان تنها کاری که می‌تونه به خواهرت کمی کمک کنه اینه که شوهرش زنگ بزنه حمایت خودشو نشون بده 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

بیشتر ببینید

ری...دم. دهن جاریت 

خیلی دلم میخاد داد بزنم و بگم هرچقدم مرد باشی  مرد خوشبخت کردن یه زن نیستی  .......عجیبه حاظریم خوشبخت نباشیم اما کنار کسی باشیم ک دوستش داریم ........💔💔💔💔 ....کاش اونجوری که دوست داشتم دوسم داشتی .....        تاابد    ((معذرت میخام  دختر نداشته ای ک نشد ب دنیا بیارمت  تا ابد تو حسرتتم و روزی هزار بار خودمو لعنت میفرستم بخاطر انتخابم 💔 ))

بیشتر ببینید
الانم که شوهرش انگار غم باد گرفته کسافت

اول یه دور شوهرش رو بشورید فردا یه دور جاری رو 

وگرنه تا اخر همینجور حرف مفت خواهید شنید 

راز محبوبیت در نینیسایت با میزان بدبختی کاربر ارتباط مستقیم دارد هرچه بدبختر باشید محبوبترید   هرچه خوشبختر باشید منفورترید   

چرا من تو ذهنم دارم رگباری میبندم رو جاریه؟ همینطوریش pms دلم میخواد یکی جلوم باشه کاش جاری ابجیت جلوم بود  

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

بیشتر ببینید

جاریش احتمالا زوال عقل داره ولش کن نباید ب این آدما اهمیت بدی اینا خدااز روز اول زده توسرشون که انقد خل شدن

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

بیشتر ببینید